- 18 Aralık 2019
- 457
- 404
- 53
- 32
Hadi hayırlı sonuçlar inşallahBen simdi cikiyorum..lutfen dua et olurmuuu..canim..tabikide.biliyorum cnaimama 0 da cikabilir..uzulmeyin olurmu..cunki ben zaten hazirladim kendimi negatife..uzulmicem ne cikarsa..tatlisim..
Bol şans size. Hayırlısı ne ise o olsun inşallahBen simdi cikiyorum..lutfen dua et olurmuuu..canim..tabikide.biliyorum cnaimama 0 da cikabilir..uzulmeyin olurmu..cunki ben zaten hazirladim kendimi negatife..uzulmicem ne cikarsa..tatlisim..
Bencede böle varmı yokmu daha çok stres oluyorsun kan sonucunu mrk ediyrmmmmmmCanimmm..alistirdim zaten kendimi..birasdan gidip kan vericem ...kararimi verdim...
Amin canım benimYaaa cok mutlu oldummm..canim..insallahhhh...tutunurr canim..dualarim seninleeee... rabbim kucagina almayida nasip etsin..canim...
Kizlarr allah razi olsun..sizlerden..ben yoldayim simdi ...ama 0 cikarsa uzulmeyin olurmu..ben zaten 5. Gun..kendimi alistirmistim.negatifi gorunce..bugun..zaten varsa..azda olsa cikar..yoksada..rabbimin lutfudur yine bana...
Kizlarr allah razi olsun..sizlerden..ben yoldayim simdi ...ama 0 cikarsa uzulmeyin olurmu..ben zaten 5. Gun..kendimi alistirmistim.negatifi gorunce..bugun..zaten varsa..azda olsa cikar..yoksada..rabbimin lutfudur yine bana...
Kızlar transfer sonrasi nasil yattinin sağ sol sırt üstü
Amin canim cok tesekkurler. Rabbim emeklerimizi bosa götürmesin insallah. Hepimiz ayri ayri ne mucadeleler ediyoruz. Tabi rabbim neylerse guzel eylerMaşallah sağlıkla huzurla mutlulukla kucağına al inşallah
Kuzum az once baktim..cimmamis..bana 1.5 saate belli olur dediler..yine bakiyim bi..Ee ne oldu sonuç ? Bildiğim kadarıyla 30 dk a çıkıyor
Kuzum az once baktim..cimmamis..bana 1.5 saate belli olur dediler..yine bakiyim bi..
Canim ben sol tarafıma yatinca rahat edemiyordum, hep saga yatmaya calistim. Bi de hanilelik yastiklari var arkadasim almisti bana cok rahat, onu kullandım. Saga yattimKızlar transfer sonrasi nasil yattinin sağ sol sırt üstü
Az olunca olmuyo canım ya beniz azdı tranfere yakın içmiştim suyu ama dolmadıgi icin 10 dakika daha beklediler..Rahimi iyi görüp embriyoyu rahat birakmamiz için sıkışık olmak zorundasın dedilerEn merak ettiğim soru acaba hangi tarafa doğru koydularsa o tarafa mı dönüp yatmalıyız he birde trasnfer öncesi hani tuvalete sıkılık olacağız ya yani illa çok sıkışık mı olmalıyız az olsa olmaz mı.
Bende oyle yapiyim kan akisindan ve kalbe yakin olmasindan sola yatin dediler benim gibi transfer olanlarCanim ben sol tarafıma yatinca rahat edemiyordum, hep saga yatmaya calistim. Bi de hanilelik yastiklari var arkadasim almisti bana cok rahat, onu kullandım. Saga yattim
Yaa cook ama cook sevindim ayni kendim haberr almis gibiKizlarr...elim ayagim titriyorrrr...simdi baktim sonuc cikmisss....sonuc 29.7 nasil sizce sonuc..suan agliyorummmmm....titriyorum..heyecandan...
Degerim dusukmu cnaim..ne olur bi yorum yap..suan aklim durdu.cunki..sevinmelimiyim uzulmelimiyim bilemedim...Yaa cook ama cook sevindim ayni kendim haberr almis gibisonucta 5 den buyuk ve daha 7.gun inslalah 2 gun sonra tekrarla yuksek cikar
Yaaaa binlerce kez şükürler olsun erken yaptığın içindir zaten silikte çıkmisti ..zamanla iyice netleşirKizlarr...elim ayagim titriyorrrr...simdi baktim sonuc cikmisss....sonuc 29.7 nasil sizce sonuc..suan agliyorummmmm....titriyorum..heyecandan...
Canimmmm cok cok sevindim. Insallah hersey yolunda gider, sag salim kavusursun yavruna. Testleri erken yapinca boşu boşuna kac gündür üzüldün. Neyse, surpriz yaptı bebis. Sen de adana acibademde yaptirdin degil miKizlarr...elim ayagim titriyorrrr...simdi baktim sonuc cikmisss....sonuc 29.7 nasil sizce sonuc..suan agliyorummmmm....titriyorum..heyecandan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?