- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.761
- 133
- 39
Canim 7. Gune göre gayet iyi bence degerin sakin ol, pazartesi testini yenile, artışina bakarsin. Cok sevindimDegerim dusukmu cnaim..ne olur bi yorum yap..suan aklim durdu.cunki..sevinmelimiyim uzulmelimiyim bilemedim...
Hayır her hastanenin laboratuvar değeri farklı aynı hastane de pazartesi aynı saatte kan vereceksin ve 2 katına çakacak nasıl sevindim nasıl kocaman kucaklıyorum seni boşa üzdün bizi ben biliyordum allahım şükürler olsun yaaaKizlarr allah razi olsun..sizlerden..ben yoldayim simdi ...ama 0 cikarsa uzulmeyin olurmu..ben zaten 5. Gun..kendimi alistirmistim.negatifi gorunce..bugun..zaten varsa..azda olsa cikar..yoksada..rabbimin lutfudur yine bana...
Ay hic bilmiyorum ki daha once hic hamile olmadimDegerim dusukmu cnaim..ne olur bi yorum yap..suan aklim durdu.cunki..sevinmelimiyim uzulmelimiyim bilemedim...
Çoook sevindim.Kizlarr...elim ayagim titriyorrrr...simdi baktim sonuc cikmisss....sonuc 29.7 nasil sizce sonuc..suan agliyorummmmm....titriyorum..heyecandan...
hayırlı olsunnn mucizen geliyorrKizlarr...elim ayagim titriyorrrr...simdi baktim sonuc cikmisss....sonuc 29.7 nasil sizce sonuc..suan agliyorummmmm....titriyorum..heyecandan...
Kizlarr...elim ayagim titriyorrrr...simdi baktim sonuc cikmisss....sonuc 29.7 nasil sizce sonuc..suan agliyorummmmm....titriyorum..heyecandan...
Asla düşük değil bugün 7.gün 30 diyelim değere 9 gün 60 çıkar 11.gün 120 çıkar 12.gün düşün bu değer senin test vereğin tarihte yani en az 150 çıkardı tek embiryo için bu sonuç müthiş boğazım düğüm düğüm o kadar mutluyum ki o kadar mutluyum kiKizlarr...elim ayagim titriyorrrr...simdi baktim sonuc cikmisss....sonuc 29.7 nasil sizce sonuc..suan agliyorummmmm....titriyorum..heyecandan...
Ne olur tadını çıkar şimdiye kadar üzüldüğün yetmedi mi? Şimdi sevinme vakti çok şükür bin şükür Sağ salim kucağına al inşallahDegerim dusukmu cnaim..ne olur bi yorum yap..suan aklim durdu.cunki..sevinmelimiyim uzulmelimiyim bilemedim...
Bence de bana da aynısını demişti doktorumBu arada pazartesi günü aynı saatte aynı yerde vermen gerekli kuzum sakın başka yerde başka saatte verme sonuç yanıltır
Doktorlarımız sanırım aynı Bülent haydardedeoğluBence de bana da aynısını demişti doktorum
Bu arada benim ikiz olmasına rağmen 6.gün kan sonucum 36 çıkmıştı senin değerin o sebeple maşallah çok iyi tek embriyo transferine göreDegerim dusukmu cnaim..ne olur bi yorum yap..suan aklim durdu.cunki..sevinmelimiyim uzulmelimiyim bilemedim...
Ay sizinde mi mucizenin de oDoktorlarımız sanırım aynı Bülent haydardedeoğlu
Hala ikiz gebeliğiniz devam ediyor mu benim de değerim çok yüksek çıktı Bülent hoca ikiz olabilir haberin olsun dedi babaBu arada benim ikiz olmasına rağmen 6.gün kan sonucum 36 çıkmıştı senin değerin o sebeple maşallah çok iyi tek embriyo transferine göre
Gozun aydin rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin kac embriyo koydurduydun canim darisi basimizaKizlarr...elim ayagim titriyorrrr...simdi baktim sonuc cikmisss....sonuc 29.7 nasil sizce sonuc..suan agliyorummmmm....titriyorum..heyecandan...
Aynen canım ikizlerime hamileyim müthiş bir insan kendisi minnettarım.Ay sizinde mi mucizenin de obende daha kalp atışı için gitmedim bende çok gerginim ama en azından ben değer yüksek çıkınca sevindim
Kesinlikle bende öyle çok mükemmel bir doktorAynen canım ikizlerime hamileyim müthiş bir insan kendisi minnettarım.
Evet canım bir kız bir erkek nasipseHala ikiz gebeliğiniz devam ediyor mu benim de değerim çok yüksek çıktı Bülent hoca ikiz olabilir haberin olsun dedi baba
Kadın doğumcu olarak kime gidiyorsunuzEvet canım bir kız bir erkek nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?