Ya öyle deme kız Hz İbrahim in yıllarca olmadı sonra ne hayırlı nesilleri oldu aynı şekilde Zekeriyya peygamberin de çok ileriki yaşlarda oldu ama oldbu kadar duayada anne olmayan ne biliyimhatim indirdik hepimiz
Ya orası öyle kankito Allah bilir tabikide.azcık gülelim dedim sadeceYa öyle deme kız Hz İbrahim in yıllarca olmadı sonra ne hayırlı nesilleri oldu aynı şekilde Zekeriyya peygamberin de çok ileriki yaşlarda oldu ama oldherşey rabbimin demesine bağlı. Olmuyorsa da vardır bir hayrı biz sabredelim cennette makamımız artar ve orda evlatlar veirr rabbim oh dertsiz tasasız acısız stressiz
slm tüp bebek süreci biraz meşakatli ve sabırlı olmak gerekiyor.ben raporsuz başladım .ama cidden oldukça masraflı tıbben doğal yoldan olma durumu yoksa devlet hastanelerinin tüp bebek bölümünden randevusuz gidip muayene olup rapor için başvurabilirsin.sorun tam olarak ne sizde sölersen daha detaylı yazabilirim sanaMerhaba;
bende bu ay izmir ege üniversitesi gidicem 3 kasımda tüp bebek istiyorum çünkü çiğli araştırma hastanesine gittim ve tüp bebek ile hamile kalabilirsin ancak dedi peki dr raporu nasıl çıkıcak tüp bebek nasıl bir süreç şuan maddi olarak da bebek tedavisi için harcadığımız süreç çok yıprattı allah herkese nasip etsin inşallah
Aynen ben raporlu yaptık ona rağmen daha dondurma işlemi olmadı ama 11bini buldu önceki tahliller vs hariç.slm tüp bebek süreci biraz meşakatli ve sabırlı olmak gerekiyor.ben raporsuz başladım .ama cidden oldukça masraflı tıbben doğal yoldan olma durumu yoksa devlet hastanelerinin tüp bebek bölümünden randevusuz gidip muayene olup rapor için başvurabilirsin.sorun tam olarak ne sizde sölersen daha detaylı yazabilirim sana
Ya orası öyle kankito Allah bilir tabikide.azcık gülelim dedim sadecetabikide önce hayırlısını dilemek lazım.benm yaş geçiyor zaten varsa nasipte olur olmasada elimizde değil bi üzülüyrm bi gülüyorum ben biliyormuyum ne yaptığımı
aynen öle hormonlu ve gdo lu besinler analarımıza bak çatır çatır doğurmuşlarHaklısın eğlenmek lazım ama ben bu konular hakkında espiri vs yapamıyorum ya k bakma yani benimle alakalı kolay çocuk sahibi olamamak aslında çağımızın hastalığı ona bakarsak yalnız değiliz anormal değiliz tüp bebek merkezlerinin yoğunluğuna bakarsak baya sıkıntı var bizden sonrakiler ne olacak düşünmek istemiyorum
aynen öle hormonlu ve gdo lu besinler analarımıza bak çatır çatır doğurmuşlargünümüzde çok fazla sadece kadınlar da değil vakaların yarısıda erkekle alakalı.bende kasıom bazen kendimi ama çogu zamnda dalga geçiom kendimle.50yaşına geldiğimde sivilceli bir ergenle uğraşçaz ay ne itici die eşimle geyik yapıyoruz
Hadi bakalım inşallah yolunda gitsin inşallahbenm opu oldu 10gün oldutransfer için aralıgı beklicem
inşlhHadi bakalım inşallah yolunda gitsin inşallah
Bende de var ama çok değil bende halsizlik inanılmaz boyutta zaten biraz hastayım sanırım başka da bir şey yokKızlar merhaba bu transferden sonra ben çok duygusallaştım. Film izlerken her seye ağlıyorum. Bu gün 5. Gün 2 gündür falan hep böyle. Sizdede bu duygu değişimleri var mi. Acaba progesteron dam mi kaynaklı olabilir mi
Hiç üzülme canım güzel şeyler olacak inşallah ben inanıyorumMerhaba kizlar benimde sukurler olsun 2 tanesi dollenmis..ama 1 tanesi tam olgunlasmamista dollenmis..hic boyle bir sey yasayan varmi...aranizda..
Kaçıncı günleri ? Yani döllendiyse ve belli sorun yok ise hücre sayısı biraz geriden gelebiliyor.yanş bana söylenen asıl olan 4. Gün . 4. Günde hücreler çok bölünüp çoğalıyor orda bile geriden gelen olsa ilerleyen saatlerde atağa geçip düzelebilir hatta geçebilirMerhaba kizlar benimde sukurler olsun 2 tanesi dollenmis..ama 1 tanesi tam olgunlasmamista dollenmis..hic boyle bir sey yasayan varmi...aranizda..
Bebisimin bi tanesi zorla olmaya calisiyo..biraz uzgunum..canim..rabbim hayirlisini nasio etsin..sukrolsun..kuzum..tesekkur ederimmHiç üzülme canım güzel şeyler olacak inşallah ben inanıyorum
Canimm..senin oldumu bu sekilde..ilerleyen..m2 yumurtaymis..m2 yumurtalarda dollenme cok nadir olurmus..bir tanesi o sekilde..biraz moralim bozuldu..hayata tutunmasini gordukcede..duygusala bagladim biraz..Kaçıncı günleri ? Yani döllendiyse ve belli sorun yok ise hücre sayısı biraz geriden gelebiliyor.yanş bana söylenen asıl olan 4. Gün . 4. Günde hücreler çok bölünüp çoğalıyor orda bile geriden gelen olsa ilerleyen saatlerde atağa geçip düzelebilir hatta geçebilir
İlkkez duydum M2 ama merak ettim araştırırımCanimm..senin oldumu bu sekilde..ilerleyen..m2 yumurtaymis..m2 yumurtalarda dollenme cok nadir olurmus..bir tanesi o sekilde..biraz moralim bozuldu..hayata tutunmasini gordukcede..duygusala bagladim biraz..
merhaba bende polikistlikover var eşimde bir problem yok fakat aşılama oldum tutmadı femara klomen progen pen sephoren çatlama iğnesi hormon ilaçları bissürü her tedavi oldu sadece tüp olmadım ve dr direk tedaviye olumlu yönden cevap vermediği için tüp bebek ege üniversitersine yönlendirler şuan durumum bu şeklide canımslm tüp bebek süreci biraz meşakatli ve sabırlı olmak gerekiyor.ben raporsuz başladım .ama cidden oldukça masraflı tıbben doğal yoldan olma durumu yoksa devlet hastanelerinin tüp bebek bölümünden randevusuz gidip muayene olup rapor için başvurabilirsin.sorun tam olarak ne sizde sölersen daha detaylı yazabilirim sana
raporlu halimi canım 11 bin özelde buna yakın bir fiyat zaten diye biliyorumAynen ben raporlu yaptık ona rağmen daha dondurma işlemi olmadı ama 11bini buldu önceki tahliller vs hariç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?