2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Günaydın bayanlar, öncelikle tüm hamislerimizi tebrik ederim. Bu topicte maasallah çoğul gebelik çoğunlukta sanırım.

Birkaç gündür bu başlığa yazma konusunda tereddütlerim vardı. Hani sanki sihir bozulacakmış da her şey basa dönecekmiş gibi korkum vardı. Çok şükür bu sabah biraz daha rahatladım.

Öncelikle dün gece tüm topici baştan sona okuduğumu söylemek isterim. Yaşadığınız o heyecanı ben de sizinle yaşadım. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyor, evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.

Bana gelirsek; 39 yaşındayım 3 çocuğum var ilk evliliğimden. Eşimin çocuğu olmadığı icin hemen çalışmalara başladık ve 5 kez dusuk yaptıktan sonra tüp bebek tedavisine geçtik. Korkum da biraz bundan. Defalarca pozitif görüp o minik kalp atışını duyamayisimdan.

13 Temmuz 2. Gün embriyosu 2 transfer.
9. Günde 19,
11. Günde 53,
12. Gunde 94
ve son olarak 15. Gunde 592 beta sonucu aldım.
Sabah merkezimle görüştüm artık kana gerek yok dediler. Haftaya Salı kese icin randevu verdiler. Ama sanırım o kadar bekleyemeyecegim. Cuma falan başka doktora gitmeyi düşünüyorum.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım hoşgeldin aramıza

Merhaba kızlar. Ben de 6+4 günlük hamileyim tüp bebekle. 5. Haftada gördük çok şükür keseyi🌝. 5 Ağustos ta kalp atışı için gideceğiz. Çok heyecanlıyım. İnşallah bana da nasip olur bebeğimin kalp atışını dinlemek🤲
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Sln kizlarr doktorumuzun uggun belirledi tarihte zamaninda gitdim kesemi gordum cok sukur bicogu kalp atsini duyarken ben 8 haftamda duyacagim doktorum boyke uygun gordu 6+2 kesemizi girduk ama 8 haftamda minnak kalpinin atisini sanbirsizlikla bekliyorum tum hamislere dua ediorymm
Geç olsun güç olmasın diyelim inşallah sende o minik kalp atışını duyarsın arkadaşım

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim 😂😂😂 yoğun çalışıyorum anca zaman buldum yazabildim aradan baya bir konu gelmiş geçmiş
Yeni hamiş olanları tebrik ederim inşallah kucağınıza da alırsınız :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: hepimiz o cennet kokusunu alırız yer gök dua üstüne dualarım sizinle ve bebiş bekleyen herkese

Hanımlar hastanede giymek için kendinize neler almayı düşünüyorsunuz gecelikmi sabahlıklı pijama takımı mı ? Pijama takımıysa bu lohusa olarak satılan ince olanlardan mı yoksa günlük gibilerden mi fikir alışverişi yapalım ya da kaç tane pijama takımı yedekli mi vs 😊

Son düzenleme:
Hanımlar hastanede giymek için kendinize neler almayı düşünüyorsunuz gecelikli sabahlıklı pijama takımı mı ? Pijama takımıysa bu lohusa olarak satılan ince olanlardan mı yoksa günlük gibilerden mi fikir alışverişi yapalım ya da kaç tane pijama takımı yedekli mi vs 😊

Ben lohusa diye almiycam fiyat 3 katina cikiyor.. onden dugmeli gecelik ve pijama takimi almayi planliyorum trendyolda falan guzel seyler var

Hanımlar hastanede giymek için kendinize neler almayı düşünüyorsunuz gecelikmi sabahlıklı pijama takımı mı ? Pijama takımıysa bu lohusa olarak satılan ince olanlardan mı yoksa günlük gibilerden mi fikir alışverişi yapalım ya da kaç tane pijama takımı yedekli mi vs 😊
2 pijama takımı mutlaka onden düğmeli olması gerekiyor. Hastanede maksimum bir gece kalınıyor tabi özel hastane düşünüyorsanız. Bu iki pijama yeter de artar bile

2 pijama takımı mutlaka onden düğmeli olması gerekiyor. Hastanede maksimum bir gece kalınıyor tabi özel hastane düşünüyorsanız. Bu iki pijama yeter de artar bile
Tabiki önden düğmeli bakıyorum hep kullanımu kolay rahat yarım düğmeli tam düğmelilerde sııkıntı ben devlet düşünüyorum 2 gece yatırıyorlar o yuzden 😊

Tabiki önden düğmeli bakıyorum hep kullanımu kolay rahat yarım düğmeli tam düğmelilerde sııkıntı ben devlet düşünüyorum 2 gece yatırıyorlar o yuzden 😊
Hiç bilmiyorum devleti. Sezeryanda kaç gün yatırıyorlar bilginiz var mi? Önceki doğumlarım sezeryan olduğu icin bu da öyle olacak mecbur. Devlet düşünüyorum Ben de. Riskli bir gebelik olacak çünkü. En iyisini onlar bilir diye düşünüyorum. Ama kaç gün kalırım onu bilmiyorum

Hiç bilmiyorum devleti. Sezeryanda kaç gün yatırıyorlar bilginiz var mi? Önceki doğumlarım sezeryan olduğu icin bu da öyle olacak mecbur. Devlet düşünüyorum Ben de. Riskli bir gebelik olacak çünkü. En iyisini onlar bilir diye düşünüyorum. Ama kaç gün kalırım onu bilmiyorum

Sezaryende iki gece diye biliyorum

Sezeryanda 2 gün canım, ben oğlumda devlette kaldım

2 gece kalıyorsun sezeryanda

Hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama ben kayseride yaşıyorum burda devletin doktorları bile devlette doğum yapma diyor günde 50 kadın doğum yapar 1 doktor bakar özele git diyorlar bide benim ikiz olacak o yüzden devlete güvenemiyorum bir sebeb de burdaki doktorlar azarlayıp gönderiyor tamamen özel hastaneye bağımlıyız burda

Back
X