2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Kuzum cuma basladim ignelere..persembe kontrol var..eger uygun gorurse doktorum..cumartesi Allah izin verirse opu olcak..suanda korkuyorumm..hepsi gelismezse diye..beklemkteyim..
Ne kadar cabuk opu olacak kac gun kullanicaksinzi toplamda igneleri benimde yarin kontrolum var cumartesi basladim ignelerr

Aynen instagramda baya paylasimlari var kimisinde cok ise yariyor kimisinde tik yok dediginiz gibi kismet meselesi Rabbim istedikten sonra o da bi sebep zarari yok denenebilir ozellikle kadin kaynakli yumurta sorunlarinda

Oo resmen yüzsüzlük olmuş da neyse onların düşüncesiz iliği de geç. Sabır et
Buarada alkol sürmeyi unuttum ya bunun için yarın hemşireyi arayıp sorayımmı unuttum diye yani sizlerle konuşunca içim rahatladı ama yinede sürmesim diye kendime kızıyorum bişey olurmu acaba diye

Ne kadar cabuk opu olacak kac gun kullanicaksinzi toplamda igneleri benimde yarin kontrolum var cumartesi basladim ignelerr
Canim persembe benimde kontrolum..hemen hemen kontrol surelerimiz ayni igne ve kontrol arasi gecen sure..bana soyle soyledimer kuzum..persembe yeterli olgunluga ulasmissa cumartesi opu olcak dendi..eger olgunlasmamissa bi kac gun daha ignelere devam edilir dendi..benim daha onceki 2 transferimdede..hep boyle oldu..yani igneleri 1 hafta kullandiktan sonra 2 gun sonrasindada hep opu oldu..ama bana yuksek doz verildi hep igneler..ondanda cabuk buyuyo olabilir..

Okurken ben darlandım neden kendini strese sokuyosun bu kadr azcık rahat ol böle stres yapman hormon dengeni zıplatır inşlh hayırlı haberler alırsın
Zıpladıgi için transferi ertelediler zaten ben biraz da evhamliyim anne olursam eyvah eyvah çocuk da ben de çok çekeriz

Tabiki herkesin durumu farkli olabilir bende daha 4 gun kullandim igneleri yarin kontrol bakalim ne durumdalar ona gore doz artirimi yada aynen devam vs yapacaklar bakalim gelisisnde guzelce inslalah

Buarada alkol sürmeyi unuttum ya bunun için yarın hemşireyi arayıp sorayımmı unuttum diye yani sizlerle konuşunca içim rahatladı ama yinede sürmesim diye kendime kızıyorum bişey olurmu acaba diye
Bu kadar sıkıntı etmeyin kendinizi yormayin birsey olmaz o sadece temizlemek amacli onemli olan derinin altina girmesi sivinin yinede iciniz rahat edecekse sorun

Canim bu endise edilecek bisey değil bana merkezde yaparlarken bile pamuk alkol kullanmadilar bazen ben de kullanmadım doğrusu hijyen için sürülüyor ama o bölge ne kadar kirli olabilir ve igne o kire temas edip içeri enjekte edebilir ki kasma kendini bunun icin

Çoook teşekkür ederiiiim iyiki varsınız yaaaa

Çoook teşekkür ederiiiim iyiki varsınız yaaaa
Rica ederim canim hepimiz endişe ve merakımizi gidermek için burdayız sonuçta ki tup.bebek gibi özel.bi konuyu da kimseyle konusamiyosun daha tup bebeğin ne olduğunu bilmiyorlar anlatsan.anlayamiyorlar falan böyle süreçteki.insanlarla fikir alışverişi cok iyi geliyo

Sor istersen ama olmamıştır inşallah

Aynen canım en basiti alkol sürmüş unutunca bile hemen danışılacak tecrübe edilecek yerimiz var daha neler neler konuşup bilgi ediniyoruz

Aynen canım en basiti alkol sürmüş unutunca bile hemen danışılacak tecrübe edilecek yerimiz var daha neler neler konuşup bilgi ediniyoruz

Ben hic surmedim canim alkol felan..elimi yikiyorum sadece igneleri vurmadan once..bi sikinti olcagini zannetmiyorum..

Evet ya aslında bakınca nekadar komik ne saçma diyenler oluyordur mutlaka ama insan bi panikliyo..Tüp bebeğe başlamaya karar verdik doktora gittik smear yapıldı rahim ağzında bi sorun vardı hemen genelanesteziyle ameliyat oldum iyileşme suremi bekledim busefer adet olamadım..strea heyecan korku bekle bekle biturlu adet olamadım..Doktorum okadar mükemmel bir insanki sabah akşam gece hiçfarketmez yazdığım her msja döndü..Adet olursun merak etme bi problem yok için rahat olsun dedi ama çok takıyosan gel bi bakalım dedi..Gittiğim günün akşamına adet oldum..Benim günüm değil saatim bile şaşmazdı adetimin bianda böyle olunca neoluyo acaba dedim insanın aklına Allah korusun hep kötü şeyler geliyor..Yani saçmalıyorsam sorularımla hakkınızı helal edin..Çünkü herşey üstüste gelince kullanilan ilaçlar panik heyecan korku derken sağlıklı düşünemiyor insan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…