Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni gördüm kuzum doktor ne diyo kanamalar için benim bı kere leke geldi ctesi de 1 saat süren bı kanamam oldu çok korktum hemen merkeze gittik bebek şükür iyi kanama rahimden çatlak oluşmuş bişey olmaz dedi de stresliyim hala bı daha leke de gelmedi ama o bı saat kanama yetti banaHayır canm dikkat etmiyordum ancak benım kahverengi kanamalarımm oluyor sık sık sıcakta yürüyünce fazla yorulunca fln belki sebep değildir ama muhakkak etkiliyordur.Doktorum o yüzden istirahat verdı kanamalarım başlamadan önce normal devam ediyordum sürekli eğil kalk yapıyorm cok cok zorlayarak değil ama insan yukardan birşey alscak oluyor uzanıyor ağır kaldırmak koltuk kanepe itmek dışında devam valla eşimle mobılya bıle kurduk 3 4 kilo şeyleri kısa süre taşıyorum meselaveren Allah
![]()
Benım hiç bir yerde gözükmedi kanama canım tüp bebek doktorum eski kalıntılar diyor cok şükür birdaha da olmadıYeni gördüm kuzum doktor ne diyo kanamalar için benim bı kere leke geldi ctesi de 1 saat süren bı kanamam oldu çok korktum hemen merkeze gittik bebek şükür iyi kanama rahimden çatlak oluşmuş bişey olmaz dedi de stresliyim hala bı daha leke de gelmedi ama o bı saat kanama yetti bana
Ohh maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsinmerhaba kızlar. ben de 8+2 haftalık hamileyim. 2 hafta önce kanamam oldu çeyrek kahve fincanını dolduracak kadar ve ağrıyla birlikte kırmızıydı. acil doktora gittim. kese çevresinde kanama alanı görüldü. serum ve progestan iğne yaptılar. ani bir kanamaydı. ilk gördüğüm an dışında bir daha olmadı. 2 hafta boyunca siyah akıntım oldu. dün sabah tekrar oldu kanamam. bu sefer daha koyuydu. yine gittim doktora. yine serum ve iğne. fakat bu sefer bebek de kese çevresi de gayet sağlıklı göründü. kanamanın nerden geldiği hala bilinmiyor. doktor önlem maçlı en az 3 gün yatak istirahati verdi. wc dışında kalkmıyorum. anne olmak çok zormuş, ama onun için herşeye değer![]()
Kizlar nasılsınız? Her sey yolundadir insallahvitamin ve takviye olarak ne kullaniyorsunuz? Ben multivitamin, folik asit, d vitamini aliyorum. Hepsinin bi arada olduğu hatta içinde omega 3 te olan Imom diye bir vitamin varmis, duydunuz mu ? Kullanan var mi ? omega 3 kullanimi konusunda ne düşünüyorsunuz?
Çok geçmiş olsun şükür bende aynı şekilde kanama yaşadım canım yoğun geldi birden bı saat sürdü benimki geçti yok bı daha şükürler olsun ya ptesi kontrol var inşallah herşey daha güzel cikicakmerhaba kızlar. ben de 8+2 haftalık hamileyim. 2 hafta önce kanamam oldu çeyrek kahve fincanını dolduracak kadar ve ağrıyla birlikte kırmızıydı. acil doktora gittim. kese çevresinde kanama alanı görüldü. serum ve progestan iğne yaptılar. ani bir kanamaydı. ilk gördüğüm an dışında bir daha olmadı. 2 hafta boyunca siyah akıntım oldu. dün sabah tekrar oldu kanamam. bu sefer daha koyuydu. yine gittim doktora. yine serum ve iğne. fakat bu sefer bebek de kese çevresi de gayet sağlıklı göründü. kanamanın nerden geldiği hala bilinmiyor. doktor önlem maçlı en az 3 gün yatak istirahati verdi. wc dışında kalkmıyorum. anne olmak çok zormuş, ama onun için herşeye değer![]()
ben iki gunde bir folik asit ve omega 3 aliyorum yarin doktoruma sorucam onerecegi birsey olursa yazarim size de
Sag ol canimneden iki günde bir aliyorsun ? Ben folik asiti her gün alıyorum, doktor mu söyledi ?
Slm kızlar 16 mayısta transferim olmuştu çok şükür pozitif sonuçlandı 5 hafta 2 günlük hamileyim çok şükür![]()
Geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın inşallahmerhaba kızlar. ben de 8+2 haftalık hamileyim. 2 hafta önce kanamam oldu çeyrek kahve fincanını dolduracak kadar ve ağrıyla birlikte kırmızıydı. acil doktora gittim. kese çevresinde kanama alanı görüldü. serum ve progestan iğne yaptılar. ani bir kanamaydı. ilk gördüğüm an dışında bir daha olmadı. 2 hafta boyunca siyah akıntım oldu. dün sabah tekrar oldu kanamam. bu sefer daha koyuydu. yine gittim doktora. yine serum ve iğne. fakat bu sefer bebek de kese çevresi de gayet sağlıklı göründü. kanamanın nerden geldiği hala bilinmiyor. doktor önlem maçlı en az 3 gün yatak istirahati verdi. wc dışında kalkmıyorum. anne olmak çok zormuş, ama onun için herşeye değer![]()
Merhaba. Benim esim de azospermi idi ve su an 5 haftalik hamileyim insallah.Hanımlar merahaba size bi sorum olucak benim eşim azosperm ve tese olmak zorunda tüp bebek için bütçenin ne kadar olması gerekiyor burda eşi azosperm olup hamile kalan varmı yada kac denemeden sonra hamile kaldınız cevap verirseniz cok mutlu olurum.
çok teşekkur ederim rabbim bebeğini sag salim kucağına versin inşallah salih kılsın inşallahMerhaba. Benim esim de azospermi idi ve su an 5 haftalik hamileyim insallah.
Oncelikle sebebini bulmaya calisin. Her zaman mumkun olmuyor ancak genetik testleri mutlaka yaptirin. Biz istanbul capa da yaptirdik. Azfc oldugu belirlendi ve tese basari sansina %50 verildi.
Esimde ayrica varikosel de tespit edildi. Once varikosel ameliyati oldu 5000.
Sonra tese ameliyati oldu 5500. Bulundu cok sukur.
Tup bebek tedavisine basladik. 6 embriyomuz oldu. Ilk 9500 tl verdik. Ayrica ilaclari sayamadim ama 3000 civari sanirim.
Ancak ilk deneme basarisiz oldu. 2. Denemede Donmus embriyo transferine 4500 verdik. Ilaclar bu sefer daha az tuttu. Su an hamilelik devam ettigi icin simdilik 1000 tl civarinda.
Yani 30 a yaklastik biz. Bir sure sonra sayamadim artik. Bu fiyatlar tamamen ozelde yapildi. En iyi doktoru istedim tese icin. Sonra da birlikte calistigi tup bebek doktoruyla devam ettik. Rapor cikartmadim. Sorun olursa istedigin gibi cevaplarim.
Merhaba. Benim esim de azospermi idi ve su an 5 haftalik hamileyim insallah.
Oncelikle sebebini bulmaya calisin. Her zaman mumkun olmuyor ancak genetik testleri mutlaka yaptirin. Biz istanbul capa da yaptirdik. Azfc oldugu belirlendi ve tese basari sansina %50 verildi.
Esimde ayrica varikosel de tespit edildi. Once varikosel ameliyati oldu 5000.
Sonra tese ameliyati oldu 5500. Bulundu cok sukur.
Tup bebek tedavisine basladik. 6 embriyomuz oldu. Ilk 9500 tl verdik. Ayrica ilaclari sayamadim ama 3000 civari sanirim.
Ancak ilk deneme basarisiz oldu. 2. Denemede Donmus embriyo transferine 4500 verdik. Ilaclar bu sefer daha az tuttu. Su an hamilelik devam ettigi icin simdilik 1000 tl civarinda.
Yani 30 a yaklastik biz. Bir sure sonra sayamadim artik. Bu fiyatlar tamamen ozelde yapildi. En iyi doktoru istedim tese icin. Sonra da birlikte calistigi tup bebek doktoruyla devam ettik. Rapor cikartmadim. Sorun olursa istedigin gibi cevaplarim.