2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

inşlh istediğin gibi olur kuzum.ben çok uğraşamadım bu durumla kökten bitirdim.başarılı olan kişiler var doğal tedaviyle benm yaşım 35oldu için zaman yok fazla.sen gönderdiklerimi araştır belki sana şifa olur

Canim bi yarim saat sonrada olabilir 20 dakikada bilemiyorum hic bukadar gozumu acip bakmamistimhayali bi cizgi cikti
Ay geçen ay ben öyle oldum ben şok ama peşine tekrar yaptığım test ve ileri günlerdekiler fos çıktı. O ilk test bozulmuş ondan öyle çıkmıştı ama sende öyle değildir birkaç gün sonra kesin güzel haberleri alacağız

Kuzusum sarjim az flashi deneyemiyorum..biras tel sarji dolsun atarim..tabi flashla cikarmi bikmiyorum....ama ben hayali bi cizgi gordum..belki ignenin etksiidir..normal foto cektim..flashsiz hic gorunmuyor

Kuzusum sarjim az flashi deneyemiyorum..biras tel sarji dolsun atarim..tabi flashla cikarmi bikmiyorum....ama ben hayali bi cizgi gordum..belki ignenin etksiidir..normal foto cektim..flashsiz hic gorunmuyor
Ay canim ben seni de biliyorum forunlardan takip ediyorum müjdeli haberini bekliyorum

Ay canim ben seni de biliyorum forunlardan takip ediyorum müjdeli haberini bekliyorum
Cok tesekkur edeirm..ama tabi igenein etkisi olabilir ..bugun cunki gonapeptyl yapmistimm..birde cok sonradan farkettim..bazen kuruma olarak degerlendiriliyor..bakalim..bugun bi dolusu test aldimm..normal testlerden..yarin sabahta bi yapiyimm..cikicakmi

Ne heyecan ya sabah kan tahlili yaptırsana . Az da olsa en kesin kanda çıkar.

Yok yok ilaclarin etkisi neyim olmuyo ben yeni negwtifi gordum hiiic çıkmadı birsey idrar testinde ayni ilaclari ben de kullanıyorum sonuçta...insallah bebisin seninledir

Ne heyecan ya sabah kan tahlili yaptırsana . Az da olsa en kesin kanda çıkar.
Bilmiyorumki kuzum yarin sabah 4. Gun..5. Gun oksa azda olsa cikar varsa biseyler eminim..ama bilemiyorum..valla seytan cilgin diceksin ama su sonradan cikan hayalet cizgide bile..git simdi kan ver diyor..ama ben kadinlar kulubunde aylardir gormedim 3. Gunden kan testi yaptiran..

Yok yok ilaclarin etkisi neyim olmuyo ben yeni negwtifi gordum hiiic çıkmadı birsey idrar testinde ayni ilaclari ben de kullanıyorum sonuçta...insallah bebisin seninledir
Kuzusum benimki cok aonradan cikti yada ben sonradan farkettim bilemiyorum..3. Gunden yaptinmi sen..vede aonradan da baktinmi hic teste..yani bi yarim saat sonra felan..

Kuzusum benimki cok aonradan cikti yada ben sonradan farkettim bilemiyorum..3. Gunden yaptinmi sen..vede aonradan da baktinmi hic teste..yani bi yarim saat sonra felan..
Bakmazmiyim hepsi duruyor hala 1 haftadır yapiyorum 3 test var...4 6 8.gunlerde yaptimxhepsi de tek cizgi kuruma çizgisi bile yok

O zaman ya sabır dediğin gibş şöyle 5 6 ı bekle. Belki çıkmaz ama 2 3 gün sonra çıkar

Bakmazmiyim hepsi duruyor hala 1 haftadır yapiyorum 3 test var...4 6 8.gunlerde yaptimxhepsi de tek cizgi kuruma çizgisi bile yok
Ya kuzum inan bende 3 kere oyle donem atlattim..3. Gunde yapmamistim..cunki daha oncekiler 3. Gun embriyosuydu cikmaz diye..ama ilk 5. Gunde denemisligim var.3. Gun embriyolarini negatifti hep.seninde dedigin gibi..sonradan da baktim hic bole bisey gormemistim..yarin sabahta bi yapiyim bakalim..elimde cok test var..aslinda bu sabirsizlikta degilde bu tup bebek olaylarinin..daha fazla hayatimdan calmasini istemedigimden 3. Gun yaptim..bakalim..yarin sabah bir dha yapiyim..

O zaman ya sabır dediğin gibş şöyle 5 6 ı bekle. Belki çıkmaz ama 2 3 gün sonra çıkar
Yok valla kuzum 2 gun daha yaparim .ben....cift cizgi gorsemde gormesemde zaten karar almisrim ben..5. Gunu kan vericem diye..cunki 5. Gun embriyosu azda olsa kanda cikiyor...

Yok valla kuzum 2 gun daha yaparim .ben....cift cizgi gorsemde gormesemde zaten karar almisrim ben..5. Gunu kan vericem diye..cunki 5. Gun embriyosu azda olsa kanda cikiyor...
Demek ki 5. Gün embiryo transferinde daha erkenden belirti oluyor.bunu bilmiyordum

Kizlar bi bakin..bu flashsiz..telim kafayi yedi..yuzde 15 olmasina ragmen flasi acilmiyor..burda ben bile goremiyorum buarada..asil gordugum burdaki gibi degil..dahada belirgin..ama belki goren olur

Eklentiler

• Screenshot_20201103-195540.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 52
Kizlar bi bakin..bu flashsiz..telim kafayi yedi..yuzde 15 olmasina ragmen flasi acilmiyor..burda ben bile goremiyorum buarada..asil gordugum burdaki gibi degil..dahada belirgin..ama belki goren olur
Göremiyorum.zaten çok erken test yapmışınyrn tekrar dene sabah belki daha görünür olur

Ya ben şimdi bende gördüm desem sen iyice heyecanlanacaksın ama gördüm yani ilacın etkiside olabilir ilk idrar değil bide yarın sabah mutlaka bir yap

Çok hafif var gibi de o ilaç ne içeriyor amacı ne ? Nette baktın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…