- 9 Ekim 2020
- 5.742
- 7.687
- 148
cnm 3.gün embriyosu 6.gün çok erken 5.gün embriyosu 5-6gnde hayalet gibi çıkıyor.inşh pozitiftir ama bence 8.gün tekrarlaMerhaba bayanlar birşey sormak istiyorum transferim 3. Gün embriyosu bugün 6. Gün erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgi var sevinmek için erken mi davranıyorum ilaçlardan dolayı test pozitif çıkar mı yardımcı olun bana
Kasım-aralık 2020 transfer olacaklar oraya yaz hepsi transfer olmus daha ii cvplar alırsın burdakıler oraya tasındıMerhaba bayanlar birşey sormak istiyorum transferim 3. Gün embriyosu bugün 6. Gün erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgi var sevinmek için erken mi davranıyorum ilaçlardan dolayı test pozitif çıkar mı yardımcı olun bana
TeşekkürlerKasım-aralık 2020 transfer olacaklar oraya yaz hepsi transfer olmus daha ii cvplar alırsın burdakıler oraya tasındı)
İnşallah teşekkür ederimcnm 3.gün embriyosu 6.gün çok erken 5.gün embriyosu 5-6gnde hayalet gibi çıkıyor.inşh pozitiftir ama bence 8.gün tekrarla
Allah razı olsun cnm inşallah hayırlısı olsunSizinde mi ptesi 20. Gün oluyor hayırlı olsun inşallah tutar ve sağlıklı olarak doğar
Hadi ya çok sevindim sizinde hayırlısı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinAynı gün oluyoruz çok iyi
Amin inşallah tüm isteyenlerle birlikteHadi ya çok sevindim sizinde hayırlısı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
BenARALIK-OCAK TRANSFER OLACAK MİNNOŞ ANALAR
Minnoş olanları bekliyoz
Merhaba. Acıbadem deki test sonucunda ileri hareketi sıfır mı çıktı? Yoksa başka bir laboratuvar da mı yaptırtınız testi?Rabbim tez zamanda hayirlarla isteyen bekleyen herkese evlat nasip etsin canim. Mikrocipli yapildi, baska birsey yapilmadi. Esimin sperm dna hasari da cok yuksekti, yuzde 40. Hazoranda 2. Kayiptan sonra ogrendik. Ben eylul bitene kadar esime promotil men kullandirdim, volkan hoca tavsiye etmisti. Bagisiklik serumunu hic duymadim canim. Insallah maddi manevi toparlanip, tekrar deneme yaparsiniz. Benim esimin kuzeni de 2 kere volkan hocaya yaptirdi ikisi de tutttu cok şükür. Ben de cok memnun kaldim, hem cok ilgililer, hem de gguzel bir hastane hersey tikir tikir işliyor.
Tüm olumsuzlukları kafadan at kuzum. Yeni tedavi yeni umutlarla basla. Tup benek tedavimde bile esim test verdi yine morfolojisi ve ileri hareketi 0 cikti. Ben hayirlisi dedim her zaman. Belki kullanıcı ilac dna hasarini düşürdüğünden tutmustur. Bi de herseyden onemlisi yeterki rabbimol desin
Merhabalar. Biz surekli medlineda yatırıyorduk.Merhaba. Acıbadem deki test sonucunda ileri hareketi sıfır mı çıktı? Yoksa başka bir laboratuvar da mı yaptırtınız testi?
Sonucunuz ne çıktı acabaAma ben 5 6 tane içiyorum doktor bırakma onun stresine girme şuan dedi transfer oldu hala içiyorum bide kabızlık yapıyor içmemek transfer döneminde kabız olmam daha riskli o yüzden içiyorum sonuç olumlu okursa zaten tiksiniriz içmeyiz mide bulantısından zamanla inşallah
Pozitif çok şükür 16 haftalık hamileyimSonucunuz ne çıktı acaba
Kuzum senin ikiz mi tek miPozitif çok şükür 16 haftalık hamileyim
Evet canım ikiye tek tuttu cinsiyeti belli oldu mu seninKuzum senin ikiz mi tek miBenim ikiydi tek tuttu seninle aynıydık sanırım
Evet canım ikiye tek tuttu cinsiyeti belli oldu mu senin
Benim kız canımBenim de tek tuttu ama cinsiyet belli olmadı henüz cuma günü kontrolüm var inşallah kendini gösterir minnoşcanım senin belli mi?
Ben de şimdi dr dan geldim benim de kız dedi kısmetse ☺Benim kız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?