- 18 Aralık 2019
- 457
- 404
- 53
- 32
Amin canım hepimiz hepimiz inşallah yaMasallah ne sevindirici bi haber inslalah devami gelir saglikla kucaginiza alirsiniz
Amin amin Alalh razi olsun benimde dualarimdasinizAmin canım hepimiz hepimiz inşallah yaBu gece buradaki herkese dua ettim rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
İnşallah sağlıkla devam eder kuzumAma kuzum bana 2 tane transfer edildi belki ikisi tuttu ondan çıktı bide erken gebelik testi ondandır yarın sabah normal gebelik testiyle deneyeceğim bide
Çok sevindim canım inşallah bebişin seninledirİdrar testimin resmini de çektim ama bilemedim işte kimyasal olma ihtimali de oluyormuş ya
İnşallah canım benimÇok sevindim canım inşallah bebişin seninledir
İnşallah kuzum rabbim hepimize nasip etsinİnşallah sağlıkla devam eder kuzumçok mutlu oldum senin için
O büyümesine göre değişiyor günü kuzum benim 2 tane 14.5 iki tane 18 de toplanmasına karar verildi canımKızlar adetin kaçıncı günü yumurta toplanıyor ve yumurtanın kaç mm olması gerekiyor bilen var mı acaba
Kisiden kisiye gore degisiyor mesela benim 11.gun yumurta toplanmisti. Toplanirken de 20 cm civarlarindaydi.. 18 den sonra toplanmaya hazir oluyo geneldeKızlar adetin kaçıncı günü yumurta toplanıyor ve yumurtanın kaç mm olması gerekiyor bilen var mı acaba
Cm yazmisim mm olacaktiKisiden kisiye gore degisiyor mesela benim 11.gun yumurta toplanmisti. Toplanirken de 20 cm civarlarindaydi.. 18 den sonra toplanmaya hazir oluyo genelde
Doktor nasıl değerlendirdi peki durumuBenim ayın 24 unde 10mm 1 yumurtam vardı,Bugün ki kontrolume gittigimde yani ayın 28 inde 1 tane 10mm 1 tanede 12mm yani toplamda 2 yumurtam olmuş..Anlamadığım şey 24 unde 10 mm olan yumurta 28 inde daha mm nin daha fazla olması gerekmezmiydi günde 1 yada 2 mm buyuyorsa 4 günde çok az ilerlemiş sanki..Ya ultrasonda görünmedimi çünkü ikincide geçen hafta yoktu bu hafta gördük..Hem kafam karıştı hemde karamsarlığa girdim..İğnelerimi düzgün yapamadım 4 günde 2 mm den fazla olmazmı..çok soru sordum hakkınızı helal edin geridönüşleriniz içinde çok teşekkür ederim
Doktor nasıl değerlendirdi peki durumu
[/QU
Benim doktorumAdetimin ikinci günü gittiğimde yumurtalarımın az ve zayıf olduğunu söylemişti zaten her muayenede de söylüyor..Çok üzüldüğümü görüncede üzülme 1 tane olsun bizim olsun bebiş olsun deyip güldürüyor beni..Yani hem zayıf hem az..Doktor nasıl değerlendirdi peki durumu
Genelde gunde 1 veye 2 mm buyumesi gerekiyo ama kisiden kisiye gore degisiyor olabilir birde ilac dozu yas hersey etkili biraz yavas buyuyo gibi ama doktorun degerlendirmesi lazim igneleri duzgun yapamadım derken aksattinizmi saateme uymadinizBenim ayın 24 unde 10mm 1 yumurtam vardı,Bugün ki kontrolume gittigimde yani ayın 28 inde 1 tane 10mm 1 tanede 12mm yani toplamda 2 yumurtam olmuş..Anlamadığım şey 24 unde 10 mm olan yumurta 28 inde daha mm nin daha fazla olması gerekmezmiydi günde 1 yada 2 mm buyuyorsa 4 günde çok az ilerlemiş sanki..Ya ultrasonda görünmedimi çünkü ikincide geçen hafta yoktu bu hafta gördük..Hem kafam karıştı hemde karamsarlığa girdim..İğnelerimi düzgün yapamadım 4 günde 2 mm den fazla olmazmı..çok soru sordum hakkınızı helal edin geridönüşleriniz içinde çok teşekkür ederim
Çok çok çoook teşekkür ederim inşallahUzulmeyin inslalah 1 olsun sizinle olsun guzelce gelisir olgunlasir gerekirse doktor dozaj artirir igneleri biraz daha kullanirsiniz inslalah olgun hale gelir
Yok iğneleri düzgüm yapamadım demedim acaba iğnelerimi düzgün yapamadım dedim..Hergün aynı saatte aksatmadan yapıyordum.. Ama aklıma başka birşey gelmiyor..Evet iğnelerimin ve ilacımı arttırdı cumartesi tekrar kontrol inşallaah..Genelde gunde 1 veye 2 mm buyumesi gerekiyo ama kisiden kisiye gore degisiyor olabilir birde ilac dozu yas hersey etkili biraz yavas buyuyo gibi ama doktorun degerlendirmesi lazim igneleri duzgun yapamadım derken aksattinizmi saateme uymadiniz
Inslalah o kontrolde guzelce gelisir buyurler iyi dusun iyi olsun insallahYok iğneleri düzgüm yapamadım demedim acaba iğnelerimi düzgün yapamadım dedim..Hergün aynı saatte aksatmadan yapıyordum.. Ama aklıma başka birşey gelmiyor..Evet iğnelerimin ve ilacımı arttırdı cumartesi tekrar kontrol inşallaah..
Inslalah o kontrolde guzelce gelisir buyurler iyi dusun iyi olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?