- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önce lekelenmeler oldu sonra pembe kanama gibi ama sadece peçeteye geliyordu iğneden sonra tamamen kesildi canım
Vajınal mı karından mı bakıldıBugun keseyi gorduk.. ultrasona gore 4+3 netten yaptigim hesaplara gore 5+4 falan.. haftaya bi daha gidicem gelisimine bakilicak
Ohh ne guzel kalp atışı görülünce demekki var bunun için duymaya gerek yok dimi göründüğünde sağlıklı diyor doktorlarMerhaba bayanlar 5+3 ten. Bugun kese görmeye gittik.çok şükür gördük kalp atışını da gördük ama duymadı işi 2 hafta sonra nasipse. Bi kistim vardı dr kanamalı dedi kanama olursa korkma sakın dedi. İlaçlara da tam devam. Sizde hala o kdr ilaca devam mı bayanlar
Ikisindende bakti. Karindan bakti once gordu ama cok idrara sıkısik olmadigim icin tam anlasilmiyodu bende gormek istedin o yuzden vajinale donduVajınal mı karından mı bakıldımaşallah
Çok şükür benimkide kesildi canım iğneyle devam edicem bir süre 15 gün sonrasına çağırdı drumcanim bende de oyle oldu ilk basta pembeydi sonra daha kirmizi olmustu bana da doktor igne verdi ondan sonra kesildi benimki de.
Ben 17 nisanda transfer olsum 30 da test yaptim 1 hafta gecti kese cok net göründü görürsün sendeHanımlar yarın 4+5 günlük oluyor bebişim ben doktora gitmek istiyorum bugün bhcg baktırdm 2876 çıktı.Biran önce tam kan idrar vs tahlilde yaptırmak istiyorum ki bir eksiklik varsa veya bir sıkıntı ona göre takviye olsun sizlerin nasıl gidiyor süreciniz? Yarın kese görürüm diye düşünüyorum acaba yolk kese oluşmuşmudur? Sizler yolk ne zaman gördünüz?![]()
İnsallah hayırlıca bizde görürüz şimdi sırada o var Rabbım izin verirseBen 17 nisanda transfer olsum 30 da test yaptim 1 hafta gecti kese cok net göründü görürsün sende
Degerin cok guzel gidiyor görürsünİnsallah hayırlıca bizde görürüz şimdi sırada o var Rabbım izin verirse
Benim 850 oldu 1 hafta sonra kese gördüm cok şükür darısı sena ve burda olan herkeseDegerin cok guzel gidiyor görürsün
İnşallah canmBen 17 nisanda transfer olsum 30 da test yaptim 1 hafta gecti kese cok net göründü görürsün sende
Gayet normaldir hic korkma tutunma agrilaridirSlm arkadaşlar bende aranızda yeniyim bu gün değerim 125 çıktı inşallah artar bişi sorucam size benim iki üç gündür kasıkta ağrı var bacağıma vuruyor acaba normal mi sizde de oluyor mu enfeksiyon olmasından korkuyorum