2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Çok geçmiş olsun canım benim. Güzel düşün, ‘herşey yolunda’diye bebişine de söyle sık sık❤ İnşallah sağ Salim alacaksın bebişini kucağına🐣
Aminnnn canım çok saol inşallah sağlıkla gelsin bebeklerimiz 🤲🏼

AA canım maşallah❤ Bende böyle görürüm o zaman🥰 bu Arada bizim gebelik hesaplama farklı demi. Blastotist transferinde 2 haftalık sayılıyormuşuz. Yani ben bugün 4+2 yim
Onu bilmiyorm canm ben normal sat göre hesaplamıştım doktor kontrolünde keseye baktı 4+4 dedi o gün bende o zamandan beri sayıyorum doktorun dediğine göre ekliyorum

Onu bilmiyorm canm ben normal sat göre hesaplamıştım doktor kontrolünde keseye baktı 4+4 dedi o gün bende o zamandan beri sayıyorum doktorun dediğine göre ekliyorum
Anladım canım benim rahmim erken kalınlaştı son adet tarihime bakarsak ben 4 haftalık bile değilim🙊sanırım Cuma gününe kadar öğrenemiycem bende😌

Merhaba kızlar bugün benimde kontrolüm vardı çok şükür sıkıntımız yok bebeğim haftasıyla uygun ilerliyor kanama alanı göründü ama aktif değil kahverengi akarsa korkma dedi düşük riskimiz devam ediyor istirahat ve gün aşırı. Protestan iğnemize devam hergünden kurtuldum yine 🙏🏼 Allahım yardımcımız olsun N narantikibi canım gözün Aydın kalp atışları duymuşsun çok sevindim 🙏🤗
Canım son adet tarihinden beri sayıyorsun ya ultrasonla birebir mi cıktı benim bir iki gün oynuyor ilk gittiğimde 1 gündü fark bugün 2 gün anlamadım aslında dün acile gittim o zaman kağıtta bebişimin boyuna göre 6+3 yazıyor bugün başka doktor 6+3 dedi anlamadım valla zaten dün gece küt küt duyduğum sesi bugünki doktor bir türlü bebeğe denk getiripde düzgün dinletemedi bir sürüde uğraştı başlattı kapattı sürekli neyseki ışık gibi yanıp sönüyordu çok şükür o rahatlattı benı🙏 senin içinde çok sevındım çok şükür birşey yokmuş inşallah sağlıkla ilerlesin

Canım son adet tarihinden beri sayıyorsun ya ultrasonla birebir mi cıktı benim bir iki gün oynuyor ilk gittiğimde 1 gündü fark bugün 2 gün anlamadım aslında dün acile gittim o zaman kağıtta bebişimin boyuna göre 6+3 yazıyor bugün başka doktor 6+3 dedi anlamadım valla zaten dün gece küt küt duyduğum sesi bugünki doktor bir türlü bebeğe denk getiripde düzgün dinletemedi bir sürüde uğraştı başlattı kapattı sürekli neyseki ışık gibi yanıp sönüyordu çok şükür o rahatlattı benı🙏 senin içinde çok sevındım çok şükür birşey yokmuş inşallah sağlıkla ilerlesin
Evet canım son adetle uyumlu bu arada ultrason farkı oluyor benim kalbide küt küt atıyordu bugün ama 3. De anca net duyuldu. Farklı ultrasondu bugünki ve ben sevmedim onu bide hareketlenmiş bebikim maşallah kollarını oynattığını gördüm çok sevindim 🙏🏼🤗

Kaçıncı gün transfer yapıldı 2500 ve sonrasında bhcg değerine göre hesapla öyle git
Adetin başlangıcından sonra 9. Günü transfere gittim. 17sinde yapıldı. Bthcg 4 hafta ile uyumlu. Hatta hafta sonuna doğru 2000leri geçicek. 2500 üzeri kaç hafta oluyor ki

Evet canım son adetle uyumlu bu arada ultrason farkı oluyor benim kalbide küt küt atıyordu bugün ama 3. De anca net duyuldu. Farklı ultrasondu bugünki ve ben sevmedim onu bide hareketlenmiş bebikim maşallah kollarını oynattığını gördüm çok sevindim 🙏🏼🤗
Boşa stres yaptırıyor kötü ultrason gerçekten oy yerim elini kolunu maşallah 🌼

Adetin başlangıcından sonra 9. Günü transfere gittim. 17sinde yapıldı. Bthcg 4 hafta ile uyumlu. Hatta hafta sonuna doğru 2000leri geçicek. 2500 üzeri kaç hafta oluyor ki
Dondurulmuş transfer olmuşsun o yüzden Bilemicem canım bhcg değeri çokta net haftaları belirlemiyor anca gidince öğreneceksin ne kadarlık olduğunu 2500 ü geçtiğini düşününce git doktora görün

Gebelikte tüketmemen gereken besinler;

Pastörize edilmemiş süt ve süt ürünleri,
Az pişmiş yada çiğ et sakatatlar ve çiğ deniz ürünleri,
Katkı maddeli besinler,
Doktorunuzun önerdiği dışında bitki çayları
Az pişmiş ya da çiğ kabuklu deniz ürünleri
Az pişmiş ya da çiğ yumurta,
Sigara, alkol ve gazlı içecekler,
Çikolata, pasta, şekerleme, şerbetli tatlılar,
Dondurulmuş gıdalar, paketlenmiş ve işlenmiş besinler,
Açıkta satılan ürünler,
Koyu çay, kahve gibi kafeinli ürünler,
İyi yıkanmamış çiğ sebzeler tüketilmemelidir. Sebzeler yıkandıktan sonra sirkeli suda bekletilip öyle tüketilmelidir.

Selam kızlar bişey sormak istiyorum bu haftalarda siz de akıntı yaşadınız mı ? Bolca ama sürekli çamaşır değişrirmek zorunda kalıyorum şefaf beyaz renkli kokusuz ama endişelendim

Selam kızlar bişey sormak istiyorum bu haftalarda siz de akıntı yaşadınız mı ? Bolca ama sürekli çamaşır değişrirmek zorunda kalıyorum şefaf beyaz renkli kokusuz ama endişelendim
Ay bende yaşıyorum. Bi Kısmı beyaz birazı su gibi. Bildiğin idrar yapmış gibi ıslanıyor çamaşırım 5-6 saat içinde. Cuma doktoruma sorcam bakalım.

Ay bende yaşıyorum. Bi Kısmı beyaz birazı su gibi. Bildiğin idrar yapmış gibi ıslanıyor çamaşırım 5-6 saat içinde. Cuma doktoruma sorcam bakalım.
Aynen öyle bende yarın gideceğim bakalım ne diyecek hafif alt karın ağrısı kasık ağrısı da var bende 😕

Aynen öyle bende yarın gideceğim bakalım ne diyecek hafif alt karın ağrısı kasık ağrısı da var bende 😕
O ağrılar en başından beri var bende. Normal diye düşünüyorum. Kalbimi bozmuyorum biraz rahat olmaya çalışıyorum. Bana da haber verir misin akıntıya ne diyecek doktorun?

O ağrılar en başından beri var bende. Normal diye düşünüyorum. Kalbimi bozmuyorum biraz rahat olmaya çalışıyorum. Bana da haber verir misin akıntıya ne diyecek doktorun?
Tabi ki yarın bi gideyim yazarım. Dr da öyle dedi ağrılar normal vs diye zaten ama illa sormadan yapamıyor insan 😋

Tabi ki yarın bi gideyim yazarım. Dr da öyle dedi ağrılar normal vs diye zaten ama illa sormadan yapamıyor insan 😋
Evet hala kendimizi dinlemeye devam ediyoruz😂 ama şu bi gerçek ki vücut sağlıksız bebekleri düşürürmüş. Yani ilaç ne kullanırsan kullan önlenemiyor. Benim görümcem 3. Ayına kadar bilmedi hamile olduğunu. Emziriyodu o sırada. Diğer çocuğu sürekli kucağına alıyodu, ev işi yapıyodu, ağır kaldırıyodu, ve troid hastasıydı. Ona rağmen Nur topu gibi çocuğu oldu. O yüzden bizde güzel düşünelim. Yaşanacak bişey varsa engel olmaya gücümüz yetmeyecek zaten. Dua edip, güzel olanı düşünmekten başka çaremiz Yok. O yüzden kendini dinleme artık❤

Slm canım crinio jel kullanıyorsan ondan oluyor ben sürekli havlu kağıt koyuyorum her seferinde günlük perle rahat edemiyorum.Halada devam ediyor hatta yeşilimsi parçalarda geliyor görürseniz korkmayın dok sordum normal dedi yürüyorum her seferinde yinede geliyor.Birde benim karnımda kasigisimda bacağimda ağrılar oluyordu bebek vucutta değişim yapıyormuş içiniz rahat olsun diye yazdım bende çok korkuyordum dok güveniyorum içiniz rahat olsun sizinde 😘🤲

Back
X