2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Al al içinde kalmasın zıbından zarar gelmez coğu zaten yazılı ayıcıklı düz vs yeşil sarı kırmızı gri bu renkler iki cinsiyetede gider al doya doya bak ohh💞😍 ben aldım bir paket sleppy 80 li 2 pakette ebebek kendi bezi bir alana ikinci indirimliydi (50×2 paket)bunu arkadaşım önermişti cok memnundu kampanya vardı aldım koydum kenarı😀 ikiside yenidoğan ablama sordum 150 160 adet kullanılıyor dedi 1.5 ayda doğuma yakında 1 2 paket iki numara alırım tamaamm✌
Bebek bezinde alerji olma olasılığı da var ya hepsi çöpe giderse

Canım benim pıhtılaşma sorunum yok ama drum yinede kullanmamı istiyor günde bir iğne bir tane aspirin doğuma kadar
9 yaşında bir kızım var oda tüp bebek onda da sonuna kadar kullandım
Ocak ayında 9haftalık bebeğimin kalbi durdu onda da kullanıyordum
Şimdi sana ne desem bilemedim
Doktor başka bir sebeb görmüş olmalı yoksahem iğne hem asprin kullanmanı istemezdi

Canım benim pıhtılaşma sorunum yok ama drum yinede kullanmamı istiyor günde bir iğne bir tane aspirin doğuma kadar
9 yaşında bir kızım var oda tüp bebek onda da sonuna kadar kullandım
Ocak ayında 9haftalık bebeğimin kalbi durdu onda da kullanıyordum
Şimdi sana ne desem bilemedim
O zaman ben bir doktoruma danışayım bir aspirini bebeğim için her gün yutarım tabıkı pıhtılaşma olmadanda içilebiliyorsa demek😊

Doktor başka bir sebeb görmüş olmalı yoksahem iğne hem asprin kullanmanı istemezdi
Muhakkak canım onların bir bildiği vardır açıkcası hiç umrumda değil yeterki sağlıkla kucağıma alabileyim
Rabbim hepimize o güzel günleri nasip eder inşallah

Benim arkadaşın bebeğinin primaya alerjisi varmış markasını değiştirdi pişik bitmiş
Olabilir tabi o zamanda alınca insan en az 50 li 80 li vs alıyor ziyan olacaksa o zamanda Olur bakalım inşallah bir sıkıntı olmaz diyelim ama stok düşünüyorsan bunu göze almalısın😊

Slm kızlar bizde dün kalp atışını duyduk çok güzel bir duyguymuş Allah ım herkese nasip etsin insallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız :nazar:

hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almakta nasip olur inşallah 🙏

Inşallah buraya araniza katılmak nasip olur. Transferim 4. Günü hiç belirti yok sadece bekliyorum korku içinde. Tedavinin en zor dönemi bu 12 günü

Selam kızlar uzun zamandır yoktumm bulantılar migren ağrısı serumlar derken 11. Haftadayız. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı şimdi başıma antibiyotik başladım.. sizde de baş ağrıları sık oluyor mu ? 😔

Selam kızlar uzun zamandır yoktumm bulantılar migren ağrısı serumlar derken 11. Haftadayız. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı şimdi başıma antibiyotik başladım.. sizde de baş ağrıları sık oluyor mu ? 😔
2 gündür deli gibi baş ağrısı çekiyorum geçmek bilmiyor bir anda başladı uyudum uyandım tık yok aynı devam. Bende muayene oldum yogun enfeksiyonum varmış onun için fitil verdi doktor aslında geçen hafta kullanmıştım işe yaramamış demek😞

2 gündür deli gibi baş ağrısı çekiyorum geçmek bilmiyor bir anda başladı uyudum uyandım tık yok aynı devam. Bende muayene oldum yogun enfeksiyonum varmış onun için fitil verdi doktor aslında geçen hafta kullanmıştım işe yaramamış demek😞
Yaaa çok geçmiş olsun canım bana da parol serum verdiler geçnedi dr idrar yolu enf.olabilir dedi cidden öyle çıktı demek o da baş ağrısı yapıyor bana antibiyotik verdi korkarak içiyorum ama içmesem daha kötü

Yaaa çok geçmiş olsun canım bana da parol serum verdiler geçnedi dr idrar yolu enf.olabilir dedi cidden öyle çıktı demek o da baş ağrısı yapıyor bana antibiyotik verdi korkarak içiyorum ama içmesem daha kötü
Korkuyorum valla birşey olacak diye vajınal enfeksiyon kötü 😞Çok mu ileri idrar yolu enfeksiyonun çünkü bende de olmuştu bir toz verdi bir seferlik suya karıştırıp içiyorsun sonra düzeldi demekki bırdahaki tahlilde sıkıntı yok dedi bol bol su iç en iyisi.antibiyotik de mecbur canım onlar dozunu ayarlıyordur muhakkak rabbim bebeklerimizi korusun

Back
X