- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ediyor sürekli değil ama 4 güne bir. Geliyor kahverengi hemen kesiliyor devam etmiyor Doktorum kanama Bölgesi görmüştü 2 hafta önce Kese arkasında aktif değil şuan biriken eski kanın atılacağını söyledi arada bir gelmesinin sebebi oymuş yatak istirahati ve progestan kullanıyorum Başka Çaresi yokmuş zamanla risk azalır eğer aktif bir kanama olmazsa dediCanm senin lekelenmen devam ediyor mu konustun mu doktorunla bunun için?
Ah tmm o zaman canm eski kansa sıkıntı yok sağlıkla büyüsün bebişin bol dinlenEvet canım ediyor sürekli değil ama 4 güne bir. Geliyor kahverengi hemen kesiliyor devam etmiyor Doktorum kanama Bölgesi görmüştü 2 hafta önce Kese arkasında aktif değil şuan biriken eski kanın atılacağını söyledi arada bir gelmesinin sebebi oymuş yatak istirahati ve progestan kullanıyorum Başka Çaresi yokmuş zamanla risk azalır eğer aktif bir kanama olmazsa dedi
Benimde hiç olmadı bulantı sanırım aynı dönemiz seninle Perşembe benimde kontrolüm var inşallah güzel haberlerle geliriz Perşembe günü bu arada benim 6. Hafta kanama olmuştu sonrasında 4 günde bir kahve rengi lekelenmem oluyor en son bugün oldu hemen kesiliyor ama ister istemez korkuyorum umarım herşey yolundadır![]()
Selam kızlar özledim sizi benim kontrolüm c tesi günü suan 6+2 yiz ama bakalım bu kontrolde ne diyecek gecen gittiğimizde süpheli kese görmüştü. Benim ara ara agrılarım oluyor. Dündem beri yine var alt karnım acıyor gibi bakalım ne zaman içimiz ferahlayacak bizim![]()
Canım daha 4 haftalıktı gözükmez dedi kese yolu var diyip fotosunu vermişticanim insallah guzel haberler alirsin.. supheli kese ne demek? benim de bazen batma oluyor ama anlik birsey sonra geciyor. doktorlarin en cok korktugu sey kanama ve agri bir arada olmasi. eger kanama yoksa sadece agri varsa rahim genisledigi icin de olabiliyormus.
Canım daha 4 haftalıktı gözükmez dedi kese yolu var diyip fotosunu vermiştişimdi tam görmeyi planlıyoruz insallah
![]()
Ay insallah dr bana da öyle demişti aslında p tesi cagırmıstı bayramdan sonra ama eşim c tesi izinli diye erteledik. Seninde gözün aydın ne güzel duymuşsun Allah tamamına erdirsin insallah hepimizicanim insallah guzel haberler alirsin.. supheli kese ne demek? benim de bazen batma oluyor ama anlik birsey sonra geciyor. doktorlarin en cok korktugu sey kanama ve agri bir arada olmasi. eger kanama yoksa sadece agri varsa rahim genisledigi icin de olabiliyormus.
Ay insallah dr bana da öyle demişti aslında p tesi cagırmıstı bayramdan sonra ama eşim c tesi izinli diye erteledik. Seninde gözün aydın ne güzel duymuşsun Allah tamamına erdirsin insallah hepimizibu arada ben crinone jel günde 2 ve estrofem günde 2 içiyorum estrofeme yeni basladım bugün kalp atısına kdr devammıs
Hımm anladım canım gelmiş geçmişler olsun bende sadece crinone jel ve climara bant varya o vardı o bantı bulamadım piyasada yerine verdi estrofemi ben tabi geç aldım 2 gün gecikmeli kullanıyorum. Ağrı sızı oluncada bi tırstım ama normal sanırımcanim ben progestan igne kullaniyorum, 10. haftaya giricem yarin, doktorum estrofemi 10. haftaya kadar devam ettiricem demisti. simdi persembe gunu randevuya gittigimizde 10+2 fln oluyor kesebilir yani. ama 10. haftaya kadar devam eden cok insan var. bende 6. haftada kanama olmustu o nedenle igneye gecti fitilden ve de estrofemi de kesmedi hic.
Aynen öyle endişe heycan korku o kadar çok oluyor ki resmen karekter değiştirdim ben böyle bir insan değildim ama annelik duygusu bütün vücudumu sardı şimdiden tek korkum bebeğime birşey olması endişelenmeden duramıyorum İnşallah rabbim sağ Salim kucağımıza almamızı nasip eder bunlar güzel heyacanlar rabbim kolaylık ve sağlık versincanim evet hemen hemen ayni gidiyoruz seninle doktor kontrolumuz bile ayni gunmusmerak etme bende de lekelenme oluyor ara sira, benimki de kahverengi, bazen rengi acik bazen daha koyu. benim doktorum cok kanama olmadigi muddetce endiselenmene gerek yok dedi. bende de kanama alani vardi en son 15 gun once gitmistim, bakalim insallah gecmistir. bu arada benim de 6. haftada kanama olmustu. igneye basladik sonra bi daha kanama olmadi ama kahverengi lekelenme oluyor yapacak birsey yok. doktorum endiselenme dedigi icin kafama takmamaya calisiyorum.
yavas yavas 3. aya yaklasiyoruz ve ben sunu anladim, hamilelik, annelik, hep bir kalp carpintisi. hep biseyler icin endiseleniyor olacagiz bundan sonra. testlerimiz, kontrollerimiz hic bitmicek ve buna alismamiz lazim. daha bunun 2li testi, detayli ultrasonu, seker testi ve bilmedigimiz bi suru sey var. hep bir sonuc beklicez, hep acaba iyi mi, test iyi cikti mi dicez. buna simdiden hazirlikli olmamiz ve sakin kalmamiz lazim.. dogumdan sonra da birsey degismicek, eskiden karnindaydi simdi yaninda, acaba yetebiliyo muyum, sutum iyi geliyor mu, iyi bakabiliyor muyum, ya bisey olursa ya hastalanirsa diye bu sefer hep dusunucez.. onun icin her anin tadini cikarmak lazim. zor biliyorum, ozellikle de bizim gibi uzun ugraslar sonucu hamile kalan tup bebek anneleri icin. ama allah'a siginiyorum insallah onumuze hayirli bir yol serer ve hepimiz o yolda guvenle yururuz![]()
Aynen öyle endişe heycan korku o kadar çok oluyor ki resmen karekter değiştirdim ben böyle bir insan değildim ama annelik duygusu bütün vücudumu sardı şimdiden tek korkum bebeğime birşey olması endişelenmeden duramıyorum İnşallah rabbim sağ Salim kucağımıza almamızı nasip eder bunlar güzel heyacanlar rabbim kolaylık ve sağlık versin![]()
En öyle sürekli değilde bir kaç saat süren ağrı yaşadım ağrı değil acı gibi sanki. Karnımın içi acıyor du kesik Acısı gibi. Dr normal dedi rahim büyürken olurmuş öyle acılar Endişelenme dr gerek görse acil çağırırdı seniKızlar kızlar nasılsınızzz ya benim sabah ki ağrım hala geçmedi dr a yazdım endiselenme kas agrısıdır vs diyor ama alt karnım hamlamıs acısı var sol kasıgımda agrı bunu yasayan var mı ?dün geceden beri ağrı sızı geçmez mi bilemedim
Bende de var baya sanki adet sancısı gibi doktoruma sordum hiç önemli bir şey değil olağan ağrılar dediKızlar kızlar nasılsınızzz ya benim sabah ki ağrım hala geçmedi dr a yazdım endiselenme kas agrısıdır vs diyor ama alt karnım hamlamıs acısı var sol kasıgımda agrı bunu yasayan var mı ?dün geceden beri ağrı sızı geçmez mi bilemedim
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah RabbimKızlarr şok Haberim var benim ikiz olacakmış bugün tek keseyi gördükten sonra ilk kez gitmiştim. Şok geçirdim. Çok şükür ikisininde kalbi pıt pıt atıyor![]()
Ben de bugun ilk kontrolde tek kese gordum. Vajinal kalbi de duyduk. Ama 2 embriyo idi. Sen diyince ben de bir acaba oldumKızlarr şok Haberim var benim ikiz olacakmış bugün tek keseyi gördükten sonra ilk kez gitmiştim. Şok geçirdim. Çok şükür ikisininde kalbi pıt pıt atıyor![]()