- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
8 ay boyunca karnimdan dizimden kolumdan igne vurdum kendime delik desikti heryerimkorkmayin hic birsey olmaz. Alisinca cok iyi gidiyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 ay boyunca karnimdan dizimden kolumdan igne vurdum kendime delik desikti heryerimkorkmayin hic birsey olmaz. Alisinca cok iyi gidiyor
![]()
Biz yinede çok alışmayalım8 ay boyunca karnimdan dizimden kolumdan igne vurdum kendime delik desikti heryerimkorkmayin hic birsey olmaz. Alisinca cok iyi gidiyor
![]()
Biz yinede çok alışmayalım![]()
Dusuklerim vardi canim kan sulandirici verdi doktor sansa birakmayalim isimizi diye. Dogumdan 2 hafta onc3 falan biraktigimi hatirliyorum. Heryerim mosmordu ama heyecan vardi ozamanlar .simdide heyecanin iki kati var ama korkuyor insan bi dusununceallah sabrını vermiş gerçekten. Çok özel değilse neden o kadar uzun süre iğne oldunuz
Tam da ben sorucaktım kan pıhtılaşmanız var mi diyeDusuklerim vardi canim kan sulandirici verdi doktor sansa birakmayalim isimizi diye. Dogumdan 2 hafta onc3 falan biraktigimi hatirliyorum. Heryerim mosmordu ama heyecan vardi ozamanlar .simdide heyecanin iki kati var ama korkuyor insan bi dusununce
Test yapilmadi acikcasi. Cok dusuklerim.oldugu icin tedbir amacli verdi doktor. Zor bi surecti ama atlattik sukur simdi ikincisini nasil atlatirim bilmiyrm hayirlsiyla bi transfer gunum gelsede rahatlasamTam da ben sorucaktım kan pıhtılaşmanız var mi diye
İnşallah hepimiz güzel sonuçlarız alırız da bu zorlu sürece hem değer hemde unutturur. Herkesin bir emeği var kesinlikle ama bendice tüp bebek annelerinin ekstra ekstra emeği varDusuklerim vardi canim kan sulandirici verdi doktor sansa birakmayalim isimizi diye. Dogumdan 2 hafta onc3 falan biraktigimi hatirliyorum. Heryerim mosmordu ama heyecan vardi ozamanlar .simdide heyecanin iki kati var ama korkuyor insan bi dusununce
Merhaba canım gayet iyiyim. Bende taze transfer olacagı için fazla yumurta hedeflenmedi. 5tane yumurtam vardı. Ama 1tanesi küçüktü en baştan ultrasonda biliyorduk. 5tanesi de toplandı 4tanesi döllendi bugün aradı embriyolog herşey gayet güzel gayet yolunda dedi. Ameliyatta çok kolay geçti hatta hastanede yatmaktan sıkılıp hemşireyi çagırdım ne zaman çıkabilirim diye. Ameliyat sonrası toplam 1saat falan hastanede kaldım. Eve geldim yemek falan yeyip uyudum sonra uyandıgımda gayet normal hayata döndüm. Hatta bugün alışverişe bile çıktı. Ağrım sızım yok ama gaz ve kabızlık var. O da düne göre gayet iyiyim fazla da rahatsız edici degil zaten. Yani hiç korkulucak gibi değilNELER HİSSEDİYORSUN AĞRIN SIZIN VAR MI CANIM KAÇ YUMURTAN OLDU
Kesinlikle tup bebek tedavisi basite alincak birsey degil. Maddi manevi insan cokuyor. Sabirsiz yaratilmisiz. Hemen hersey olsun istyrz ama emeksiz sabirsiz zahmetsiz hic bir sey olmuyor. Ben simdiden kendimi teselli etmeye basladim . Olmayadabilir Allah buyukturİnşallah hepimiz güzel sonuçlarız alırız da bu zorlu sürece hem değer hemde unutturur. Herkesin bir emeği var kesinlikle ama bendice tüp bebek annelerinin ekstra ekstra emeği var
Hadi hayirlisi olsun canim. Transfer gunun ne zamanMerhaba canım gayet iyiyim. Bende taze transfer olacagı için fazla yumurta hedeflenmedi. 5tane yumurtam vardı. Ama 1tanesi küçüktü en baştan ultrasonda biliyorduk. 5tanesi de toplandı 4tanesi döllendi bugün aradı embriyolog herşey gayet güzel gayet yolunda dedi. Ameliyatta çok kolay geçti hatta hastanede yatmaktan sıkılıp hemşireyi çagırdım ne zaman çıkabilirim diye. Ameliyat sonrası toplam 1saat falan hastanede kaldım. Eve geldim yemek falan yeyip uyudum sonra uyandıgımda gayet normal hayata döndüm. Hatta bugün alışverişe bile çıktı. Ağrım sızım yok ama gaz ve kabızlık var. O da düne göre gayet iyiyim fazla da rahatsız edici degil zaten. Yani hiç korkulucak gibi değil
Tabiki olmayabilir. Ben pozitif enerjinin dönüşünün olumlu olduğuna inanıyorum olmuyorsada hayırlısı değilmiş derizKesinlikle tup bebek tedavisi basite alincak birsey degil. Maddi manevi insan cokuyor. Sabirsiz yaratilmisiz. Hemen hersey olsun istyrz ama emeksiz sabirsiz zahmetsiz hic bir sey olmuyor. Ben simdiden kendimi teselli etmeye basladim . Olmayadabilir Allah buyuktur
İlk denememi canım devlette denedinmi hiç doktorun kim çok sordum ama ben yeni başlıcam ilk devlette denemek istedim malum az değil masrafı ege yıl sonuna kadar doluymus bende tepeciğe gittim adet olunca gel dedilerBen izmir irenbedeyim
Oyle deriz napalim uc gunluk dunya. Test gunune kadar herkes birbirini gazlasinTabiki olmayabilir. Ben pozitif enerjinin dönüşünün olumlu olduğuna inanıyorum olmuyorsada hayırlısı değilmiş deriz![]()
Canım bende bayağı stresliyim anesteziden ve yumurtalarda sıkıntı çıkar mı diye. Ben her gün gonal f 225 olarak vuruldum. Son 3 gün yanında cetrodite vurdum ve dün akşamda iki tane gonaleptyl vurdum. 16’ydı sanırım yumurta sayım. Bugün covid testim yapıldı. Yarın sabahta opu işlemim yapılcak.canimm hayirli olsun en cok korktugum islem opu,hem anesteziden hem de yumurtlarin bos cikmasindan,bende de pco var benim de igmede 4. gunum cumartesi kontrolum var kac doz igne vuruldun gujde ve kac yumurtan olustu su an
3.gün pgt yapılcak büyük ihtimal 5.gün transfer olur bir sıkıntı olmazsa. Pazartesi falanHadi hayirlisi olsun canim. Transfer gunun ne zaman
kader arkadssiyiz canimm,bende senin gibi ayni sekilde korkuyorum ama icini ferah tut en kolay islem diyrlar insallah cok guzel gecer ve hayirli bebislerin olur,pco var mi sende de l?Canım bende bayağı stresliyim anesteziden ve yumurtalarda sıkıntı çıkar mı diye. Ben her gün gonal f 225 olarak vuruldum. Son 3 gün yanında cetrodite vurdum ve dün akşamda iki tane gonaleptyl vurdum. 16’ydı sanırım yumurta sayım. Bugün covid testim yapıldı. Yarın sabahta opu işlemim yapılcak.
Cesaret edemiyorum. Açıkçası korkuyoruz çünkü akıntı bugün de devam ediyor.kan verdin mi canim?bence hamilesin net cikmis ikinci cizgin
İnşallah canım Rabbim biran önce bebişlerimize kavuştursun hayırlısıylakader arkadssiyiz canimm,bende senin gibi ayni sekilde korkuyorum ama icini ferah tut en kolay islem diyrlar insallah cok guzel gecer ve hayirli bebislerin olur,pco var mi sende de l?
Yok canım malesef, benim öyküm biraz uzun. Yaşım 37. Değerlerim iyiydi. İlk tüp bebek tecrübem başarısız oldu. 2. Kez yumurta toplanacak. Herşey çok yolundaydı. Yumurtalar 1. Kaliteydi. Ama miniminnacık bir çikolata kisti farkedildi son anda. Bende hiç olmayan şey. Ana yumurtalar çok iyi dendi ve transfer oldu. Sonuç hüsran. İçerde 1 dondurulmuşum kaldı. O yüzddn yeniden yumurta toplanacak. Sonra 3 ay geçici menopoza sokacaklar beni. Sonra yine transfer.İlk denememi canım devlette denedinmi hiç doktorun kim çok sordum ama ben yeni başlıcam ilk devlette denemek istedim malum az değil masrafı ege yıl sonuna kadar doluymus bende tepeciğe gittim adet olunca gel dediler
İrenbede dr. ümit inceboz. Doktordan şimdiik memnunum ama yine başarısız olursa başka bi yer düşünürümİlk denememi canım devlette denedinmi hiç doktorun kim çok sordum ama ben yeni başlıcam ilk devlette denemek istedim malum az değil masrafı ege yıl sonuna kadar doluymus bende tepeciğe gittim adet olunca gel dediler