2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Merhabalar benim ilk gebeliğimden çatlaklarım var bunda da artacaktır ikiz oldukları için. Önerebileceğiniz nemlendirici ya da çatlak önleyici bi ürün var mı acaba ya da kullanmayı düşğndüğünüz bi şey??

Lierac kullaniyorum biraz pahali ama 5. Ayim.biticek nerdeyse ayni tuple devam ediyorum

Kızlar ACİL DURUM.... lütfen yardımcı olun fikri olan varsa....

Perşembe hcg degerım; 170, cumartesı; 730 idi. Pazartesi baktırmadım. Bugün çarşamba yani 4 gün geçti ve hcg değerim; 1000 çıkmış. Dr mi aradım. Beklenilen durum değil az artmış dedi. 3-4 bekle yine kan ver dedi. Kanamam da yok. Kimyasal gebelik de olabilir di mi. Başına böyle bir şey gelen var mı? 😭😭😭😭😭😭😭 tüm dünyam yıkıldı şu anda

Kızlar ACİL DURUM.... lütfen yardımcı olun fikri olan varsa....

Perşembe hcg degerım; 170, cumartesı; 730 idi. Pazartesi baktırmadım. Bugün çarşamba yani 4 gün geçti ve hcg değerim; 1000 çıkmış. Dr mi aradım. Beklenilen durum değil az artmış dedi. 3-4 bekle yine kan ver dedi. Kanamam da yok. Kimyasal gebelik de olabilir di mi. Başına böyle bir şey gelen var mı? 😭😭😭😭😭😭😭 tüm dünyam yıkıldı şu anda
Tüm tahliller ayni yerde mi yapıldı

Kizlar 17. Haftadayim 5 kilo aldim sizce hizli mi gidiyorum 😕
Bende 17. Haftadayım canım benim ikiz bende 4-5 kilo aldım. İlk 3 ay 1-2 kilo. Sonraki her ay için 1er kilo idealmiş. Ekmeği azalt ya da tam buğdaya falan geç. Bende artık beyaz ekmek almıycam eve. Bundan sonrası için de her ay 1 kilo alsan 10 kilo ile tamamlarsın ki bu ideal. Zaten bu 10 kilonun içinde göğüsler bebekler, rahim bebeklerin suyu ve en önemlisi de ödem var ve Doğumdan bir süre sonra ödem gidiyor. Ayrıca emzirirken yağ yakımı olduğu için şu an biraz kilo almamız normal 😘 benim ikiz 15 kiloda falan tamamlıycam diye düşünüyorum 🙏🏼

Bende tüy sorunu sıfır hayatımda agdaciya gitmedim yanı o kadar. Bak şimdi sen söyleyince düşündürdü tüylenme yapar mi acaba
Sorun yoksa sende endişelenme bence olanı besler çünkü bu tür yağlar bence ince ince mevcut o yüzde. Kalınlaşır mı diye endişeliyim

Beta hcg her 2 günde bir mi 3 karına cıktı Yoksa bir kerelik mi oldu
Beta hcg artışı önemli ama illa 2 kat olması şart değil artık en az %57 lik artış bile yeterliymiş. Benim ilk gebeliğimde bu şekilde 3 kat arta arta ilerledi ama şimdi ikizlere gebeyim tam 2 kat hiç olmadı

Bende 17. Haftadayım canım benim ikiz bende 4-5 kilo aldım. İlk 3 ay 1-2 kilo. Sonraki her ay için 1er kilo idealmiş. Ekmeği azalt ya da tam buğdaya falan geç. Bende artık beyaz ekmek almıycam eve. Bundan sonrası için de her ay 1 kilo alsan 10 kilo ile tamamlarsın ki bu ideal. Zaten bu 10 kilonun içinde göğüsler bebekler, rahim bebeklerin suyu ve en önemlisi de ödem var ve Doğumdan bir süre sonra ödem gidiyor. Ayrıca emzirirken yağ yakımı olduğu için şu an biraz kilo almamız normal 😘 benim ikiz 15 kiloda falan tamamlıycam diye düşünüyorum 🙏🏼
Bende de kilo çok farklı oldu hamilelik başladığından itibaren hesaplanırsa eğer toplamda 2 kilo aldım. Bende ilk üç ay hep kilo verdim başladığım kilodan 3 kilo eksiye düştüm daha sonra kilo almaya başladım ve başladığım kilodan 2 kilo fazlayım

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Öncelikle rabbim tüm bekleyenlere sabır ve sağlık versin inşallah🤲🏻🧿 bende 6+1deyim. Geçen Cumartesi kanamam oldu hastaneye gittik istirahat verdi. Bugün yine çok şiddetli kanama ile doktora gittim. Bebeğim iyi kese kalp atışı hepsi yerinde. Ama bu kanamanın ne olduğunu anlamadım😟 bende 5. Güm embriyosu ile tüp bebek yaptırmıştım acaba bu yüzden bi böle kanamalı geçiyor? Sizlerden böyle olan oldu mu? Bu seferki normal adet gibi çok şiddetli😟😟

Back
X