2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Hanımlar ultrason resimlerini kimse paylaşmıyor mesela benm en cok heves ettiğim şey ultrason kağıdı biriktirmek bebeğin gelişimini görmekti ne zaman gitsem kağıt alıyorum😀 paylaşmaya ne dersiniz?
Canım bak biri alta tutunmuş biri üste. Benim ikizlerde bunlar❤️

Eklentiler

• F49D0A06-A08E-4F88-9693-FF446466B5B3.webp
    F49D0A06-A08E-4F88-9693-FF446466B5B3.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 54
  • 184CC94A-1CCF-4126-94FC-BA8D7F739032.webp
    184CC94A-1CCF-4126-94FC-BA8D7F739032.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 46
Canım bak biri alta tutunmuş biri üste. Benim ikizlerde bunlar❤
Yaaa canıımm çok tatlılar maşallah rabbim bağışlasın kucağınada almak nasip olsun 🙏vajınal mi karından mı 6 8 hafta arasında yanı bu sekılde ultrasonla bebeğin kesede nerden cıktığına göre cinsiyet tahmini yapan bır teori var 😀 kese içinde sağ alt veya üstten cıktıysa bebek karından bakılan ultrasonla kız sol alt veya üstten cıktıysa erkek dıyor teori vajınal bakıldığında ise soldan cıkmış görünüyorsa gerçekte sağdan çıkmış oluyormuş ve kızmış sağdan cıktıysa gerçekte solmuş ve erkekmiş😀 ne kadar doğru bılemıyorm ama yuksek oranda tutan var senın her halukarda biri kız biri erkek görünüyor😍🐣

Kızlar ben yarın gideceğim dr a çok merak ediyorumm 😊 dün hastanelik oldum migrenden dolayı serum taktılar parol inş bebiş etkilenmemiştir 😫

Kızlar ben yarın gideceğim dr a çok merak ediyorumm 😊 dün hastanelik oldum migrenden dolayı serum taktılar parol inş bebiş etkilenmemiştir 😫
Yok canm doktorlar zaten hamılelıkte sadece parol verıyorlar o serumda bebeğe etki etmiyor gönlün rahat olsun

Allah devamı getirsin canım benim. Her an ayrı duygular yaşatıyor hamilelik. Benim biri6+2 biri6+0 şimdilik fasulyeye bile benzetemedim ben😂😂

saol canim cok tesekkur ederim, senin de ikizleri tebrik ederim saglikla kucaginiza alin insalah.. evet ilk basta ayni bir fasulyeyken bir iki hafta sonraki degisime inanamiyosun. muthis bi duygu allahim hepimizinkini tamamina erdirsin insallah :dua:

Sağlıkla kucağına al inşallah🙏 bende dün gördüm bebitomu bugün bende 9+1 im ya hareketlerini gösterdi mi doktorun 9 haftadan sonra hareket ediyor bebişler ama doktorlar pek detaylı bıze göstermeyebiliyor😊

evet hareketini gosterdi resmen kolunu bacagini oynatiyor 😊 hareketlerini hissedecegim gunleri iple cekiyorum insallah biran once o gunler gelir saglikla 🙏

Oyy aman Allah ım rabbım kucağında görmeyi nasip etsin🙏 bende bırdahaki kontrole 12+4 te gitcm demek benm bebişim bu kadar kocaman olacak😍 hem ikili test yapılır hemde belki cinsiyetini öğrenirim kuzumun🐣
Amin canım yerinde durmadığını göreceksin kıpır kıpır senin yazdıklarına göre benimki kız gibi ☺

cinsiyetini ne zaman ogrenebilicez kizlar bi fikriniz var mi? bence konunun basina kendimiz icin tahminlerimizi ve ogrendikten sonra ne cikacagini eklesek guzel olur, sonra bakariz kimin tahmini tutmus diye :)

benim sahsi hicbir tercihim yok cinsiyet konusunda, ayni sekilde esimin de oyle. cok merak ediyoruz ama kiz da olsa erkek de olsa esit oranda mutlu olacagiz, yeter ki saglikli olsun. ama deli gibi merak ediyoruz :-) sanki onu ogrendikten sonra hersey daha anlamli olacak. artik "kizim", veya "oglum" diye seslenebilicez. sirf bu yuzden biran once ogrenmek istiyorum yoksa gercekten bi tercihimiz yok. ama ben ilk basindan beri kiz olacak gibi hissediyorum, bakalim sonuc ne olacak :)

cinsiyetini ne zaman ogrenebilicez kizlar bi fikriniz var mi? bence konunun basina kendimiz icin tahminlerimizi ve ogrendikten sonra ne cikacagini eklesek guzel olur, sonra bakariz kimin tahmini tutmus diye :)

benim sahsi hicbir tercihim yok cinsiyet konusunda, ayni sekilde esimin de oyle. cok merak ediyoruz ama kiz da olsa erkek de olsa esit oranda mutlu olacagiz, yeter ki saglikli olsun. ama deli gibi merak ediyoruz :-) sanki onu ogrendikten sonra hersey daha anlamli olacak. artik "kizim", veya "oglum" diye seslenebilicez. sirf bu yuzden biran once ogrenmek istiyorum yoksa gercekten bi tercihimiz yok. ama ben ilk basindan beri kiz olacak gibi hissediyorum, bakalim sonuc ne olacak :)
Canım bende aynı duygular içerisindeyim sağlıklı olsun yeter tercihim kızdan yana 😆😆ama içime erkek doğuyorr 😍👶

Maşallah kızlar ne güzel büyümüş herkesin minikleri bizde üçüzlerim le 9+5 deyiz pazartesi gitmiştik kontrole çok şükür herşey yolunda bir dahaki kontrolüm perinatoloji ile 1 temmuzda belki o zaman hareketkerini görebilirim
Ouuuyy masallah 3 üz mü geliyor sağlıkla kucagınıza alın 🙏🙏

Hepsinede maşallah kendiminkide dâhil bizim gibi zorla olanları görünce ağlamadan duramıyorum Allahım bize bağışlasin.Esime göre prenses diyor ben hic birşey hissedemiyorum ama bu doğum takviminde bi yazı okumuştum sol gogus büyükse erkek .sağ göğüs büyükse kız.Buna göre benim Kız 😁

Back
X