2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Arkadaşlar merhaba.. Öncelikle herkese bol şans diliyorum. Dün benim 12 yumurta toplandı. 10 u olgun çıkmış, 8 i döllenmiş. Cuma yani 3. gün tekrar arayıp bilgi vereceklermiş. Sizce şimdilik durum nasıl?

Gayet iyi benmde 11olgndan 8 döllenmişti inşlh 5.güne giderler

Az önce aradilar gelmemişler maalesef bi tane 3. Gun doldurdukları var oda tutmazsa yikilirim
Senin bir tane garantiye alıp dondurmuşlar benimkilerin hepsini 5.güne bırakmışlar şu ana kdr cok mrk etmiyrdm ama suan ya herro ya merro oldu durumum

arkadaslar ben dun catlama ignesi oldum aksam bugun sabahtan yumurta aki kivaminda.akintim gelmeye basladi normal mi birde gelisen yumurtalarim dugunhalde ovulasyon testi silik cikti bu neden.olur acaba
Çok normal bende de olmultu işte bugün yumurtlama yarın da çatlama olacak ya kuzum ondan

Bence şuanlık çok iyi benim 3 taneydi 2 si döllenmişti yarın transfer hala ikiside sağlıklı

İnşallahhh bekleyip görcez artık bişi sorcam bu opudan snra bel ağrın varmı?ben bel ağrısından muzdaripim
Dün işemden sonra ağrı kesici iğne yaptılar. Onun üzerine bi daha ağrım olmadı. Hatta şuan işteyim çalışıyorum. Fakat bel ağrısı bana verdikleri formda normal olduğu yazıyor. Şiddetlenirse hekiminizle görüşün muhakkak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…