2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Selam kızlar tüp hakkında bi fikir danışcaktım size, evliliğimin 10. ayındayım başından beri istiyoruz çocuk, bir başarısız klomen deneyimi oldu, çikolata kistim var, meganon denicez bide olmazsa aşılamayı falan atliyip direk tüpe geçmeyi düşünüyorum ama sizce erken mi bunun için yaşım 27, beklemek istemiyoruz birde aşılama çok bi fark etmiyor diye düşünüyorum, ovulasyon takibi de yapıyorum bu arada
Merhaba canım bende 4 senelik evliyim hiç bir sorun bulamadılar ne eşim ne bende biraz yaydık 2 sene sonunda basladık kosturmaya başarısız 2 aşılama oldu başarısız 1 tüp bebek derken 2. Nasip tuttu. Bekleyin diyolar ama gercekten istiyosan kimseyi dinleme bence kendini dinle beklemeninde bir mantıgı yok aslında. Aşılama bende olmadı ama aşılamayla ikiz üçüz olan var belki bu aşamalara gerek kalmaz sende denemekten zarar gelmez 😊

Kizlar hareketlerinize hala transfer surecindeki kadar dikkat ediyor musunuz ? Ev işi yapmıyorum ama yemek, ortalik toparlama ister istemez egilip kalkiyorum, yuksekten bisey alıyorum uzanmamaya çalışıyorum tabi ama icim huzursuz oluyor 😑 siz dikkat ediyor musunuz hala ?

Kizlar hareketlerinize hala transfer surecindeki kadar dikkat ediyor musunuz ? Ev işi yapmıyorum ama yemek, ortalik toparlama ister istemez egilip kalkiyorum, yuksekten bisey alıyorum uzanmamaya çalışıyorum tabi ama icim huzursuz oluyor 😑 siz dikkat ediyor musunuz hala ?
Canım ben dikkat ediyorum ama ev işleri mecbur makineyi toplarken bosaltırken bile eğilip kalkıyorsun illa ki onları yapıyorum ama temizliğe girmiyorum uzun bir süre de ben yapmayacagım dikkat etmekte fayda var tedbiri alalım takdir Allahtan🙏😊

Canım ben dikkat ediyorum ama ev işleri mecbur makineyi toplarken bosaltırken bile eğilip kalkıyorsun illa ki onları yapıyorum ama temizliğe girmiyorum uzun bir süre de ben yapmayacagım dikkat etmekte fayda var tedbiri alalım takdir Allahtan🙏😊

Temizligi ben de esime yaptırıyorum canım 😆😆

Bu arada uzanma işleri vs maalesef bende unutup illa ki yapıyorum 😬

Ben sizin kadar şanslı değilim malesef 😥😥😥 ev işi de yapıyorum işe de gidiyorum yemek de yapıyorum bulaşık da yıkıyorum
Allah kolaylık versin bende işten yeni ayrıldım suanlık evdeyim ama olacagı varsa her sekilde oluyor bence yatsakta kalksakta tüp bebek diye ekstra bi özen gösteriyoruz ama aslında normal bir gebelik diye düsünmeliyiz sanırım 😊

Allah kolaylık versin bende işten yeni ayrıldım suanlık evdeyim ama olacagı varsa her sekilde oluyor bence yatsakta kalksakta tüp bebek diye ekstra bi özen gösteriyoruz ama aslında normal bir gebelik diye düsünmeliyiz sanırım 😊
Evet haklısın canım rabbim ol derse oluyor

Kızlar ben hayatıma eskisi gibi devam ediyorum. Sadece ağır kaldırmıyorum. Eğiliyorum , yüksekten bişey alıyorum, ev süpürüyorum. Allah esirgesin güzel düşünelim. Hatta inanmayacaksınız bazen hamile olduğumu unutup saçma sapan fevri hareketler yapıyorum 🙊yürüyüş çok önemli, rahmin kanlanması, hareketsizliğe bağlı kanda pıhtı oluşmaması lazım. Benim doktorum özellikle işe başla Evde yatma dedi. Bu Arada bugün keseyi gördüm, içinde de mercimeğim var ama daha kalp atışını duyamadık erken diye🤗

Kızlar ben hayatıma eskisi gibi devam ediyorum. Sadece ağır kaldırmıyorum. Eğiliyorum , yüksekten bişey alıyorum, ev süpürüyorum. Allah esirgesin güzel düşünelim. Hatta inanmayacaksınız bazen hamile olduğumu unutup saçma sapan fevri hareketler yapıyorum 🙊yürüyüş çok önemli, rahmin kanlanması, hareketsizliğe bağlı kanda pıhtı oluşmaması lazım. Benim doktorum özellikle işe başla Evde yatma dedi. Bu Arada bugün keseyi gördüm, içinde de mercimeğim var ama daha kalp atışını duyamadık erken diye🤗
Çok sevindim gözünüz aydın canımm 🙏🐣
Dogru diyosun hareket şart gerci ben hareket edince bir agrı sızı oluyor ama normalmiş ya çok takılmamaya çalışıyorum yoksa geçmez böyle😄

Kizlar benim bi arkadaşım kayağa gitti hamile olduğunu bilmiyodu. Karda düştü kalktı hic bisey de olmadi bebeğe. Her sey olacagina variyor ama işte biz zorlu yollardan geçtiğimiz için içimizde hep bi acaba oluyor

Gece gece ne cok soru sordum 🙈 makyaj hakkinda ne düşünüyorsunuz kizlar ? Makyaj malzemeleri kurşun içerdigi icin gebelikte makyaj yapmayın diyolar. İşe başlayınca makyajsiz olmicak, siz ne yapiyorsunuz ?

Hayır canm dikkat etmiyordum ancak benım kahverengi kanamalarımm oluyor sık sık sıcakta yürüyünce fazla yorulunca fln belki sebep değildir ama muhakkak etkiliyordur.Doktorum o yüzden istirahat verdı kanamalarım başlamadan önce normal devam ediyordum sürekli eğil kalk yapıyorm cok cok zorlayarak değil ama insan yukardan birşey alscak oluyor uzanıyor ağır kaldırmak koltuk kanepe itmek dışında devam valla eşimle mobılya bıle kurduk 3 4 kilo şeyleri kısa süre taşıyorum mesela😀😀 veren Allah🙏

Son düzenleme:
Gece gece ne cok soru sordum 🙈 makyaj hakkinda ne düşünüyorsunuz kizlar ? Makyaj malzemeleri kurşun içerdigi icin gebelikte makyaj yapmayın diyolar. İşe başlayınca makyajsiz olmicak, siz ne yapiyorsunuz ?
Ben normalde makyaj yapan bırı değilim ama gerekince yapacağım hatta kuzenımın düğünü var kuaföre gideceğim birşey olacağını sanmıyorm canm ben transfer yaptırdıktan sonra sürekli ara ara sivilcelendim yani bir geçti bır kaç güne yine hala devam ediyor😀

Hayır canm dikkat etmiyordum ancak benım kahverengi kanamalarımm oluyor sık sık sıcakta yürüyünce fazla yorulunca fln belki sebep değildir ama muhakkak etkiliyordur.Doktorum o yüzden istirahat verdı kanamalarım başlamadan önce normal devam ediyordum sürekli eğil kalk yapıyorm cok cok zorlayarak değil ama insan yukardan birşey alscak oluyor uzanıyor ağır kaldırmak koltuk kanepe itmek dışında devam valla eşimle mobılya bıle kurduk 3 4 kilo şeyleri kısa süre taşıyorum mesela😀😀 veren Allah🙏

Insallah en kisa zamanda biter canim kanamaların ❤

Ben normalde makyaj yapan bırı değilim ama gerekince yapacağım hatta kuzenımın düğünü var kuaföre gideceğim birşey olacağını sanmıyorm canm ben transfer yaptırdıktan sonra sürekli ara ara sivilcelendim yani bir geçti bır kaç güne yine hala devam ediyor😀

Arada bir yapılabilir ama sürekli yapmamakta, cok fazla fondöten, pudra, ruj kullanmamakta fayda var heralde.

Ben ise gidiyorum. Is cok yugun. Alt kademe Yonetici oldugum icin ekibin bir masasindan diger masasina kosturma durumundayim hep. Normalde cok hizli yuruyen ve fevri hareket eden bir insanim sadece hareketlerimi yavaslatmaya calisiyorum. Tabi unutmazsam. Gunde 15 dakika bir bahane bulup yuruyorum yavas yavas. Evde temizlik icin ayda 2 kere yardimci geliyor ben isteyken. Ev butun gun bos olunca cok kirlenmiyor idare ediyorum. Baska temizlik yapmiyorum. Yemekleri cogu zaman esim yapiyor.
Ancak eve geldigimde hic halim olmuyor. Genelde 9 da uyuya kaliyorum. :KK22:
Makyaj olarak her gun eyeliner ve rimel suruyorum sadece. Normalde de kapatici fln kullanmam.
Benim hesabima gore 4. Hafta bitti bayramdan sonra gorecegim insallah yavrumu :KK71:

Back
X