2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Evt cnm benm geriden gelen 4tanesi 6.gün dondurulmuştu

Kızlar transferim oldu dualarınıza ihtiyacım var
Öncelikle inşallah hamilesindir inşallah saglikla bebegini kucagina alirsin transferden sonra dr neler onerdi bende ignelere basladim bi kac haftaya transfer olir gibi isyerinden transferden sonra 3 gun izin aldim sana neler soyeldi dr paylaşabilirmisin cnm

Evt cnm benm geriden gelen 4tanesi 6.gün dondurulmuştu
Bende geriden geliyo deyince endiselendim ama demekki onlarda gelisebiliyormus peki bu normal seyirde olanlardan 5.gune ulasmayan olurmuki acaba kafamda milyon sorularinslalah guzel kaliteli gelisir hepsi

Evet şu an pozitif görünüyorinşallah devam ederDoktorum 3 gün yatak istirahati dedi sonra normal hayatına devam edebilirsin dedi.Ananas yememi önerdi.Çay açık en fazla iki bardak,kahve kola paketli yiyecekler yasak.Ben 2 saat merkezde yattım.Sonra 10 dk kaldığımız otele yürüdüm.Ertesi gün evime geldim.Dikkat ediyorum.Ama hep yatmadım.Çok yatmak da da iyi değil diyorlar.Ananas avakado kabak çekirdeği kuru kayısı bol bol yedim..Sormak istediğinizi sorabilirsinizHayırlısı olsun inşallah

Evet canım benim 2 embiryo da geriden geliyordu yani gelişmesi diğerine göre biraz daha yavaş idi ama onları da bekleyip hepsini beraber 5. Gün donduruldu dert etme o geriden gelenler önden gidenleri geçebilir bile yeterki sağlıklı olsunlar da

Evet canım benimde öyle oldu 4 yumurtam toplandı sadece 1 i dollendi dediler daha sonra iki tanesi daha yetişmiş ve çok kaliteli dedi inşallah seninse öyle olur

Bende geriden geliyo deyince endiselendim ama demekki onlarda gelisebiliyormus peki bu normal seyirde olanlardan 5.gune ulasmayan olurmuki acaba kafamda milyon sorularinslalah guzel kaliteli gelisir hepsi
olabilir cnm sağlıklı gelişsinlerde hepsi aynı anda gidemeyebiliolar sana zaten sağlıklı olabları lazm inşlh ii gelişirler

Kuzum masallah 4 u bile yeter ...allahim kaliteli yapsinda..insallah digerleride gelisir..kacinci kalite ..kac hucreli dediler..beni ogleden sonra ariyolar bende haber bekliyorum..dun yani 2. Gunu 3 hucreli ve 2. Kaliteydi benimkiler..benimkilerin durumu biraz vahim..ama hersey allahtan..kismetimde varsa bebimkilerde gelisecektir..rabbim insallah..saglikli bi sekilde gelismelerini nasip eder banada..

Evet canım benimde öyle oldu 4 yumurtam toplandı sadece 1 i dollendi dediler daha sonra iki tanesi daha yetişmiş ve çok kaliteli dedi inşallah seninse öyle olur
Merhaba canim o geriden gelenlerin kalitesi nasildi.soylemislermiydi..kac hucreli idi..

Amin inslalah saglikli bebek dunyaya getirecek kadar kaliteli gelisirler hepimziinkide oyle bi bilgi vermediler kalite ve hucre sayisi gibi bende sormadim sadece 4 u olmasi gerektigi gibi dediler 3.gune uygun 3 u de geriden geliyo dediler

Amin inslalah saglikli bebek dunyaya getirecek kadar kaliteli gelisirler hepimziinkide oyle bi bilgi vermediler kalite ve hucre sayisi gibi bende sormadim sadece 4 u olmasi gerektigi gibi dediler 3.gune uygun 3 u de geriden geliyo dediler
1. Kalitedir insallah..hepsi..oeki yarin ariyacaklarmiymis canim..4.gun..

Amin amin inslalah embryolog da dedi zaten geriden geliyo lar ama onlarda gelisebilir dedi 5.gunu bekleyecez dedi inslalah bakalim Hayirlisi olsun hakkimizda

Bu korkular sanırım doğana kadar bitmeyecek şimdide idrar da çift çizgi gördüğüm halde ya kimyasalsa ya boş gebelik olursa diye beynimi yiyeceğim bu yollardan geçmeden anne olmak ne kadar büyük şans yine de elhamdulillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…