2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Kizlarr allah razi olsun..sizlerden..ben yoldayim simdi ...ama 0 cikarsa uzulmeyin olurmu..ben zaten 5. Gun..kendimi alistirmistim.negatifi gorunce..bugun..zaten varsa..azda olsa cikar..yoksada..rabbimin lutfudur yine bana...
Ee ne oldu sonuç ? Bildiğim kadarıyla 30 dk a çıkıyor

Kızlar transfer sonrasi nasil yattinin sağ sol sırt üstü
En merak ettiğim soru acaba hangi tarafa doğru koydularsa o tarafa mı dönüp yatmalıyız he birde trasnfer öncesi hani tuvalete sıkılık olacağız ya yani illa çok sıkışık mı olmalıyız az olsa olmaz mı.

Az olunca olmuyo canım ya beniz azdı tranfere yakın içmiştim suyu ama dolmadıgi icin 10 dakika daha beklediler..Rahimi iyi görüp embriyoyu rahat birakmamiz için sıkışık olmak zorundasın dediler

Canim ben sol tarafıma yatinca rahat edemiyordum, hep saga yatmaya calistim. Bi de hanilelik yastiklari var arkadasim almisti bana cok rahat, onu kullandım. Saga yattim
Bende oyle yapiyim kan akisindan ve kalbe yakin olmasindan sola yatin dediler benim gibi transfer olanlar

Kizlarr...elim ayagim titriyorrrr...simdi baktim sonuc cikmisss....sonuc 29.7 nasil sizce sonuc..suan agliyorummmmm....titriyorum..heyecandan...
Yaa cook ama cook sevindim ayni kendim haberr almis gibisonucta 5 den buyuk ve daha 7.gun inslalah 2 gun sonra tekrarla yuksek cikar

Kizlarr...elim ayagim titriyorrrr...simdi baktim sonuc cikmisss....sonuc 29.7 nasil sizce sonuc..suan agliyorummmmm....titriyorum..heyecandan...
Yaaaa binlerce kez şükürler olsun erken yaptığın içindir zaten silikte çıkmisti ..zamanla iyice netleşirya onceden bu yazilari uzaktan okurdum geçerdim ama senin haberinle resmen içim kıpır kıpır çok sevindim çok kadınlar kulubu kardeşliği bu demekki hic tanimadigin birinin mutluluguna heyecanlanip sevinmek maşallahh mâşallaaah katlanarak ilerlesin inşallaaaaah

Canimmmm cok cok sevindim. Insallah hersey yolunda gider, sag salim kavusursun yavruna. Testleri erken yapinca boşu boşuna kac gündür üzüldün. Neyse, surpriz yaptı bebis. Sen de adana acibademde yaptirdin degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…