2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Kizlarr allah razi olsun..sizlerden..ben yoldayim simdi ...ama 0 cikarsa uzulmeyin olurmu..ben zaten 5. Gun..kendimi alistirmistim.negatifi gorunce..bugun..zaten varsa..azda olsa cikar..yoksada..rabbimin lutfudur yine bana...
Hayır her hastanenin laboratuvar değeri farklı aynı hastane de pazartesi aynı saatte kan vereceksin ve 2 katına çakacak nasıl sevindim nasıl kocaman kucaklıyorum seni boşa üzdün bizi ben biliyordum allahım şükürler olsun yaaa

Kizlarr...elim ayagim titriyorrrr...simdi baktim sonuc cikmisss....sonuc 29.7 nasil sizce sonuc..suan agliyorummmmm....titriyorum..heyecandan...
Çoook sevindim. Hadi mübarek olsun tatmaa erersin inş artık değerlere vs kere takılıp düşünüp kendini germe. Gevşe rahatla ve hamileliğin keyfine bak rabbime bolca şükür et dua et bizde edeceğiz inş

Kizlarr...elim ayagim titriyorrrr...simdi baktim sonuc cikmisss....sonuc 29.7 nasil sizce sonuc..suan agliyorummmmm....titriyorum..heyecandan...

Sana demiştik o kadar boşuna üzülme diye :) 3. gün çıkan büyük ihtimalle çatlatma iğnesinin işaretiydi. Sonra silindi. Şimdi de bebeğin işareti :) İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. 30 gayet iyi değer zamanından çok önce yaptın bunu da. 2 günde bir 2 ye katlanacak inşallah. Yapman gereken günde 100 leri görürsün inşallah.

Asla d
Asla düşük değil bugün 7.gün 30 diyelim değere 9 gün 60 çıkar 11.gün 120 çıkar 12.gün düşün bu değer senin test vereğin tarihte yani en az 150 çıkardı tek embiryo için bu sonuç müthiş boğazım düğüm düğüm o kadar mutluyum ki o kadar mutluyum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…