2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Ben ise gidiyorum. Is cok yugun. Alt kademe Yonetici oldugum icin ekibin bir masasindan diger masasina kosturma durumundayim hep. Normalde cok hizli yuruyen ve fevri hareket eden bir insanim sadece hareketlerimi yavaslatmaya calisiyorum. Tabi unutmazsam. Gunde 15 dakika bir bahane bulup yuruyorum yavas yavas. Evde temizlik icin ayda 2 kere yardimci geliyor ben isteyken. Ev butun gun bos olunca cok kirlenmiyor idare ediyorum. Baska temizlik yapmiyorum. Yemekleri cogu zaman esim yapiyor.
Ancak eve geldigimde hic halim olmuyor. Genelde 9 da uyuya kaliyorum. :KK22:
Makyaj olarak her gun eyeliner ve rimel suruyorum sadece. Normalde de kapatici fln kullanmam.
Benim hesabima gore 4. Hafta bitti bayramdan sonra gorecegim insallah yavrumu :KK71:

Benim de son adet tarihime göre 4 hafta bitmiş görünüyor. Ben de bayramdan sonra bebemi görmeye gidicem insallah 😁 ayni gidiyoruz hemen hemen seninle 😊 rimel kana cok cabuk karışıyor diye kulaktan dolma bisey duymustum, o yuzden makyaj konusunda biraz cekincelerim var. Normalde eyeliner ve rimel kullanirim hep, kullanmayinca kendimi cok bakımsız hissediyorum

Çok sevindim gözünüz aydın canımm 🙏🐣
Dogru diyosun hareket şart gerci ben hareket edince bir agrı sızı oluyor ama normalmiş ya çok takılmamaya çalışıyorum yoksa geçmez böyle😄
İnan ağrı bende de oluyor. İnanılmaz şiddetli değilse, dinlenince geçen bir ağrıysa normalmiş canım❤️

Gece gece ne cok soru sordum 🙈 makyaj hakkinda ne düşünüyorsunuz kizlar ? Makyaj malzemeleri kurşun içerdigi icin gebelikte makyaj yapmayın diyolar. İşe başlayınca makyajsiz olmicak, siz ne yapiyorsunuz ?
Ben makyajın zararlı olacağını düşünmüyorum. Makyaj ve oje konusunda yapılmış bilimsel bi açıklama Yok, ama saç boyamak yasak. İlk 3 ay özellikle. Açıcı ve boya bebeği etkiliyormuş.

Ayrıca şunu da belirteyim, bende sağlık sektöründeyim yeri geldi Doğum da yaptırdım, düşüklere de şahit oldum. Şöyle bir gerçek var ki bebek düşsün diye kasıtlı bişey yapmadığımız sürece (yüksekten atlamak, ağır kaldırmak vs) vücut sadece sağlıksız bebekleri düşürüyor. Engeli olan, biyolojik sıkıntısı olan bebekleri. Böyle düşükleri ne progesteron ne pamuklara sarınıp yatma önlemiyor. Düşünsenize insanlar soğan ekmek yiyerek , tarlada iki büklüm çapa yaparak 8-9 çocuk doğuruyor. Kalbinizi bozmayın, kötüyü değil iyiyi düşünün. Evrene bu kötü sinyalleri göndermeyin. Herşey güzel olacak🙏🏼 Olmayacaksa da kötü bir sonu önlemek için bunu unutmayalım❤

Ayrıca şunu da belirteyim, bende sağlık sektöründeyim yeri geldi Doğum da yaptırdım, düşüklere de şahit oldum. Şöyle bir gerçek var ki bebek düşsün diye kasıtlı bişey yapmadığımız sürece (yüksekten atlamak, ağır kaldırmak vs) vücut sadece sağlıksız bebekleri düşürüyor. Engeli olan, biyolojik sıkıntısı olan bebekleri. Böyle düşükleri ne progesteron ne pamuklara sarınıp yatma önlemiyor. Düşünsenize insanlar soğan ekmek yiyerek , tarlada iki büklüm çapa yaparak 8-9 çocuk doğuruyor. Kalbinizi bozmayın, kötüyü değil iyiyi düşünün. Evrene bu kötü sinyalleri göndermeyin. Herşey güzel olacak🙏🏼 Olmayacaksa da kötü bir sonu önlemek için bunu unutmayalım❤

Yazdiklarinizin hepsine katılıyorum. Benim instagramda takip ettiğim bir doktor var onun bi yazısını okumuştum o yüzen aklima karıştı. Ekte görebilirsiniz. Yoksa ben de her seyin olacağına vardigina inanıyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun 😊

Eklentiler

• Screenshot_2019-06-01-10-52-50.webp
    Screenshot_2019-06-01-10-52-50.webp
    79,4 KB · Görüntüleme: 64
Tüp bebek doktorum da kesinlikle pastörize süt ve süt ürünleri tüketmemi tembihledi. Oysa ki bulunduğum şehirde çok rahat köy sütü ve tereyağına ulasabiliyorum. Doktor söyleyince insan kendini dikkat etmek zorunda hissediyor 😊

Tüp bebek doktorum da kesinlikle pastörize süt ve süt ürünleri tüketmemi tembihledi. Oysa ki bulunduğum şehirde çok rahat köy sütü ve tereyağına ulasabiliyorum. Doktor söyleyince insan kendini dikkat etmek zorunda hissediyor 😊
Süt konusunda evet bende köy sütü içmiyorum. Salam sucuk pişmemiş yumurta yemiyorum. Çiğ et yemiyorum. Sebze ve meyveleri yemeden önce sirkeli suda bekletiyorum. Evde kedi besliyorum, herkes hastalık kapacağımı söylüyo(toksoplazma), oysaki bu saydığımız şeylerden kapma olasılığımız çok yüksek. Çünkü bulaşık bi kemirgenin kedinin tarladaki marul üzerine tuvaletini yapması ya da paraziti taşıması çok kolay. Benim kedim kuru mamadan başka bişey yemiyor, hastalığı kapacak bi kemirgenle vs karşılaşmadı. Ayrıca sütten brucella geçiyor. O yüzden bu süreçte biraz köy sütünden vs uzak kalmakta fayda var bence 🙏🏼 Makyaj konusuna gelince bilimsel bi yazı da makyajın ve ojenin zararı olmadığını okumuştum. Tabi kullandığımız ürünlerin kalitesi de çok önemli. Sadece bebişler için değil bizim içinde. Yine içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın. Şahsen ben bakımsız olursam psikolojik olarak kötü hissederim. Bunu yaşamak istemiyorum🙊

Süt konusunda evet bende köy sütü içmiyorum. Salam sucuk pişmemiş yumurta yemiyorum. Çiğ et yemiyorum. Sebze ve meyveleri yemeden önce sirkeli suda bekletiyorum. Evde kedi besliyorum, herkes hastalık kapacağımı söylüyo(toksoplazma), oysaki bu saydığımız şeylerden kapma olasılığımız çok yüksek. Çünkü bulaşık bi kemirgenin kedinin tarladaki marul üzerine tuvaletini yapması ya da paraziti taşıması çok kolay. Benim kedim kuru mamadan başka bişey yemiyor, hastalığı kapacak bi kemirgenle vs karşılaşmadı. Ayrıca sütten brucella geçiyor. O yüzden bu süreçte biraz köy sütünden vs uzak kalmakta fayda var bence 🙏🏼 Makyaj konusuna gelince bilimsel bi yazı da makyajın ve ojenin zararı olmadığını okumuştum. Tabi kullandığımız ürünlerin kalitesi de çok önemli. Sadece bebişler için değil bizim içinde. Yine içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın. Şahsen ben bakımsız olursam psikolojik olarak kötü hissederim. Bunu yaşamak istemiyorum🙊

Evet yine her söylediğine yürekten katiliyorum canim 😀😚😚😚

Selam kızlar nasılsınız
Benim dün perinatoloji Dr kontrolüm vardı çapa tıp fakültesinde Dr hemen 13. Haftaya birinin kalbini durdurmak için gün yazdırıyordu hemde bana hiç sormadan acayip sinirlerim bozuldu asla dedim rabbim bana onları nasip ettiyse bir bildiği var hiç birine kıyamam okadar güzeller ki bakmaya bile kıyamazken insan atan bir kalbi nasıl durdurur aklım almıyor

Selam kızlar nasılsınız
Benim dün perinatoloji Dr kontrolüm vardı çapa tıp fakültesinde Dr hemen 13. Haftaya birinin kalbini durdurmak için gün yazdırıyordu hemde bana hiç sormadan acayip sinirlerim bozuldu asla dedim rabbim bana onları nasip ettiyse bir bildiği var hiç birine kıyamam okadar güzeller ki bakmaya bile kıyamazken insan atan bir kalbi nasıl durdurur aklım almıyor
Canım benim beraber çalıştığım bir ablanın da üçüzü var. O da senin durumunu yaşadı. Müsade etmedi şimdi üçüde 1. Sınıfa gidiyorlar. Çok zorlandım ama değdi diyor. Allah yardımcın olsun🙏🏼

Canım benim beraber çalıştığım bir ablanın da üçüzü var. O da senin durumunu yaşadı. Müsade etmedi şimdi üçüde 1. Sınıfa gidiyorlar. Çok zorlandım ama değdi diyor. Allah yardımcın olsun🙏🏼
Bencede zor olacak ama rabbim onlara ömür nasip ettiyse üçüde sağlıkla doğacak onun verdiği canı bir tek o alır

Selam kızlar nasılsınız

Canim insallah hamilelegin cok guzel ilerler, üçünü de saglicakla kucağına alirsin 😊

Back
X