- 6 Ağustos 2018
- 867
- 465
- 53
tsk ederim insallah birşey olmaz..Korkma canım benimkiler üçüz biri rahim ağzında sürekli dinleniyorum ilaçlarını hiç aksatma fazla ayakta kalıp yorulma bişey olmaz inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tsk ederim insallah birşey olmaz..Korkma canım benimkiler üçüz biri rahim ağzında sürekli dinleniyorum ilaçlarını hiç aksatma fazla ayakta kalıp yorulma bişey olmaz inşallah
Selam kızlar nasılsınız
Aynen canımAgirlasmaya basladik artikkilo olarak olmasada hareketler falan.. bide bu sicaklar ;(
bir perinatalog uzmana görüneblirsin canım bozma moraliniKizlae merhaba bisey sorucam cok moralim bozuk bugun kontrolum vardi ve ense kalinliklqri. 3.26 cikti bebeklerimim dagum sendromu olma risklero var neyapmaliyim cok kotuyim boyle olupta notmalsaglikli bebek doguran oldumu bilen varmi agiyom yavrumu etkiler die tutuyom kendimi
arkadaşlar merhaba kaç kilo aldınız??ben 2,5 kilo aldım nerdeyse.16+2yim
ben 700 gr almıştım 20 haftam bitmiştiarkadaşlar merhaba kaç kilo aldınız??ben 2,5 kilo aldım nerdeyse.16+2yim
Yaa ne güzel ben 20+1 deyim 6 kilo aldımarkadaşlar merhaba kaç kilo aldınız??ben 2,5 kilo aldım nerdeyse.16+2yim
Bende takipteyim 6 kilo ileSanırım ben rekora gidiyorum 10 kilo aldım
ben 700 gr almıştım 20 haftam bitmişti1 hafta önce tartılmştım
Sen baya almışsın ben 3 kilo aldım 19+3Bende takipteyim 6 kilo ile
Bende anlamadım nasıl alıyorumSen baya almışsın ben 3 kilo aldım 19+3
Ayy süperrr3 kilo aldim 23. Haftadayim
Canım daha var 20 haftaya ben de alabilirimYaa ne güzel ben 20+1 deyim 6 kilo aldım![]()