2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Kızlar adetin kaçıncı günü yumurta toplanıyor ve yumurtanın kaç mm olması gerekiyor bilen var mı acaba

Benim ayın 24 unde 10mm 1 yumurtam vardı,Bugün ki kontrolume gittigimde yani ayın 28 inde 1 tane 10mm 1 tanede 12mm yani toplamda 2 yumurtam olmuş..Anlamadığım şey 24 unde 10 mm olan yumurta 28 inde daha mm nin daha fazla olması gerekmezmiydi günde 1 yada 2 mm buyuyorsa 4 günde çok az ilerlemiş sanki..Ya ultrasonda görünmedimi çünkü ikincide geçen hafta yoktu bu hafta gördük..Hem kafam karıştı hemde karamsarlığa girdim..İğnelerimi düzgün yapamadım 4 günde 2 mm den fazla olmazmı..çok soru sordum hakkınızı helal edin geridönüşleriniz içinde çok teşekkür ederim

Doktor nasıl değerlendirdi peki durumu

Genelde gunde 1 veye 2 mm buyumesi gerekiyo ama kisiden kisiye gore degisiyor olabilir birde ilac dozu yas hersey etkili biraz yavas buyuyo gibi ama doktorun degerlendirmesi lazim igneleri duzgun yapamadım derken aksattinizmi saateme uymadiniz

Uzulmeyin inslalah 1 olsun sizinle olsun guzelce gelisir olgunlasir gerekirse doktor dozaj artirir igneleri biraz daha kullanirsiniz inslalah olgun hale gelir

Genelde gunde 1 veye 2 mm buyumesi gerekiyo ama kisiden kisiye gore degisiyor olabilir birde ilac dozu yas hersey etkili biraz yavas buyuyo gibi ama doktorun degerlendirmesi lazim igneleri duzgun yapamadım derken aksattinizmi saateme uymadiniz
Yok iğneleri düzgüm yapamadım demedim acaba iğnelerimi düzgün yapamadım dedim..Hergün aynı saatte aksatmadan yapıyordum.. Ama aklıma başka birşey gelmiyor..Evet iğnelerimin ve ilacımı arttırdı cumartesi tekrar kontrol inşallaah..

Inslalah o kontrolde guzelce gelisir buyurler iyi dusun iyi olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…