- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
Gittim canm çikolatada yedim hareketliydi ve doktor erkeğe benziyor dedi![]()
Yaaaa hadi insallah saglikli olsunda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittim canm çikolatada yedim hareketliydi ve doktor erkeğe benziyor dedi![]()
Kız senin ki hala netleşmedi miGittim canm çikolatada yedim hareketliydi ve doktor erkeğe benziyor dedi![]()
10 gün içinde gitme hakkım var 31 temmuzda giderim süre bitmedenYaaaa hadi insallah saglikli olsundane zaman kontrol bidaha
Benimki kız diye seviyordu bende öyle hissediyordum bakmadan önce şuan %50 ihtimal dedi bakınca da erkek diyebiliriz şimdilik dedi net erkek demediKız senin ki hala netleşmedi mi15. Hafta değilmi artık net görmesi gerekir senin gittiğin dr larda iş yok bence sen ne hissediyorsun peki yada babası ne hissediyor baba ne hissederse o çıkıyor genelde ben kız dedim erkek çıktı Benim ki oglum diye seviyordu en basindan beri
Ayrıntılı ultrasonda kesinleşirBenimki kız diye seviyordu bende öyle hissediyordum bakmadan önce şuan %50 ihtimal dedi bakınca da erkek diyebiliriz şimdilik dedi net erkek demedi![]()
Kız senin ki hala netleşmedi mi15. Hafta değilmi artık net görmesi gerekir senin gittiğin dr larda iş yok bence sen ne hissediyorsun peki yada babası ne hissediyor baba ne hissederse o çıkıyor genelde ben kız dedim erkek çıktı Benim ki oglum diye seviyordu en basindan beri
Haha evetAyrıntılı ultrasonda kesinleşir![]()
Benimki kız diye seviyordu bende öyle hissediyordum bakmadan önce şuan %50 ihtimal dedi bakınca da erkek diyebiliriz şimdilik dedi net erkek demedi![]()
Söyledik canm da nasıl bir kız hissettıysek eşimle şok oldukYine de net diyene kadar kimseye bisey soyleme sen canim
9. Haftaya kadar hep alttan muayne oldum doktorunuz yapiyo bunu tehlikeli olsa yapar mi?arkadaslar su an 5+6 gunluk bebegim yarin doktor kontrolum var ilk kontrolum bu zamanlar da kalp atimi sadece alttan muayne ile mi duyuluyor? alttan muayne tehlikeli diye duydum yaniliyormuyum!!
Hayırlı olsun bebeğin kalp atışını 6+1 de alttan muayne ile duymuştum bende tehlikeli olabilir diye çekindim ama bir sıkıntı olmadı zaten bebek sağlıklıysa ne yaparsan yap sana kenetlenir bırakmaz degilse herşey bir sebep olur sen içini ferah tut sabredebilirsen 2 hafta sonra karından görülür ama alttan ultrasonun bir zararı yokarkadaslar su an 5+6 gunluk bebegim yarin doktor kontrolum var ilk kontrolum bu zamanlar da kalp atimi sadece alttan muayne ile mi duyuluyor? alttan muayne tehlikeli diye duydum yaniliyormuyum!!
Benim transferim olduktan sonra hiç alttan baktırmadım doktor bişey olmaz dedi ama ben bejlemeyi tercih ettim 8+3 de ultrasondan kalp sesini duydumarkadaslar su an 5+6 gunluk bebegim yarin doktor kontrolum var ilk kontrolum bu zamanlar da kalp atimi sadece alttan muayne ile mi duyuluyor? alttan muayne tehlikeli diye duydum yaniliyormuyum!!
kızlar dün pozitif sonucu aldım beta 400 çıktı (transferin 12. günü), bugun cok hafif pembemsi leke gördüm peçetede bunu yaşayan var mı normal midir ya? tutunma kanaması olması mümkün değil tutunalı çok olmuş ki beta yüksemiş.... kafam karıştı
Alttan muayenenin bir tehlikesi yok canm doktorlar hamile olduğun için yeterince dikkat ediyorlar uzun bir süre kanama lekelenme vs olduğu için kalp atışından sonra bile alttan muayene oldum hatta 13.haftada bile alttan baktı bir çok kez enfeksiyon yüzüne spekulum aletle de bakıldı cok şükür bir sorun yokarkadaslar su an 5+6 gunluk bebegim yarin doktor kontrolum var ilk kontrolum bu zamanlar da kalp atimi sadece alttan muayne ile mi duyuluyor? alttan muayne tehlikeli diye duydum yaniliyormuyum!!
Canım olabilio bnm de transferden 6 gun snra oldu 3 gun surdu 10.gun testte 346 cıktı bazen erken bazen geç oluuo yerleşme belli olmuokızlar dün pozitif sonucu aldım beta 400 çıktı (transferin 12. günü), bugun cok hafif pembemsi leke gördüm peçetede bunu yaşayan var mı normal midir ya? tutunma kanaması olması mümkün değil tutunalı çok olmuş ki beta yüksemiş.... kafam karıştı
aslinda bende oyle dusunuyorum ama sabirsizlikla bekleyen esim bakalim bu duruma ne diyecek :)Benim transferim olduktan sonra hiç alttan baktırmadım doktor bişey olmaz dedi ama ben bejlemeyi tercih ettim 8+3 de ultrasondan kalp sesini duydum
tesekkur ederim cevabin icin bi doktorla konusalim bakalim ne diyecek :) haliyle herkes gibi korkuyorum cunku :)Hayırlı olsun bebeğin kalp atışını 6+1 de alttan muayne ile duymuştum bende tehlikeli olabilir diye çekindim ama bir sıkıntı olmadı zaten bebek sağlıklıysa ne yaparsan yap sana kenetlenir bırakmaz degilse herşey bir sebep olur sen içini ferah tut sabredebilirsen 2 hafta sonra karından görülür ama alttan ultrasonun bir zararı yok