2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Neden bunları hamileyken istedi drun canım
Ben bu testleri tedaviye başlamadan önce yaptırmıştım ama sonuçları hatırlamıyorum drum dosyama koymuştu
Toksoplazma ve cmv yi sekizinci haftada istedi, rubella hıv falan onları tedaviden önce istemişti anlamadım ki canım ben de ya :/

Hanımlar bebişlerin boyu kilosu ne durumda benım doktorum ilk defa 18+0 da gittiğim zaman kilosunu söyledi ondan önce hiç ölçülmemişti sanırım 😊 önceden uzunluğu net çıkardı şimdi büyüdü diye boyunu tam ölçemiyorlar galiba uyluk kemiğii ölçüp ona göre boyu hesaplıyorlar benım oğlum 18+0 da 214 gr çıktı doktorundan bu yönde bilgi alan varsa bebişler nasıl bakalım 😍sağlıkla gelsin hepsi 🙏
Yarın kontrolüm var. Bir aydır görmüyorum bebeciklerimi. Çok merak ediyoruz bizde. Henüz hareketlerini de hissetmiyorum ben. 16. Haftayız. Arada karnımda farklı şeyler oluyo ama anlamlandıramıyorum. Hareket gibi değil de rahmin büyümesine bağlı gibi. Bakalım yarın yazarım size bebeciklerin durumunu. Bu Arada e ebebekte banyo seti indirimde. 124 tl. Ben aldım kızlar çok beğendim isterseniz bakın😘

Toksoplazma ve cmv yi sekizinci haftada istedi, rubella hıv falan onları tedaviden önce istemişti anlamadım ki canım ben de ya :/
Canım burdan sana söylesek seni yanıltmış oluruz. Doktoruna danışsan iyi edersin. Bende gebeliğin 8. Haftası baktırdım. Sadece brucella bağışıklığım pozitifti. Onun dışında tüm testler negatifti. Senin durumun neyi ifade ediyor doktoruna danış bence.

Yarın kontrolüm var. Bir aydır görmüyorum bebeciklerimi. Çok merak ediyoruz bizde. Henüz hareketlerini de hissetmiyorum ben. 16. Haftayız. Arada karnımda farklı şeyler oluyo ama anlamlandıramıyorum. Hareket gibi değil de rahmin büyümesine bağlı gibi. Bakalım yarın yazarım size bebeciklerin durumunu. Bu Arada e ebebekte banyo seti indirimde. 124 tl. Ben aldım kızlar çok beğendim isterseniz bakın😘
Bende tamamen hareket değil pıt pıt hissediyorum ama eskiye nazaran daha net daha öncede oluyordu ama çok nadir ve demen gibi anlamlandıramıyordum acaba o mu değil mi arasında kalıyordum şimdide dışarıdan belli olsun dıye beklıyorum 😊eşimde hissetmek istiyor bakalım.. Sende güzel güzel gör bebişleri sağlıkla büyüsünler😍

Bende tamamen hareket değil pıt pıt hissediyorum ama eskiye nazaran daha net daha öncede oluyordu ama çok nadir ve demen gibi anlamlandıramıyordum acaba o mu değil mi arasında kalıyordum şimdide dışarıdan belli olsun dıye beklıyorum 😊eşimde hissetmek istiyor bakalım.. Sende güzel güzel gör bebişleri sağlıkla büyüsünler😍
İnşallah canım hepimizin bebişi sağlıkla gelsin , büyüsün😘😘

Hanımlar bebişlerin boyu kilosu ne durumda benım doktorum ilk defa 18+0 da gittiğim zaman kilosunu söyledi ondan önce hiç ölçülmemişti sanırım 😊 önceden uzunluğu net çıkardı şimdi büyüdü diye boyunu tam ölçemiyorlar galiba uyluk kemiğii ölçüp ona göre boyu hesaplıyorlar benım oğlum 18+0 da 214 gr çıktı doktorundan bu yönde bilgi alan varsa bebişler nasıl bakalım 😍sağlıkla gelsin hepsi 🙏
Ben ikizlere gebeyim 16+5 teki muayenemde kızımın 186 oğlumun 182 gram olduğunu öğrendim. Doktorum normal dedi bakalım inşallah 2000 leri görürürz

TOKSOPLAZMA İGG negatif İGM negatif kızlar bu sonuç ne demek bilen var mı, doktorla konusamadım henüz. yani benim anladğım bağışlıklığım yok toksoplazmaya dimi...
İkisi de negatifse evet bu anlama geliyor. Enfeksiyon yok daha önce de geçirmemişsin benim ıgg pozitifti farketmeden geçirmişim

İkisi de negatifse evet bu anlama geliyor. Enfeksiyon yok daha önce de geçirmemişsin benim ıgg pozitifti farketmeden geçirmişim
peki senin cmv igg nasıldı canım? benim igg pozitif ama igm istememiş doktor... gerek yok dedi ama aklıma takıldı ya şuan geçiriyorsam diye

peki senin cmv igg nasıldı canım? benim igg pozitif ama igm istememiş doktor... gerek yok dedi ama aklıma takıldı ya şuan geçiriyorsam diye
Özel hastanede yaptırdığım testte igm sınırda çıktı enfeksiyonu geçiriyormuşum gibi bi algı oluştu bizde ve doktorda tabi araştırma hastanesinde tekrarlatmamı istedi öyle de yaptım bu sefer igm negatif çıktı ama igg pozitifti hastalığın ne zaman geçirildiğine dair de bi test varmış onu da yaptırdım genelikten en az 4 ay önce geçirmiş ve atlatmış olduğumu öğrendim de rahatladık

Bu testler ne için hanımlar benım baya uzak olduğum konular herhangi bir rahatsızlığınız vs.mi var yoksa doktorlar rutin bakıyorda benim mi bilgim yok merak ettim açıkcası bilgilendirirseniz sevinirim 😊

Bu testler ne için hanımlar benım baya uzak olduğum konular herhangi bir rahatsızlığınız vs.mi var yoksa doktorlar rutin bakıyorda benim mi bilgim yok merak ettim açıkcası bilgilendirirseniz sevinirim 😊
Bunlar gebe kalınmadan önce yapılan testler aslında hazırlık aşamasında olanlar için rubella toxo filan ama benim doktor hamile kalınca yapmayı akıl etti maalesef. O yüzden engeksiyon fozitif çıkonca labr hatasından dolayı endişe yaşadım baya sana da yapmıştır dontorun illaki sorun olmadığı için paylaşmamıştır

Kızlar merhaba bende bugün kontrole gittim. 16. Haftadayız bebişler 130 gr falandı. Erkek olanın başı kızın ayaklarına denk geliyodu. Garibim tekme yeyip oturuyo çok şekerler. Çok şükür herşey yolunda🥰

Selam güzel hamişler
Bugün yine kontrol vardı kızlarım iyi çok şükür
Lekelenme devam ama Dr çok sorun değil yatmaya devam ettiğin süre sonuna kadar gidebiliriz dedi inşallah öyle olur
B12 ve d vitamini düşük çıktı onun için yeni ilaçlar ekledi
Kısmetse pazartesi de ayrıntılı ultrasonumuz var

Selam güzel hamişler
Bugün yine kontrol vardı kızlarım iyi çok şükür
Lekelenme devam ama Dr çok sorun değil yatmaya devam ettiğin süre sonuna kadar gidebiliriz dedi inşallah öyle olur
B12 ve d vitamini düşük çıktı onun için yeni ilaçlar ekledi
Kısmetse pazartesi de ayrıntılı ultrasonumuz var

Ayrintili ultrasona nerede gidiceksin canim ? Özelden mi randevu aldin ?

Back
X