2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Kizlar hepinize günaydın. Cogul gebelik yaşayanlara bi sorum olcak. Tarama testlerinden hangilerini yaptırdınız ikili tarama testi güvenilir sonuç vermediğinden cogul gebeliklerde önerilmiyo . Bende 2 farklı doktora gidiyorum birisi yapalim derken oburu yapmayalım dedi. Aklım çorba oldu. Şu yurdışında yapılan pahalı fetal dna testleri var bide. Siz Nasıl bir yol izlediniz. Yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim
Ben sadece ikili test yaptırdım o da aklımda kalmasın diye ense kalınlığı iyi çıktı ikisininde gerisine gerek yok zaten tek gebelikte bile pozitif çıkanların %30 u gerçekten down sendromu çıkıyor ayrıntılı ultrason yeterli

Kizlar hepinize günaydın. Cogul gebelik yaşayanlara bi sorum olcak. Tarama testlerinden hangilerini yaptırdınız ikili tarama testi güvenilir sonuç vermediğinden cogul gebeliklerde önerilmiyo . Bende 2 farklı doktora gidiyorum birisi yapalim derken oburu yapmayalım dedi. Aklım çorba oldu. Şu yurdışında yapılan pahalı fetal dna testleri var bide. Siz Nasıl bir yol izlediniz. Yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim
Ben ikili tarama yaptırdım geçen hafta. Doktorum ikiz gebeliklerde sadece ikili yapabiliyoruz onu ben muhakkak yapıyorum dedi. Bende çok müdahale etmedim ve iki gün önce doktorum aradı sonucun güzel geldi dedi. Birde 12. Hafta da ayrıntılı usg önerdi ve yaptırdık. 21. Hafta da tekrar yaptırcaz. Çok şükür oda güzel geldi. Artık gebelik sonlandırılmaz, sadece içimiz rahat etti. Yaptırsan sonlandıracak mısın sonuç kötü gelince

Kordon kanı bağışlama konusunda da ben Ankara da Doğum yapacağım için bunu aklımda bulunsun diye almıştım. Muhtemelen Doğum zamanı arıycam bağış için.

Eklentiler

• F15AD8E1-2B47-402D-BCFF-15791D820123.webp
    F15AD8E1-2B47-402D-BCFF-15791D820123.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 33
Merhaba arkadaşlar hepiniz benden daha tecrübelisiniz.ben de tüp bebekle hamileyim çok şükür pztsi 7+4 göründü bebeğim kalp atışıda vardı ama bu aralar ağrılarım oluyor bazen kasık bazende adet olacak gibi bunlar normal mi

Merhaba arkadaşlar hepiniz benden daha tecrübelisiniz.ben de tüp bebekle hamileyim çok şükür pztsi 7+4 göründü bebeğim kalp atışıda vardı ama bu aralar ağrılarım oluyor bazen kasık bazende adet olacak gibi bunlar normal mi

Hayirli olsun canim 😊 cok siddetli olmadigi sürece herkeste oluyor

Ohh iyi o zaman ya biraz rahatladım dayanılmayacak kadar değil ara ara oluyo.bende sizler gibi sıkıntılı günleri atlatabilirim inşallah🤲🏻🤲🏻

İnşallah canim, kendini yorma ilk 10 hafta hayatı yavaştan almak lazim demislerdi bana ben de öyle yaptim. İşe gidiyordum ama oturuyodum yormuyodum kendimi

İnşallah canim, kendini yorma ilk 10 hafta hayatı yavaştan almak lazim demislerdi bana ben de öyle yaptim. İşe gidiyordum ama oturuyodum yormuyodum kendimi
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.bnde öğretmen oldgum için şuan çalışmıyoum evdeyim sadece yemk yapmaya çalışıyorum kendimi çık zprlamadan.inşallah sağlıkla atlatırım.dualarınızda banada yer verirseniz çok sevinirim😊cevapladıgınız içinde çok teşekkür ederim

Kızlar nelere dikkat ediyorsunuz her gün yemeye özen gösterdiğiniz besinler neler
Egzersiz yapıyor musunuz

Canım ben bulantılar dan dolayı herşeyi yiyemiyorum o gün için ne alırsa onu yiyorum karnım doysun yeter diyorum
Muz yemeye çalış her gün en az bir tane ye hem mide bulantına iyi gelir hem de muz potasyum kaynağı bebişlere iyi gelir
Bağırsak düzenlemesine de yardımcı olur

Kızlar nelere dikkat ediyorsunuz her gün yemeye özen gösterdiğiniz besinler neler
Egzersiz yapıyor musunuz
Canım egzersiz falan Yok yürüyüş ve ev işi🙂 yemek konusunda sabah peynir yumurta özellikle yemeye dikkat ediyorum. Yoğurt sık sık meyve muz başında tabi. Bol su içmeye dikkat ediyorum. Akşamları bir kase sulu yemeği ekmeksiz yeyip büyük bir kase az yağlı salata yapıyorum🙂

Yan yana almayı düşünüyorum ama yaza doğru alırım kış günü her yere arabayla gideriz zaten
Kraft ın 3 tekerli modeli var 1900 tl falan. Kullanımı çok kolaymış bende onu düşünüyorum bayadır. Henüz almadım ama alışveriş sırasında belki alabilirim. Doğumdan itibaren de kullanılabiliyomuş

Kraft ın 3 tekerli modeli var 1900 tl falan. Kullanımı çok kolaymış bende onu düşünüyorum bayadır. Henüz almadım ama alışveriş sırasında belki alabilirim. Doğumdan itibaren de kullanılabiliyomuş
Onlar benim de hoşuma gidiyor da birazcık pahalı

Back
X