2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Bende inşallah 2020 de doğum yapacağım rabbim nasip ederse🙏 Gebeliğimi bugün öğrendim 5.gün embrıyosu transfer sonrası 8.günümdü bhcg 106.91 inşallah sağlıkla artar😊

Bugun keseyi gorduk.. ultrasona gore 4+3 netten yaptigim hesaplara gore 5+4 falan.. haftaya bi daha gidicem gelisimine bakilicak

Önce lekelenmeler oldu sonra pembe kanama gibi ama sadece peçeteye geliyordu iğneden sonra tamamen kesildi canım

canim bende de oyle oldu ilk basta pembeydi sonra daha kirmizi olmustu bana da doktor igne verdi ondan sonra kesildi benimki de.

:anneadayı: Merhaba bayanlar 5+3 ten. Bugun kese görmeye gittik.çok şükür gördük kalp atışını da gördük ama duymadı işi 2 hafta sonra nasipse. Bi kistim vardı dr kanamalı dedi kanama olursa korkma sakın dedi. İlaçlara da tam devam. Sizde hala o kdr ilaca devam mı bayanlar
Ohh ne guzel kalp atışı görülünce demekki var bunun için duymaya gerek yok dimi göründüğünde sağlıklı diyor doktorlar😊bır de karından mı baktı

O kadar ilac dediginiz neler acaba .. ben progestan ve estrofem ve vitamin kullaniyorum. kendimle alakali olarak da cleksan ecoprin var ama onlari dogumdan sonrada kullanicam

Vajinal baktı. Kalp atışını gördük de herşey yolunda çok şükür dedi. İki hafta sonra kalp atışı duyarız dedi. Ya progestan iğne, estofem günde 4 tane. Coraspin, dekort, oksapar kan iğnesi,crinone jel var bide tsh yükselğim var her sabah aldığım ilacım var o standart zaten de diğer ilaçlara hala devam dedi

selam kizlar ben dun 5+3'te gittim cok sukur keseyi gorduk yolk kesesi de olusmus gayet iyi dedi. gelecek hafta bir daha gidicem, kan tahlilleri fln isteyecekmis. sizde durumlar nedir? kalp atisini duyan varsa bilgilendirebilir mi ne zaman duyuluyor acaba?

Hanımlar yarın 4+5 günlük oluyor bebişim ben doktora gitmek istiyorum bugün bhcg baktırdm 2876 çıktı.Biran önce tam kan idrar vs tahlilde yaptırmak istiyorum ki bir eksiklik varsa veya bir sıkıntı ona göre takviye olsun sizlerin nasıl gidiyor süreciniz? Yarın kese görürüm diye düşünüyorum acaba yolk kese oluşmuşmudur? Sizler yolk ne zaman gördünüz?😊

Benimde bu gun 15 gündü kızlar 1000 kusur dedi çok şükür pazartesi günü kontrolüm var ınslalah kese gorcez hayırlıca benimde tahminim ocak annesi olcam galıba Tam bilmiyorum 🤣🤣

Hanımlar yarın 4+5 günlük oluyor bebişim ben doktora gitmek istiyorum bugün bhcg baktırdm 2876 çıktı.Biran önce tam kan idrar vs tahlilde yaptırmak istiyorum ki bir eksiklik varsa veya bir sıkıntı ona göre takviye olsun sizlerin nasıl gidiyor süreciniz? Yarın kese görürüm diye düşünüyorum acaba yolk kese oluşmuşmudur? Sizler yolk ne zaman gördünüz?😊
Ben 17 nisanda transfer olsum 30 da test yaptim 1 hafta gecti kese cok net göründü görürsün sende

Ben 17 nisanda transfer olsum 30 da test yaptim 1 hafta gecti kese cok net göründü görürsün sende
İnsallah hayırlıca bizde görürüz şimdi sırada o var Rabbım izin verirse

Slm arkadaşlar bende aranızda yeniyim bu gün değerim 125 çıktı inşallah artar bişi sorucam size benim iki üç gündür kasıkta ağrı var bacağıma vuruyor acaba normal mi sizde de oluyor mu enfeksiyon olmasından korkuyorum

Slm arkadaşlar bende aranızda yeniyim bu gün değerim 125 çıktı inşallah artar bişi sorucam size benim iki üç gündür kasıkta ağrı var bacağıma vuruyor acaba normal mi sizde de oluyor mu enfeksiyon olmasından korkuyorum
Gayet normaldir hic korkma tutunma agrilaridir

Back
X