2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Canım beni 16 sında çağırdılar onun için bak transfer 22 sinde oldu transferden 24 gün sonra bence çok normal kalp atışı duyamazsın zaten

Tüp bebekte farkli oluyor mu bilmiyorum ama 26 eylül adet tarihim, 15 ekimde transfer tarihim. Kese boyutu 13 mm imis. Haftaya duyarsin kalp atisini dedi. Ben cok panik oldum galiba. Enerjim düştü birden
cnm ben doğal yaşadığım gebelkte 7.hafta duymuştm kalp atışlarını senınde aşagı yukarı 6.haftadasn panik yapılacak birşey yok dr dedği gibi 1hafta snra duyarsın Allahn izniyle

B3n gittim canim dayanamiyordum yoksa
Geridönüşün için çok teşekkür ederim bana sürgü verdiler yaptim ama yinede içim rahat etmedi..Birde nasıl duruyoruz ayaklarımızı uzatiyormuyuz yoksa ayak altina yastik koyuyormuyuz

Kızlar transferden hemen sonra wc ye gittinizmi
Hiç asla korkma ben hemen kalktım odaya getirdiler 15 dk yatman lazım dediler asla yatamam böbreklerim patlayacak dedim doktor kalk git dedi kalktım sonra zaten hiç uzanmadım üstünü giyindim eve gittim ve tuttu kuzum hiç alakası yok için rahat etsin

Ayyyy maşallah rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallaahHiç bitmedi stresim birtane yumurta oluncada bütün streslerim katlandı..Şuanda bile transferden çıktım sizlere yazıyorum ve sayenizde içim rahatlıyor ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

Saglicakla kucagina alirsin imsallah. Kalp atisini duydunuz mu canim

Bak benden tavsiye 2 gün dikkat et yatak döşek yatma ama 2 gün yine biraz daha dikkatli ol havuç suyu ve avakado suyu iç ananas ye sabahları kabız olmamak için aç karnına sıcak süt kuru incir kuru kayısı ve ceviz ye bol bol su iç

Canim ben de 10 dk zor dayandim, zaten doktorum 10 dakika sonra wcye gidebilirsin dedi. Gittim sonra geri yattim 1.5 saat falan dinlendim. Cok şükür 2 embriyodan 1 tanesi tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…