2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Merhaba bir sorum var arkadaslar yardimci olursaniz cok sevinirim, Ocak ayinda tup bebek tedavisine baslicaz kismet olursa, sıkintı esimde varikosel ameliyti oldu ardindan sayi hareket hiz iyi oldu ama morfolojisi 0. Tup bebek te korfoloji 0 olmasi etkiler mi olumsuz sekilde?

0 olması hiç yok denilemez belirli bir sayı altı 0kabl ediliyor.morfoloji şekilsel bir problem tüp bebekte pek sorun etmiyorlar.zaten en iyileri tek tek seçip yumurtaya koyuyorlar.

0 olması hiç yok denilemez belirli bir sayı altı 0kabl ediliyor.morfoloji şekilsel bir problem tüp bebekte pek sorun etmiyorlar.zaten en iyileri tek tek seçip yumurtaya koyuyorlar.
Cok tesekkur ederim cevap icin kafama takilmisti uzuldum bir an ama cevabinizla icime su serptiniz

Hastaneden çıktım kızçeler kan tahlili yapıldı bir kaç hormon bakılacak sonucuna göre inşallah pazartesi transferim var

Sizinde mi ptesi 20. Gün oluyor hayırlı olsun inşallah tutar ve sağlıklı olarak doğar
kuzumm sen napıosn diğer foruma gelsene bak orda bilgi paylaşımıda çok oluyor kafana takılan herşeye bir cvp var vakit geçio.benmde yrn kntrl inşlh karar verilcek yrn 15.günüm .seninde 12sindeymiş kntrl kaçıncı günün oluyor

12 si 13. Gün oluyor. Diğer sayfaları gördüm de bi sürü sayfa vardı gözüm korktu hangi sayfaya geleyim bahsettiğim hangisi

12 si 13. Gün oluyor. Diğer sayfaları gördüm de bi sürü sayfa vardı gözüm korktu hangi sayfaya geleyim bahsettiğim hangisi
Kasım-aralık 2020 transfer olacaklar
kızlarda orda ya hepimizin transfer dip dibe hepimizin 2şer gün vr arada

Merhaba bayanlar birşey sormak istiyorum transferim 3. Gün embriyosu bugün 6. Gün erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgi var sevinmek için erken mi davranıyorum ilaçlardan dolayı test pozitif çıkar mı yardımcı olun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…