• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

3.gün pgt yapılcak büyük ihtimal 5.gün transfer olur bir sıkıntı olmazsa. Pazartesi falan
Ne guzeel hizli oluyor islemler. Ben 21 gun beklemistim ama o 21 gun omrumden omur gibiydi

İnanın 2gün bile geçmiyor bugüne kadar zaman su gibi geçti. Şu 2gündür dayandı resmen
Evet zaman durmus gibi oluyor resmen. Bu ani transfer gunu test gunu ve insaAllah pozitif olursa doguma 1 gun kala yasiyorsunuz 😊😊Resmen catliyorsunuz ya yani yasadiklarimi anlatiyorum saatlere baka baka bir kalirdim. Gecmez olurdu

Evet zaman durmus gibi oluyor resmen. Bu ani transfer gunu test gunu ve insaAllah pozitif olursa doguma 1 gun kala yasiyorsunuz 😊😊Resmen catliyorsunuz ya yani yasadiklarimi anlatiyorum saatlere baka baka bir kalirdim. Gecmez olurdu
Ayy inşallah o günleri de yaşarızz 🙏🏻

• Beğen
Reactions: Z P
Merhaba canım gayet iyiyim. Bende taze transfer olacagı için fazla yumurta hedeflenmedi. 5tane yumurtam vardı. Ama 1tanesi küçüktü en baştan ultrasonda biliyorduk. 5tanesi de toplandı 4tanesi döllendi bugün aradı embriyolog herşey gayet güzel gayet yolunda dedi. Ameliyatta çok kolay geçti hatta hastanede yatmaktan sıkılıp hemşireyi çagırdım ne zaman çıkabilirim diye. Ameliyat sonrası toplam 1saat falan hastanede kaldım. Eve geldim yemek falan yeyip uyudum sonra uyandıgımda gayet normal hayata döndüm. Hatta bugün alışverişe bile çıktı. Ağrım sızım yok ama gaz ve kabızlık var. O da düne göre gayet iyiyim fazla da rahatsız edici degil zaten. Yani hiç korkulucak gibi değil
canım benim benim doktorum da sanırım taze transfer yapacak cok fazla yumurta olmasın kaliteli olsun istedi.
durumundan bizi haberdar et yumurtalarını büyütürken nasıl beslendin canım özel birşey yaptın mı benim yarın doktor randevum var bakalımyumurta büyüme nasıl ilerliyor

Kızlar transferin 10. günü, testi tekrarladım. Var gibi görünüyor ne dersiniz?

Eklentiler

• 20201009_085943.webp
    20201009_085943.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 49
canım benim benim doktorum da sanırım taze transfer yapacak cok fazla yumurta olmasın kaliteli olsun istedi.
durumundan bizi haberdar et yumurtalarını büyütürken nasıl beslendin canım özel birşey yaptın mı benim yarın doktor randevum var bakalımyumurta büyüme nasıl ilerliyor
Yok kuzum ya hiçbirşeye dikkat etmedim. Yurtdışından geldiğim için bütün gün gezdim hatta yemekleri bile dışarı da yedim çoğu zaman. Tabiki yanında kolayla 😁 zaman zaten aşırı çabuk geçti. ama iğnelere dakikası dakikasına dikkat ettim önemli olanda o zaten diye düşünüyorum. Şuan zaman geçmiyor durdu resmen

Yok kuzum ya hiçbirşeye dikkat etmedim. Yurtdışından geldiğim için bütün gün gezdim hatta yemekleri bile dışarı da yedim çoğu zaman. Tabiki yanında kolayla 😁 zaman zaten aşırı çabuk geçti. ama iğnelere dakikası dakikasına dikkat ettim önemli olanda o zaten diye düşünüyorum. Şuan zaman geçmiyor durdu resmen
ZATEN EN ZORU BEKLEMEK BENCE DE BU TEDAVİ DE CANIM AY HADİ HAYIRLISI SEN BAYA BAYA HİÇ DİKKAT ETMEMİŞSİN CANIM BENDE İĞNELERİMİ HEP SAATİN DE YAPMAYA ÖZEN GÖSTERİYORUM . PEKİ HANGİ HASTAHANEDE TEDAVİ OLDUN

Bu ikinci denememiz. İlkinde kaliteli embriyo elde edemedik, ikincide sadece 1 tane elde ettik. Nokta atışı olmuştur inşallah. Kan verdim şimdi.
Hadi insaAllah olumlu sonuc almissindir kuzumm

Back
X