2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Mrb kizlar bende 17.haftadayım 12 haftalikken erkeğe benzetti doktor 14 haftalikkende kiz dedi hala içimde şüphe var gene mi degisirki diye
Oyy oyy işte bu cok kötü ya hiç bilmeseydın daha ıyıydı😀 neye göre dedi canm mesela aa gördüm bak şurası kız bölgesi veya erkek falan diye gösterdi mi birdahaki kontrolün ne zaman insan çatlıyor valla meraktan ben hiç öğrenemedim tahmin bile yok😀

Yok canm söylemedi bizim cihazlar o kadar gelişmiş değil güzel bir cihaz olsa hemen söylerim ama suan söylersem yanılabilirim dedi net gözükmez bunlarda dedi elim boş döndüm ama bugün özele gideceğim 1 saat sonra bakalım 😀

Ögrenecem kaçiş yok diyorsun yani 😂😂😂 ama insan gercekten merak ediyor oglum veya kizim diye sevmek istiyor. Benimde bikac gun sonra kontrolum var insallah cinsiyeti aynidir 😂😂 bana haber ver kontrolden sonra mutlaka 🥰

Ögrenecem kaçiş yok diyorsun yani 😂😂😂 ama insan gercekten merak ediyor oglum veya kizim diye sevmek istiyor. Benimde bikac gun sonra kontrolum var insallah cinsiyeti aynidir 😂😂 bana haber ver kontrolden sonra mutlaka 🥰
Yaa Gerçekten ikiside evlat ama insan bilmek istiyor artık alışveriş yapmak istiyorum minik minik kıyafetler alayım ona göre hayaller kurayım istiyor 😍 beklesem 16.haftayı bir şey kalmadı ama ne bileyim insan heves ediyor😀 aynıdır aynıdır güzel biryer deneyımlı doktorsa sııkıntı olmaz 😀 haber vereceğimm sabırsızlanıyorum gideyım diye insallah bugün nazlı günü değildir bebişimin de gösterir👶

Oyy oyy işte bu cok kötü ya hiç bilmeseydın daha ıyıydı😀 neye göre dedi canm mesela aa gördüm bak şurası kız bölgesi veya erkek falan diye gösterdi mi birdahaki kontrolün ne zaman insan çatlıyor valla meraktan ben hiç öğrenemedim tahmin bile yok😀
Walla neye gore dedigini bilmiyrm bi erkek bebek gibi dedi snra ki gittigmde kiz dedi 3 hafta once gitmiştim bilmiyrm ne zmaan giderm

Yaa Gerçekten ikiside evlat ama insan bilmek istiyor artık alışveriş yapmak istiyorum minik minik kıyafetler alayım ona göre hayaller kurayım istiyor 😍 beklesem 16.haftayı bir şey kalmadı ama ne bileyim insan heves ediyor😀 aynıdır aynıdır güzel biryer deneyımlı doktorsa sııkıntı olmaz 😀 haber vereceğimm sabırsızlanıyorum gideyım diye insallah bugün nazlı günü değildir bebişimin de gösterir👶

Çiko falan ye oyle git diyorlar 😂

Arkadaşlar tecrübeleriniz yazarsanız 3. Gün embiryosu 12. Gün bugün test yaptırdım 22.3 çıktı nasıl
Merhaba benimde 3. Gün embriyo su 12. Gün dü dün bende test yaptırdım 56.53 çıktı yarın tekrar kan vericez değerlerin artması lazım inşallah artar sizin tekmi çiftmi

transfer öncesi tsh normal olup da test gününde benim gibi fırlayan var mı kızlar? Hipotiroid hastasıyım

Back
X