Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BİR AN ÖNCE OL DA SENDE KATIL ARAMIZATeşekkür ederim canımbi an önce adet olsamda bende başlasam ❤
Süper canımKesinlikle değil kendi adıma konuşayım ben gayet rahat vuruyorum
Cumartesi öğrenincem inşallah ilk denememiz heyecanla bekliyorum haber veririm inşallahHAYIRLI UĞURLU OLSUN CANIM SEN BENDEN 1 GÜN ÖNDE GİDİYORSUN ACABA NE ZAMAN TOPLANIR YUMURTAN HABERLEŞİM HEP YAZIN DRUMU BURAYA
İnşallah canımBİR AN ÖNCE OL DA SENDE KATIL ARAMIZA![]()
Benimde cumartesi doktor randevum var bende sana bilgi veririm canım buradan ayyy allahım baksın yüzümüzeCumartesi öğrenincem inşallah ilk denememiz heyecanla bekliyorum haber veririm inşallah
bende aşırı heycanlıyım canım yol uzun ve meşakatli ama inan değecek tüm bu yasadıklarımıza yolun sonunda neredesin hangi hastahaneİnşallah canımbak şimdi heyecanlandım
![]()
aaaaa ayni zamanda baslamisiz canimmmBizde pazatesi başladık bugün iğnemin 4.günü Cumartesi kontrolüm var bakalım herkes için hayırlısını diliyorum![]()
Amin cümlemizin inşallahBenimde cumartesi doktor randevum var bende sana bilgi veririm canım buradan ayyy allahım baksın yüzümüze
Eşimde hız ve sayıda problem var canım gonal f 225 vuruluyorum haberleşelim tabikide güzel haberlerle sende süreç nasılaaaaa ayni zamanda baslamisiz canimmmve benimde cumartesi kontrolumm varr ne guzel birlilkte takip edelim
sende pco var mi kac doz igne kullaniyorsun
Bahçeci tüp bebek merkezine gidiyorum 10.500 fiyatı ama laboratuvar olarak çok iyi bir merkez ön görüşme ücretsiz gidip konuşabilirsinizBen de varııııımiğneler için adet olmayı bekliyorum. Bat 26 ekim. Henüz fiyat almadım. İstanbul’da yaptıranların hastane fiyatları nasıl acaba
![]()
bende pco var canim tek sorun bu ohss riskine karsin menopur 75 mg+fostimon 75 mg ile basladik cumartesi kontrollerim var dusuk dozla basladik ilk,cok heyecanli bir surecEşimde hız ve sayıda problem var canım gonal f 225 vuruluyorum haberleşelim tabikide güzel haberlerle sende süreç nasıl
opu yumurta toplama islemi.demek canim en cok korktugum islemKızlar opu ne demek![]()
Ama anestezi ile alıyorlar bildiğim kadarıyla korkma benceopu yumurta toplama islemi.demek canim en cok korktugum islem
yalan yok ilk vurduğumda korkmuştum iğne bu acıtır falan diye hatta bi tansiyonum düştü ama mecbur dedim ha bismillah.. aaa ne kolaymış zerre acımadı pıt diye oldum bitti. o yüzden hiç gözünde büyütme sinek ısırığı kadar bile acısı yok rahat olKızlar bu iğneleri yapmak zor mu. Kendiniz rahat yapabiliyor musunuz
merhabalar hanımlar
amh düşüklüğü sebebiyle tüp bebeğe başlayanlardanım ben. geçen ay 3 yumurtam vardı iğnelere başladık ama 5. günde yumurtaların ikisi yok oldu biri de boş büyümüş doktor bi dahaki aya dedi. adetim başladı ve bu gün yeniden iğnelerime başlıyorum. 3 yumurtam var yine. salı günü kontrolüm var inşallah yumoş yumoş olacaklar bu sefer.
gonal f 300 kullanıcam yine
biosteron ve prowımenı da 2 aydır falan alıyorum.
hepimizin yumurtaları güzel gelişsin bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
ben izmitteyim doktorum da burda ama anlaşmalı olduğu yer istanbulda opu ve transfer için oraya gideceğiz. Okan üniversitesinde olacak geçen ay 6.500 fiyat almıştık tabi dr kontrolleri burada olduğu için onun ücretini ayrı buradaki hastaneye ödüyorum. raporum var ilaçlarımın da katkı payı ona göreBen de varııııımiğneler için adet olmayı bekliyorum. Bat 26 ekim. Henüz fiyat almadım. İstanbul’da yaptıranların hastane fiyatları nasıl acaba
![]()
benzer durumdayız amh 0,56 benim de. pozitif ol. herşey uygun olacak ve güzel bebeğine kavuşacaksın Allahın izniyle. ve amh ı bizim gibi düşük anne adaylarına da güç vereceksin.Merhaba arkadaşım,
benim de durumum aynı. 3 yumurtam var. Meronal 300 kullanıyorum ve 12 iğne vuruldum. Bugün kontrolüm var, uygun olursa cumartesi toplama olacak. Amh:0,40 inşallah olur :)