e süperrrr ne mutlu canım sana :))Arkadaşlar merhaba.. Öncelikle herkese bol şans diliyorum. Dün benim 12 yumurta toplandı. 10 u olgun çıkmış, 8 i döllenmiş. Cuma yani 3. gün tekrar arayıp bilgi vereceklermiş. Sizce şimdilik durum nasıl?
İzmir irenbe ümit inceboz , sizinde mi kistiniz var? hangi ildesiniz?Bahsettiğiniz doktor kim ? Bunca zamandır ben de uğraşıyorum çok merak ettim ?
maşallah yaa bugün ne güzel haberler var burda. umut doldu buralar.merhaba arkadaslar durumumdan bahsedeyim biraz pazartesi yumurtam toplandı 22 adet yumurta toplandı 21 tanesi olgundu 17 tanesi döllendi cumartesi sanırım transfer olacak
Evet canim ben de hemşireye sormuştum.gayet normal.demisti şiddetli agrim da vardi benimcanim hayirli olur insallah tedavin seninde,ben dun catlama ignesi oldum aksam bugun sabahtan yumurta aki kivaminda.akintim gelmeye basladi normal mi?
Az önce aradilar gelmemişler maalesef bi tane 3. Gun doldurdukları var oda tutmazsa yikilirimBenim iki taneydi ikisinide 5. Güne getirmeye çalıştılar doktorum garantici sanıyorumyarın gelin dediler transferiniz olacak inşallah dediler
Gayet iyi benmde 11olgndan 8 döllenmişti inşlh 5.güne giderlerArkadaşlar merhaba.. Öncelikle herkese bol şans diliyorum. Dün benim 12 yumurta toplandı. 10 u olgun çıkmış, 8 i döllenmiş. Cuma yani 3. gün tekrar arayıp bilgi vereceklermiş. Sizce şimdilik durum nasıl?
Hayrlı olsun haber veriyorlarmı su kadarı iyi vs devam ediyor die?merhaba arkadaslar durumumdan bahsedeyim biraz pazartesi yumurtam toplandı 22 adet yumurta toplandı 21 tanesi olgundu 17 tanesi döllendi cumartesi sanırım transfer olacak
Az önce aradilar gelmemişler maalesef bi tane 3. Gun doldurdukları varBenim iki taneydi ikisinide 5. Güne getirmeye çalıştılar doktorum garantici sanıyorumyarın gelin dediler transferiniz olacak inşallah dediler
Az önce aradilar gelmemişler maalesef bi tane 3. Gun doldurdukları varBenim iki taneydi ikisinide 5. Güne getirmeye çalıştılar doktorum garantici sanıyorumyarın gelin dediler transferiniz olacak inşallah dediler
Senin bir tane garantiye alıp dondurmuşlar benimkilerin hepsini 5.güne bırakmışlar şu ana kdr cok mrk etmiyrdm ama suan ya herro ya merro oldu durumumAz önce aradilar gelmemişler maalesef bi tane 3. Gun doldurdukları var oda tutmazsa yikilirim
İnşallah canım.. Hepimiz güzel sonuçlar alalım :)Gayet iyi benmde 11olgndan 8 döllenmişti inşlh 5.güne giderler
Çok normal bende de olmultu işte bugün yumurtlama yarın da çatlama olacak ya kuzum ondanarkadaslar ben dun catlama ignesi oldum aksam bugun sabahtan yumurta aki kivaminda.akintim gelmeye basladi normal mi birde gelisen yumurtalarim dugunhalde ovulasyon testi silik cikti bu neden.olur acaba
İnşallahhhİnşallah canım.. Hepimiz güzel sonuçlar alalım :)
Bence şuanlık çok iyi benim 3 taneydi 2 si döllenmişti yarın transfer hala ikiside sağlıklıArkadaşlar merhaba.. Öncelikle herkese bol şans diliyorum. Dün benim 12 yumurta toplandı. 10 u olgun çıkmış, 8 i döllenmiş. Cuma yani 3. gün tekrar arayıp bilgi vereceklermiş. Sizce şimdilik durum nasıl?
Öyle deme olacak gibi düşün Allah’ın izniyleAz önce aradilar gelmemişler maalesef bi tane 3. Gun doldurdukları var oda tutmazsa yikilirim
Dün işemden sonra ağrı kesici iğne yaptılar. Onun üzerine bi daha ağrım olmadı. Hatta şuan işteyim çalışıyorum. Fakat bel ağrısı bana verdikleri formda normal olduğu yazıyor. Şiddetlenirse hekiminizle görüşün muhakkak.İnşallahhhbekleyip görcez artık bişi sorcam bu opudan snra bel ağrın varmı?ben bel ağrısından muzdaripim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?