2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

TOKSOPLAZMA İGG negatif İGM negatif kızlar bu sonuç ne demek bilen var mı, doktorla konusamadım henüz. yani benim anladğım bağışlıklığım yok toksoplazmaya dimi...

Slm kizalar bugun 9+5 gun oldum asiri derefede sag ve sol kasiklarimda bi agri var siddetki ara ara bicak gibi saplanio acile gideyimmi yada normalmi herhangibi kanamam falan olmadi buzamana kadar cok sukir cok tedirginim bugun

Slm kizalar bugun 9+5 gun oldum asiri derefede sag ve sol kasiklarimda bi agri var siddetki ara ara bicak gibi saplanio acile gideyimmi yada normalmi herhangibi kanamam falan olmadi buzamana kadar cok sukir cok tedirginim bugun
adet sancısı gibi olursa ve kanama da olursa o zaman tehlikeli bildiğim kadarıyla, ama yine de doktoruna bi sor canım telefonla ulaşabilirsen

kimse mi yaptırmadı toksoplazma testi ya :/
Canım toksoplazma ve bağışıklığı bakılıyor. İkisi de negatifte hem hastalık negatif hem bağışıklığın negatif demek. Benim de negatif bağışıklığım çocukluğumdan beri hayvanlarla iç içe olmama rağmen hiç karşılaşmamışım. O yüzden bu dönemde de korkma.

Bende başladım almaya cok kıyafet almıyorum hepsinden 2 3 takım zıbın cokça aldım 10 tane falan hastane cıkışı tamam küvet vs onlarda tamam banyo bakım ve giysi ihtiyaçlarını 2 aya bitirirsem sonra kendime geçeceğim 😀 hayırlısıyla sağlıkla zamanında alırsın canm stres olma🙏
Kıyafet konusunda çok bilgisizim neyden ne kadar almalıyım bilmiyorum. Artık eksik gelirse bişeyler gidip gidip alırlar evdekiler😂

Merhaba arkadaslar , bende 9+3 oldum , 2 embriyo transfer edilmişti ama teki tutmus gozukuyor, cuma gunu muayenem var heyecanla bekliyorum bebeğimi görmek için.. Hep bir endişe halindeyim,türlü sürecten geçtik hepimiz , zor elde edilmiş bir gebelik ve bu yüzden daha çok endişeleniyoruz sanki.. mide bulantım vs de yok cok şükür yani simdiye kdar minik şeyler dısında beni zorlamadı hiç, 2 kere ateşlendim baya bir korktum hatta sabah kdar kustum sorasında inanılmaz bir halsizlikte hastaneye zor gittim, neyseki bebeğim iyiymiş, serum antbytk fln toparlandım, o gunden sonra 2 hafta olacak, cuma gunune randevu aldım, ve hic belirtim yok gercekten cok merak ediyorum neler oluyor diye.. Sizde durumlar nasıl ?

Mrb bende 8+2 haftadayım. Hangi ilaçlara devam ediyorsunuz. Ben cyclo prognova coraspirin Progestan folikasit kullanıyorum. Kontrole gidemiyorum kendi doktoruma kaçıncı haftaya kadar kullanılıyor acaba ilaçlar

Crynojel kullanıyorum sabahları sadece, birde folik asit tabi, jel 12. Haftada bırakıcam başka da bir ilacım yok
Mrb bende 8+2 haftadayım. Hangi ilaçlara devam ediyorsunuz. Ben cyclo prognova coraspirin Progestan folikasit kullanıyorum. Kontrole gidemiyorum kendi doktoruma kaçıncı haftaya kadar kullanılıyor acaba ilaçlar

Kızlar benim cmv igg pozitif yazıyo şimdi çıkmış test bu saatte doktoru da arayamıorum ama cok panik oldum igm ye de bakılması gerekmez mi sadece igg istemiş o da pozitif

Kızlar benim cmv igg pozitif yazıyo şimdi çıkmış test bu saatte doktoru da arayamıorum ama cok panik oldum igm ye de bakılması gerekmez mi sadece igg istemiş o da pozitif
Neden bunları hamileyken istedi drun canım
Ben bu testleri tedaviye başlamadan önce yaptırmıştım ama sonuçları hatırlamıyorum drum dosyama koymuştu

Hanımlar bebişlerin boyu kilosu ne durumda benım doktorum ilk defa 18+0 da gittiğim zaman kilosunu söyledi ondan önce hiç ölçülmemişti sanırım 😊 önceden uzunluğu net çıkardı şimdi büyüdü diye boyunu tam ölçemiyorlar galiba uyluk kemiğii ölçüp ona göre boyu hesaplıyorlar benım oğlum 18+0 da 214 gr çıktı doktorundan bu yönde bilgi alan varsa bebişler nasıl bakalım 😍sağlıkla gelsin hepsi 🙏

Hanımlar bebişlerin boyu kilosu ne durumda benım doktorum ilk defa 18+0 da gittiğim zaman kilosunu söyledi ondan önce hiç ölçülmemişti sanırım 😊 önceden uzunluğu net çıkardı şimdi büyüdü diye boyunu tam ölçemiyorlar galiba uyluk kemiğii ölçüp ona göre boyu hesaplıyorlar benım oğlum 18+0 da 214 gr çıktı doktorundan bu yönde bilgi alan varsa bebişler nasıl bakalım 😍sağlıkla gelsin hepsi 🙏
Benim Dr da kol bacak karın ve baş ölçüyor artık tam boy almıyor canım
Benim kızlar perşembe günü 244 247 242 grdı canım haftalarıyla uyumlu gayet iyi dedi
Bugün ilk defa dışardan elimlede hissettim hareketlerini çok büyük bir mucize şükürler olsun rabbime

Bugün sağlık ocağında randevum vardı kan aldılar kilo tansiyon bakıldı kuzularımın kalp atışını dinlediler çok güzeldi
Birde tedanoz aşısını yapıcaklardı ama lekelenmeler devam ettiği için vazgeçtiler

Benim Dr da kol bacak karın ve baş ölçüyor artık tam boy almıyor canım
Benim kızlar perşembe günü 244 247 242 grdı canım haftalarıyla uyumlu gayet iyi dedi
Bugün ilk defa dışardan elimlede hissettim hareketlerini çok büyük bir mucize şükürler olsun rabbime
Oy maşallah hepside orantılı gidiyor sağlıkla büyüsün kuzular😊🙏

Back
X