Bende yarın sabah gidicem kontroleYok cnm ya sevinçliyle zaten aynı gün oluyor kntrollerimz deumuzda aynı ıkımızde yrn tekrar kntrole gidicez bişi derlermi bilmiyorum.dün benm
7mm di rahim kalnlıgı
Canım başın sağ olsun mekanı cennet olsun inşallahilk başta 8 10 gün sonra randevu veriliyor sonrası 1 er gün araryla oluyor anladığım kadarıyla
0 olması hiç yok denilemez belirli bir sayı altı 0kabl ediliyor.morfoloji şekilsel bir problem tüp bebekte pek sorun etmiyorlar.zaten en iyileri tek tek seçip yumurtaya koyuyorlar.Merhaba bir sorum var arkadaslar yardimci olursaniz cok sevinirim, Ocak ayinda tup bebek tedavisine baslicaz kismet olursa, sıkintı esimdevarikosel ameliyti oldu ardindan sayi hareket hiz iyi oldu ama morfolojisi 0. Tup bebek te korfoloji 0 olmasi etkiler mi olumsuz sekilde?
Cok tesekkur ederim cevap icin kafama takilmisti uzuldum bir an ama cevabinizla icime su serptiniz0 olması hiç yok denilemez belirli bir sayı altı 0kabl ediliyor.morfoloji şekilsel bir problem tüp bebekte pek sorun etmiyorlar.zaten en iyileri tek tek seçip yumurtaya koyuyorlar.
tabikide için rahat olsunCok tesekkur ederim cevap icin kafama takilmisti uzuldum bir an ama cevabinizla icime su serptiniz
Darısı tüüüüüm isteyenlerin başına inşallahtabikide için rahat olsun0morfloji 15milyn sperm 0hareketlilikle hamiş kalan arkdşlr vr
Hadi inşallahHastaneden çıktım kızçeler kan tahlili yapıldı bir kaç hormon bakılacak sonucuna göre inşallah pazartesi transferim var
20. GünümHadi inşallahptesi kaçıncı günün
Sizin tarihler belli olmadı dimiHadi inşallahptesi kaçıncı günün
Yok ben daha kontrole gidemedim 12sine randevum o zaman belli olur herhaldeSizin tarihler belli olmadı dimi
Hadi bakalım hayırlısıyla belli olsun birlikte bekleyelimYok ben daha kontrole gidemedim 12sine randevum o zaman belli olur herhalde
Nasipse pazartesi benim transfer bugün gün belirlendi hayırlısıyla
Sizinde mi ptesi 20. Gün oluyor hayırlı olsun inşallah tutar ve sağlıklı olarak doğarNasipse pazartesi benim transfer bugün gün belirlendi hayırlısıyla
Aynı gün oluyoruz çok iyiNasipse pazartesi benim transfer bugün gün belirlendi hayırlısıyla
kuzumm sen napıosn diğer foruma gelsene bak orda bilgi paylaşımıda çok oluyor kafana takılan herşeye bir cvp varSizinde mi ptesi 20. Gün oluyor hayırlı olsun inşallah tutar ve sağlıklı olarak doğar
12 si 13. Gün oluyor. Diğer sayfaları gördüm de bi sürü sayfa vardı gözüm korktukuzumm sen napıosn diğer foruma gelsene bak orda bilgi paylaşımıda çok oluyor kafana takılan herşeye bir cvp varvakit geçio.benmde yrn kntrl inşlh karar verilcek yrn 15.günüm .seninde 12sindeymiş kntrl kaçıncı günün oluyor
Kasım-aralık 2020 transfer olacaklar12 si 13. Gün oluyor. Diğer sayfaları gördüm de bi sürü sayfa vardı gözüm korktuhangi sayfaya geleyim bahsettiğim hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?