2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Kızlar vücudunuzda çatlaklar oluşmaya başladı mı? Benim göğsümün alt kısmında ve karnımda oluşmaya başladı. 52 ile hamile kaldım daha önce hiç 53 kilo üzerine çıkmamıştım. Şu an 20. Haftadayım ve 6 kilo aldım. İkiz gebelik. Çok canım sıkılıyor sanırım Doğuma kadar leopar gibi olcam. Ve sonrasında tedavisi var mı bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Bende oraya daha sıcak bakıyorum. Bi yandan yapmışken o kadar para vermişken en iyisi olsun. Ama eşimin işleri var istanbula gitsek kalacak yerimiz var 2 gorumcem orda. Ama en az 2 ay kalmamız lazım. Diyarbakır olsa en azından arabamizla günlük gidip donebiliriz. 2 saatlik yol zaten.
Önümüzde daha zaman var bakalım kısmet neresiyse oraya gideriz.
Sizin icin hangisi daha rahat olacaksa orayı secin tabi.
Semra Hoca ve ekibinin yurtdısından ve sehir dısından cok hastası var isterseniz telefonla bilgi alın onceden. Farklı işlemler olmazsa 2 ay surmez adetin 2-3. Günü baslanıyor tedaviye 10 gun civarı orda olmalısınız 2-3 gunde bir muayene olup yumurtaların durumuna gore ilca devam etme ya da yumurta toplmaa işlemi oluyor. Sonrasında eşinizden de örnek alınıyor ve dolleme işlemi gercekleşiyor. 5. Güne gelen embriyolar pgt isterseniz pgt ye yollanıyor ve o ay transfer olmuyor zaten. Pgt den sonuc 10 günde geliyor. Size bilgi veriliyor zaten.Ertesi ay transferiniz gercekleşiyor.

Kızlar vücudunuzda çatlaklar oluşmaya başladı mı? Benim göğsümün alt kısmında ve karnımda oluşmaya başladı. 52 ile hamile kaldım daha önce hiç 53 kilo üzerine çıkmamıştım. Şu an 20. Haftadayım ve 6 kilo aldım. İkiz gebelik. Çok canım sıkılıyor sanırım Doğuma kadar leopar gibi olcam. Ve sonrasında tedavisi var mı bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Catlak onleyici birsey kullamiyor musunuz? Tam cozum olmasada daha az olmasini saglar

Lierac kullanıyorum. Hindistan cevizi yağı da sürüyorum. Birde saf vazelini deniycem bakalım. Ama sanırım cilt yapısıyla alakalı. Önleyemiycem sanırım🤦🏻‍♀️

Canim hindistan cevizi yağı tuylenme yapıyor diye okumustum ama doğru olmayabilir tabi. Ben babe nin catlak kremini kullaniyorum.

Kizlar bu hafta baya sert tekmeler hissediyorum, baya hareketli cok guzel bi duygu 😊 erkek olacakmis bu arada onu da daha yeni öğrendim 😊

Benim ilk doğumdan çatlaklar vardı ne kullandıysam da çatlama ma engel olmadı
Bu sefer şimdilik ekstra çatlamadım ama göbek deliğimin etrafı çok acıyor sürekli kaşınıyor

mrb arkadaslar bizde 17+4 olduk çok şükür.. dün doktor kontrolüm vardı... bebegin eşiği aşağıdaymış.. doğum kanalına yakın dedi.. dikkat et dinlen dedi..
tüp bebek tedvisiyle oldu.. hala progestan ilaçlara devam ediyorum..
Biraz tedirgin oldum sonradan.. bu konuda bilgisi olan var mi ?? yada aynı durumda olan...
nick görünce bir merhaba diyeyim dedim, hamilesiniz yazmışsınız bir ara yazarken okurdum sizi.. darısı başıma

Bende çatlıyorum maalesef annede ablada yok ama piyango bana vurdu sanırım göğüsler ve göbek çatladı şimdiden neyse onlar oğlumun hediyesi bana resim yapıyor çocuğum 😁😍

Canim hindistan cevizi yağı tuylenme yapıyor diye okumustum ama doğru olmayabilir tabi. Ben babe nin catlak kremini kullaniyorum.

Kizlar bu hafta baya sert tekmeler hissediyorum, baya hareketli cok guzel bi duygu 😊 erkek olacakmis bu arada onu da daha yeni öğrendim 😊
Saf vazeline geçtim bugünden itibaren. Hayırlı olsun oğluşun bu arada🥰🥰

21 haftadayım göğsümün alt kısmı çatladı sadece karnımda yok ama olacak gibi içerden içerden kırmızılıklar var. Onlar çatlağa dönüşecek gibi. Hayırlısı bakalım🤗

21 haftadayım göğsümün alt kısmı çatladı sadece karnımda yok ama olacak gibi içerden içerden kırmızılıklar var. Onlar çatlağa dönüşecek gibi. Hayırlısı bakalım🤗
Bende de tatlı tatlı kaşınmalar var badem yağı önerdiler ayrıca çatlak kremi almadım ne kullansamda çatlak olacak zaten kaşınmayı durdurmak için aldım iyi de geldi

Bi konuda fikrinizi almak istiyorum. 22 haftalık ikizlere hamileyim ve ilk hamileliğime göre daga ağır geçiyor sanki. Hantallaştım ve gaz problemim var yürüyüş yapınca rahatlıyorum. Şimdi bi oğlum olduğuiçşn dışarı çıkamıyorum açıkçası onunpeşinden koşturmak daha çok yoruyor. Koşu bandım var evde onda 15 dakikalık yürüyüşler yapıyorum arasıra iyi geliyo. İnternetten baktımşimdi erken doğumriski taşıyanlara önerilmiyırmuş. Devam etsem acaba yürüyüşe nasılolur? Kontrolüme 2 hafta vat o zaman doktoruma da danışıcam. Sizlerde var mı spor yapan

Bi konuda fikrinizi almak istiyorum. 22 haftalık ikizlere hamileyim ve ilk hamileliğime göre daga ağır geçiyor sanki. Hantallaştım ve gaz problemim var yürüyüş yapınca rahatlıyorum. Şimdi bi oğlum olduğuiçşn dışarı çıkamıyorum açıkçası onunpeşinden koşturmak daha çok yoruyor. Koşu bandım var evde onda 15 dakikalık yürüyüşler yapıyorum arasıra iyi geliyo. İnternetten baktımşimdi erken doğumriski taşıyanlara önerilmiyırmuş. Devam etsem acaba yürüyüşe nasılolur? Kontrolüme 2 hafta vat o zaman doktoruma da danışıcam. Sizlerde var mı spor yapan

Ikiz degil benim ama yuruyus yapiyorum doguma yardimci olacagi soyleniyor ve 15 dakikalik yuruyus bisey degil zaten. Hafif bi sekilde yurunebilir bence

hamilelikte oluşacak çatlaklar hemde cildim çok kuruyor bunun için kullanabileceğim doğal bir krem yada yağ var mı ?

Kızlarr bugün aşırı hareketlilerdi benim bebişler 😂😂eşimde hissetti 😍😍galiba ben baba oluyorum diye ağladı
Allah herkese nasip etsin bu duyguyu

Back
X