Adeti ve yumurtalıkları kontrol altına almak için vermiş bu ilaç bitince adet olacakmışımBu ilaçlar ne için peki?söyledimi dr efendi
Ama çok erken değil miGunaydin kizlar..az once erken gebelik testi yaptim..negatif..cikti..bugun 5. Gunumdu..ciksa cikardi.. ilaclara devam edicem tabikide test gunune kadar..bana nasippp olmadi..ama dilerimm.sizlere nasip olur.. umut hep var...cok tesekkur ederim..guzel destekleriniz icin..allah razi olsun hepinizden..guzel annisler...dualarim sizinle olucak
Canim..erken degil kuzum..5. Gun hayalide olsa cikardi..Ama çok erken değil mibence de devam edin idrara hemen geçmiyormuş zaten
12 gün sonra test günü diyorlar ama 5. Gün çok çok erken geldi bana umudunuzu yitirmeyin inşallah sürpriz yapar sizeCanim..erken degil kuzum..5. Gun hayalide olsa cikardi..
Benim test gunum 10 gun sonraydi kuzum..erken gebelik testi yaptigim icin silikte olaa cikardi..12 gün sonra test günü diyorlar ama 5. Gün çok çok erken geldi bana umudunuzu yitirmeyin inşallah sürpriz yapar size
Ne diyeyim bilemedimBenim test gunum 10 gun sonraydi kuzum..erken gebelik testi yaptigim icin silikte olaa cikardi..
çok erken yapmışsınız hemen de üzülmüşsünüz yapmayın böyle. Gününde yaptırın. Hayırlısı olsun.Gunaydin kizlar..az once erken gebelik testi yaptim..negatif..cikti..bugun 5. Gunumdu..ciksa cikardi.. ilaclara devam edicem tabikide test gunune kadar..bana nasippp olmadi..ama dilerimm.sizlere nasip olur.. umut hep var...cok tesekkur ederim..guzel destekleriniz icin..allah razi olsun hepinizden..guzel annisler...dualarim sizinle olucak
Canim tesekkur edeeim..test gunum 10 kasim..o gun allah kismet ederse..kan vericem..çok erken yapmışsınız hemen de üzülmüşsünüz yapmayın böyle. Gününde yaptırın. Hayırlısı olsun.
Bende 10 Kasım’da Kan testi yaptıracağım kaçta vereceksin kan birde sağlık ocağına mı yoksa özel hastaneye mi vereceksinCanim tesekkur edeeim..test gunum 10 kasim..o gun allah kismet ederse..kan vericem..
İnşallah sonuçların güzel çıkar bizi yanıltır. Bir sonrakinde dondurulmuş transfer yaptır şansı daha da arttırıyor.Gunaydin kizlar..az once erken gebelik testi yaptim..negatif..cikti..bugun 5. Gunumdu..ciksa cikardi.. ilaclara devam edicem tabikide test gunune kadar..bana nasippp olmadi..ama dilerimm.sizlere nasip olur.. umut hep var...cok tesekkur ederim..guzel destekleriniz icin..allah razi olsun hepinizden..guzel annisler...dualarim sizinle olucak
Kuzum eskiden ozel hastanede verdim hep..ama bu sefer saglik ocagina verebikirim..sonucu birasda bildigim icin..saglik ocaginda sabah 10 a kadar aliyolar tahlil sabah veririm sanirim.Bende 10 Kasım’da Kan testi yaptıracağım kaçta vereceksin kan birde sağlık ocağına mı yoksa özel hastaneye mi vereceksin
Cok tesekkur ederim canim..insallah...kuzum dondurulmus yapamiyorum ben yumurtam cok az cikiyor..bi sure yaptirmicam..1 senedir ugrasiyodum..ocakta tam 1 sene olacak.insallah sizlere.olsun..son tedaviniz olsunda bebislerinizi kucaginiza alirsiniz insallah.İnşallah sonuçların güzel çıkar bizi yanıltır. Bir sonrakinde dondurulmuş transfer yaptır şansı daha da arttırıyor.
Öylemi bende öğleden sonra vereceğim sabah çalışıyor olacağım inşallah hayırlısıKuzum eskiden ozel hastanede verdim hep..ama bu sefer saglik ocagina verebikirim..sonucu birasda bildigim icin..saglik ocaginda sabah 10 a kadar aliyolar tahlil sabah veririm sanirim.
Canim beni ertesi günü aradilar 12 tanesi kaliteli cikti 10 tanesi dollendi dediler dun aradilar 2.gun oluyor 9 tanesi ilerledi cumartesi transfer saatini soylediler persembe cuma aramicaz dediler degisiyorİyi günler kızlar yumurta toplama işleminden sonra doktor nezaman arar yani döllenip döllenmediğini nezaman öğrendiniz
Gunaydin kizlar..az once erken gebelik testi yaptim..negatif..cikti..bugun 5. Gunumdu..ciksa cikardi.. ilaclara devam edicem tabikide test gunune kadar..bana nasippp olmadi..ama dilerimm.sizlere nasip olur.. umut hep var...cok tesekkur ederim..guzel destekleriniz icin..allah razi olsun hepinizden..guzel annisler...dualarim sizinle olucak
Transfere gitmeden önce fitil kullandinizmi yani transfer gunu transferden önceKuzum bir fitil var bir estrofem hap var bide iğne vardı ama o iğneyi transferden sonra 3. Gün vurdum başka bir şey yok canım bu iğne de normalde vurulduğumuz 7 tane bir kutuda iğne var ya ismi neydi hatırlamıyorum
Benim bugun 10. Gün hala olmadım hemşireyle konuştum şimdi pazartesiye kadar bekleyelim dediKizlar opudan kac gun sonra det oldunuz doktor 8 9 gun sonra gelir demisti ama hala gelen giden yok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?