2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

bu kadar duayada anne olmayan ne biliyim hatim indirdik hepimiz
Ya öyle deme kız Hz İbrahim in yıllarca olmadı sonra ne hayırlı nesilleri oldu aynı şekilde Zekeriyya peygamberin de çok ileriki yaşlarda oldu ama old herşey rabbimin demesine bağlı. Olmuyorsa da vardır bir hayrıbiz sabredelim cennette makamımız artar ve orda evlatlar veirr rabbim oh dertsiz tasasız acısız stressiz

Ya orası öyle kankito Allah bilir tabikide.azcık gülelim dedim sadece tabikide önce hayırlısını dilemek lazım.benm yaş geçiyor zaten varsa nasipte olur olmasada elimizde değil bi üzülüyrm bi gülüyorum ben biliyormuyum ne yaptığımı

slm tüp bebek süreci biraz meşakatli ve sabırlı olmak gerekiyor.ben raporsuz başladım .ama cidden oldukça masraflı tıbben doğal yoldan olma durumu yoksa devlet hastanelerinin tüp bebek bölümünden randevusuz gidip muayene olup rapor için başvurabilirsin.sorun tam olarak ne sizde sölersen daha detaylı yazabilirim sana

Aynen ben raporlu yaptık ona rağmen daha dondurma işlemi olmadı ama 11bini buldu önceki tahliller vs hariç.

Haklısın eğlenmek lazım ama ben bu konular hakkında espiri vs yapamıyorum ya k bakma yani benimle alakalı kolay çocuk sahibi olamamak aslında çağımızın hastalığı ona bakarsak yalnız değiliz anormal değiliz tüp bebek merkezlerinin yoğunluğuna bakarsak baya sıkıntı var bizden sonrakiler ne olacak düşünmek istemiyorum

aynen öle hormonlu ve gdo lu besinler analarımıza bak çatır çatır doğurmuşlar günümüzde çok fazla sadece kadınlar da değil vakaların yarısıda erkekle alakalı.bende kasıom bazen kendimi ama çogu zamnda dalga geçiom kendimle.50yaşına geldiğimde sivilceli bir ergenle uğraşçaz ay ne itici die eşimle geyik yapıyoruz

Oh maşallah

Merhaba kizlar benimde sukurler olsun 2 tanesi dollenmis..ama 1 tanesi tam olgunlasmamista dollenmis..hic boyle bir sey yasayan varmi...aranizda..

Bende de var ama çok değil bende halsizlik inanılmaz boyutta zaten biraz hastayım sanırım başka da bir şey yok

Merhaba kizlar benimde sukurler olsun 2 tanesi dollenmis..ama 1 tanesi tam olgunlasmamista dollenmis..hic boyle bir sey yasayan varmi...aranizda..
Kaçıncı günleri ? Yani döllendiyse ve belli sorun yok ise hücre sayısı biraz geriden gelebiliyor.yanş bana söylenen asıl olan 4. Gün . 4. Günde hücreler çok bölünüp çoğalıyor orda bile geriden gelen olsa ilerleyen saatlerde atağa geçip düzelebilir hatta geçebilir

Merhaba bende bu ay tüp bebek işlemlerine başladım bizde sorun sperm azlığı idi 11 Ekim regl olunca 13 Ekim doktora gittim yumurta boyutları irili ufaklı olunca 12 gün kullanmam için Yasmin kadın doğum hapı verdi 22 Ekim kontrole gittiğimde 28 ekimden itibaren hergün gonal f 200 doz olarak kullanmamı 31 Ekim cumartesi kontrole gelmemi söyledi hemşire benim bi sonraki regl tarihim 8 Kasım ekimde transfer olmayacak mı ilk defa yaptırdığım için bilgim yok yardımcı olur musunuz

Canimm..senin oldumu bu sekilde..ilerleyen..m2 yumurtaymis..m2 yumurtalarda dollenme cok nadir olurmus..bir tanesi o sekilde..biraz moralim bozuldu..hayata tutunmasini gordukcede..duygusala bagladim biraz..

Canimm..senin oldumu bu sekilde..ilerleyen..m2 yumurtaymis..m2 yumurtalarda dollenme cok nadir olurmus..bir tanesi o sekilde..biraz moralim bozuldu..hayata tutunmasini gordukcede..duygusala bagladim biraz..
İlkkez duydum M2 ama merak ettim araştırırım rabbim nasip edecek ise her şekilde olur. Sen dua et güzelleşsin

kızlar bişey soracagım bugün rahim filmi cektirdim.
işte bişeyler taktılar. sonra temizlediler silip içeriyi.
sonra plastik bir boru ile ilaç verdiler 2 kere
ve ben o boruyu hissettim.
yanlış tabirler kullanıyor olabilirim . kendimi de cok kastım gevşek bırakamıyorum. 3 yıldır evligim ilişki sırasında da bazen böyle oluyor.
2 kere ilaç vermek zorunda kaldılar . ilkinde bir tüpüm kapalıydı 2 inci de açıldı.
işlem sonunda acıdan korkudan bayılmışım.

sorum şu transferde bu şekilde mi oluyor .
aynı şeyleri oraya sokuyorlar biliyorum fakat o içeri giren boruyu hissettiniz mi.
işlemden beri aglıyorum . en güzel şey transfer ve ben teansferden korkuyorum .

merhaba bende polikistlikover var eşimde bir problem yok fakat aşılama oldum tutmadı femara klomen progen pen sephoren çatlama iğnesi hormon ilaçları bissürü her tedavi oldu sadece tüp olmadım ve dr direk tedaviye olumlu yönden cevap vermediği için tüp bebek ege üniversitersine yönlendirler şuan durumum bu şeklide canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…