2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Yarın sabah ilk idrarla testi tekrarla canım
Ya simdi onu dusunuyodumm..kuzum..allahim dua et olurmu...insallahh cikar...insallah...ben umudumj kaybedince iice salmistim..beslenmeme felanda dikkat etmiyordum..ebaydi zoomdu yuzyuzeydi..ev isiydi..kosusturuyodum surekli..insallah..rabbim..bu sefer nasip etmistir..banada..

Dualarım seninle canım iyi haberlerini bekliyorum

Kuruma çizgisi bu şekilde olmaz canım sen testin içini açıp flas olmadan çekip atar mısın
Yaa cidden boyle olmazmiii.....kuzum ...yaa..valla hayaliyi gordugumden beridir..5-6tane havuc yediminan bugun dogru duzgun bisey yememistim..uyuyana kadar ceviz..kabak cekirdegi..avakado ..ne varsa evde yicem..beslenememe hic dikkat etmedimm..hatta dun kanal tedavisine bile gittim..o mecburiydi ama.bulent hocadan izin almistim..uyuyana kadar..zafiyet gecirmezsem iyidir..kuzusum..

Ya çok tatlısın yarasın bebişe

Canınızı sıkmayın,aldığınız hormonların size pek bir zararı yok,imkanlarınız müsade ettiği ve istediğiniz sürece devam edebilirsiniz. Benim doktorum her zaman “ihtiyacım olan tek bir yumurta” diyor. Altın yumurta. Bende de 1-2 yumurta çıkıyor,moral bozmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…