Ben iğneleri hep akşam 9.30da yaptım,cetrotide ilk günler öğlen sonra akşam yaptım hemşirelerde bişe demedi bende kafama göre takılmıştım
Şuan hangi aşamadasın
Şuan hangi aşamadasınBen iğneleri hep akşam 9.30da yaptım,cetrotide ilk günler öğlen sonra akşam yaptım hemşirelerde bişe demedi bende kafama göre takılmıştım
Ben iğneleri hep akşam 9.30da yaptım,cetrotide ilk günler öğlen sonra akşam yaptım hemşirelerde bişe demedi bende kafama göre takılmıştım
Hadi hayırlı olsunVee bende son olarak gonapeptlylerimi (2tane)yaptıım böylelikle iğneler bittii nasipse Çarşamba günü yumurta toplamam olacak
Benimde hele cetroide de dk geçmesin demişti 15:30a yazdı 15:29 olabilir ama 15:31 olmasın dedi aklım çıkıyodu dk geçircem diyeBilmiyorum ama benim hemşire bilhassa saat ayarladı
benm opu oldu 10gün olduŞuan hangi aşamadasın
Benm hemşireler relax yaBilmiyorum ama benim hemşire bilhassa saat ayarladı
en düZensiz oldugum iğne olsu kendisi son ıkı kntrolde iğne olmadan gel dediği için kntrolde hep akşam 8-9 olduğundan hangi saat denk gelirse öle yaptımBenimde hele cetroide de dk geçmesin demişti 15:30a yazdı 15:29 olabilir ama 15:31 olmasın dedi aklım çıkıyodu dk geçircem diye
Olsun demekki öyle de böyle de olup bitiyo sizde opunuzu olmuştunuz dimi öyle hatırlıyorum, demekki saat çokta sorun olmamışen düZensiz oldugum iğne olsu kendisi son ıkı kntrolde iğne olmadan gel dediği için kntrolde hep akşam 8-9 olduğundan hangi saat denk gelirse öle yaptım
Bana hemşire saati yazıp verdi elime.19.00 da gonal f, menogol ve cetrotide 3 ünü de aynı zamanda yapacaksın diye. Hatta hep yemek saatine denk geliyordu panik oluyordum saati geçecek diye boşunaymış deseneBen iğneleri hep akşam 9.30da yaptım,cetrotide ilk günler öğlen sonra akşam yaptım hemşirelerde bişe demedi bende kafama göre takılmıştım
Oldum evtOlsun demekki öyle de böyle de olup bitiyo sizde opunuzu olmuştunuz dimi öyle hatırlıyorum, demekki saat çokta sorun olmamış
yani dikkat etmek lazım genedeBana hemşire saati yazıp verdi elime.19.00 da gonal f, menogol ve cetrotide 3 ünü de aynı zamanda yapacaksın diye. Hatta hep yemek saatine denk geliyordu panik oluyordum saati geçecek diye boşunaymış desene
sor canım çünkü büyük kistlerde açık yapıyorlar , bir de bağırsağına yapışıksa güzel temizlenmesi gerekir .Gittiğim doktorların hepsi laparoskopi dedi açık ameliyat demedi hiçbiri. Ama ozaman geldiğinde bunu bir sorayım doktora emin olayım ben de 🖒
Çok güzel maşallah inşallah hepsi de gelir 5. GüneDun 9 yumurtam toplanmisti simdi aradilar bilgi verdiler 1.gunu mis 8 yumurta olgun cikmis 7 si dollenmis cok sukur nasil bilmiyorum ama inslalah 5.gune ulasirlar
Ulaşır kuzum benim 3 tane olgun vardı 2 tanesi döllendi dedi 2 Side 5. Güne çok kaliteli olarak gitti yaş kaçDun 9 yumurtam toplanmisti simdi aradilar bilgi verdiler 1.gunu mis 8 yumurta olgun cikmis 7 si dollenmis cok sukur nasil bilmiyorum ama inslalah 5.gune ulasirlar
28 yas ill deneme 4 yillik evliyimUlaşır kuzum benim 3 tane olgun vardı 2 tanesi döllendi dedi 2 Side 5. Güne çok kaliteli olarak gitti yaş kaç
InsallahÇok güzel maşallah inşallah hepsi de gelir 5. Güne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?