- 26 Haziran 2019
- 1.153
- 1.024
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun Canım geç olsunda güç olmasın rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inşallahKizlar 16. Hafta bugun kontrolum vardi yine goremedik cinsiyetini![]()
Kizlar 16. Hafta bugun kontrolum vardi yine goremedik. Saklanio demekki sipaa heheh
adet sancısı gibi olursa ve kanama da olursa o zaman tehlikeli bildiğim kadarıyla, ama yine de doktoruna bi sor canım telefonla ulaşabilirsenSlm kizalar bugun 9+5 gun oldum asiri derefede sag ve sol kasiklarimda bi agri var siddetki ara ara bicak gibi saplanio acile gideyimmi yada normalmi herhangibi kanamam falan olmadi buzamana kadar cok sukir cok tedirginim bugun
cok sukur buzamana kadar lekelenmem bile olmadi kanamayo gevtim ama bugun bira baya bi sancim var hala gecmedi gidecem doktoraaadet sancısı gibi olursa ve kanama da olursa o zaman tehlikeli bildiğim kadarıyla, ama yine de doktoruna bi sor canım telefonla ulaşabilirsen
Canım toksoplazma ve bağışıklığı bakılıyor. İkisi de negatifte hem hastalık negatif hem bağışıklığın negatif demek. Benim de negatif bağışıklığım çocukluğumdan beri hayvanlarla iç içe olmama rağmen hiç karşılaşmamışım. O yüzden bu dönemde de korkma.kimse mi yaptırmadı toksoplazma testi ya :/
Aa bak sen minik tırtıla annesini nasıl da merakta bırakıyorKizlar 16. Hafta bugun kontrolum vardi yine goremedik cinsiyetini![]()
Kıyafet konusunda çok bilgisizim neyden ne kadar almalıyım bilmiyorum. Artık eksik gelirse bişeyler gidip gidip alırlar evdekilerBende başladım almaya cok kıyafet almıyorum hepsinden 2 3 takım zıbın cokça aldım 10 tane falan hastane cıkışı tamam küvet vs onlarda tamam banyo bakım ve giysi ihtiyaçlarını 2 aya bitirirsem sonra kendime geçeceğimhayırlısıyla sağlıkla zamanında alırsın canm stres olma
![]()
Mrb bende 8+2 haftadayım. Hangi ilaçlara devam ediyorsunuz. Ben cyclo prognova coraspirin Progestan folikasit kullanıyorum. Kontrole gidemiyorum kendi doktoruma kaçıncı haftaya kadar kullanılıyor acaba ilaçlar
Neden bunları hamileyken istedi drun canımKızlar benim cmv igg pozitif yazıyo şimdi çıkmış test bu saatte doktoru da arayamıorum ama cok panik oldum igm ye de bakılması gerekmez mi sadece igg istemiş o da pozitif
Benim Dr da kol bacak karın ve baş ölçüyor artık tam boy almıyor canımHanımlar bebişlerin boyu kilosu ne durumda benım doktorum ilk defa 18+0 da gittiğim zaman kilosunu söyledi ondan önce hiç ölçülmemişti sanırımönceden uzunluğu net çıkardı şimdi büyüdü diye boyunu tam ölçemiyorlar galiba uyluk kemiğii ölçüp ona göre boyu hesaplıyorlar benım oğlum 18+0 da 214 gr çıktı doktorundan bu yönde bilgi alan varsa bebişler nasıl bakalım
sağlıkla gelsin hepsi
![]()
Oy maşallah hepside orantılı gidiyor sağlıkla büyüsün kuzularBenim Dr da kol bacak karın ve baş ölçüyor artık tam boy almıyor canım
Benim kızlar perşembe günü 244 247 242 grdı canım haftalarıyla uyumlu gayet iyi dedi
Bugün ilk defa dışardan elimlede hissettim hareketlerini çok büyük bir mucize şükürler olsun rabbime
Amin canım inşallahOy maşallah hepside orantılı gidiyor sağlıkla büyüsün kuzular![]()