- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.761
- 133
- 39
Tüp bebekte farkli oluyor mu bilmiyorum ama 26 eylül adet tarihim, 15 ekimde transfer tarihim. Kese boyutu 13 mm imis. Haftaya duyarsin kalp atisini dedi. Ben cok panik oldum galiba. Enerjim düştü birdenCnm şuan kaçıncı haftadasın??
InsallahHımm anladm şimdigeleceği günü kendi seçiyor maalesef umarm haftasonuna denk gelir çalışırken zor tabi bu süreç
Canım beni 16 sında çağırdılar onun için bak transfer 22 sinde oldu transferden 24 gün sonra bence çok normal kalp atışı duyamazsın zatenarkadaslar, canim sıkıldı bugün biraz. Doktordan geldik bugün, tek kese tutmus cok şükür, cok sevindim ama sadece keseyi gördü, ben kalp atisini da duyariz diye ümit etmistim. Hatta kesenin icindeki yolk kesesini bile zar zor birseyler var gibi, 1 hafta ya da 10 gün sonra kadin dogumcuna git dedi. Sizce normal mi arkadaşlar kesede 13 mm dedi.
Icimi rahatlattin canim, cok tesekkur ederimCanım beni 16 sında çağırdılar onun için bak transfer 22 sinde oldu transferden 24 gün sonra bence çok normal kalp atışı duyamazsın zaten
İlk hcg kaçıncı günde yaptın kaç çıktı canımIcimi rahatlattin canim, cok tesekkur ederim
Teansfer günü hariç 11. Günde yaptim. 26 ekimde yaptim. 621 cikti. 11 gun olmus yapali. 28 ekimde de 1045 cikti değerimİlk hcg kaçıncı günde yaptın kaç çıktı canım
cnm ben doğal yaşadığım gebelkte 7.hafta duymuştm kalp atışlarını senınde aşagı yukarı 6.haftadasn panik yapılacak birşey yok dr dedği gibi 1hafta snra duyarsın Allahn izniyleTüp bebekte farkli oluyor mu bilmiyorum ama 26 eylül adet tarihim, 15 ekimde transfer tarihim. Kese boyutu 13 mm imis. Haftaya duyarsin kalp atisini dedi. Ben cok panik oldum galiba. Enerjim düştü birden
Insallah canim.cnm ben doğal yaşadığım gebelkte 7.hafta duymuştm kalp atışlarını senınde aşagı yukarı 6.haftadasn panik yapılacak birşey yok dr dedği gibi 1hafta snra duyarsın Allahn izniyle
Benimde değerlerim öyleydi kuzum haftaya gittiğinde duyarsın kalp atışını hiç merak etmeTeansfer günü hariç 11. Günde yaptim. 26 ekimde yaptim. 621 cikti. 11 gun olmus yapali. 28 ekimde de 1045 cikti değerim
Oh cok şükür canim benim, insallahBenimde değerlerim öyleydi kuzum haftaya gittiğinde duyarsın kalp atışını hiç merak etme
B3n gittim canim dayanamiyordum yoksaKızlar transferden hemen sonra wc ye gittinizmi
Geridönüşün için çok teşekkür ederim bana sürgü verdiler yaptim ama yinede içim rahat etmedi..Birde nasıl duruyoruz ayaklarımızı uzatiyormuyuz yoksa ayak altina yastik koyuyormuyuzB3n gittim canim dayanamiyordum yoksa
Hiç asla korkma ben hemen kalktım odaya getirdiler 15 dk yatman lazım dediler asla yatamam böbreklerim patlayacak dedim doktor kalk git dedi kalktım sonra zaten hiç uzanmadım üstünü giyindim eve gittim ve tuttu kuzum hiç alakası yok için rahat etsinKızlar transferden hemen sonra wc ye gittinizmi
Maşallah canım hayırlı haberlerinizi bekliyoruzKizlar transferim yapildi 2 embriyo insallah hayirlisiyla ikiside tutunur
6 tane de dondurdum kaliteleri cok iyi dedi 5aa mis
Ayyyy maşallah rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallaahHiç asla korkma ben hemen kalktım odaya getirdiler 15 dk yatman lazım dediler asla yatamam böbreklerim patlayacak dedim doktor kalk git dedi kalktım sonra zaten hiç uzanmadım üstünü giyindim eve gittim ve tuttu kuzum hiç alakası yok için rahat etsin
Saglicakla kucagina alirsin imsallah. Kalp atisini duydunuz mu canimHiç asla korkma ben hemen kalktım odaya getirdiler 15 dk yatman lazım dediler asla yatamam böbreklerim patlayacak dedim doktor kalk git dedi kalktım sonra zaten hiç uzanmadım üstünü giyindim eve gittim ve tuttu kuzum hiç alakası yok için rahat etsin
Bak benden tavsiye 2 gün dikkat et yatak döşek yatma ama 2 gün yine biraz daha dikkatli ol havuç suyu ve avakado suyu iç ananas ye sabahları kabız olmamak için aç karnına sıcak süt kuru incir kuru kayısı ve ceviz ye bol bol su içAyyyy maşallah rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallaahHiç bitmedi stresim birtane yumurta oluncada bütün streslerim katlandı..Şuanda bile transferden çıktım sizlere yazıyorum ve sayenizde içim rahatlıyor ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Canim ben de 10 dk zor dayandim, zaten doktorum 10 dakika sonra wcye gidebilirsin dedi. Gittim sonra geri yattim 1.5 saat falan dinlendim. Cok şükür 2 embriyodan 1 tanesi tuttuAyyyy maşallah rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallaahHiç bitmedi stresim birtane yumurta oluncada bütün streslerim katlandı..Şuanda bile transferden çıktım sizlere yazıyorum ve sayenizde içim rahatlıyor ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?