- 31 Temmuz 2020
- 660
- 475
- 33
Ben izmir irenbedeyimSiz hangi illerdesiniz izmirde olanınız varmı kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben izmir irenbedeyimSiz hangi illerdesiniz izmirde olanınız varmı kızlar
Sizin için dua edicem, inş güzel sonuçlarınız olsun. Ben de aynı derdi çekiyorumBen endometriozis hastasıyım, o yüzden çikolata kistim yumurta kalitemi etkiliyor. 14 yumurtadan sadece biri birinci kaliteydi. Onu da 4 aylık geçici menopoz tedavisinden sonra transfer ettiler.
Ayy ne güzel ben de başlamaya çalışayım o halde ufaktan ufaktan. Ben 30 yaşındayım canım 18 aylık evliyim. Başından beri istiyoruz ama olmuyor 1 yıl sonra başladık doktora gitmeye amh düşük çıktı 0.82. Erken menopoz olabilir vakit kaybetmeyin dedi doktorlar. Bir de benim yumurtalarım erken gelişiyormuş birleşme olsa bile rahim hazır olmadığı için tutmuyor dedi doktor büyük ihtimal. Biz de mecbur başladık. Çok ağladım çok üzüldüm ama artık alıştım bu fikre. Senin hikayen nasılBENDE SENİN GİBİ COK YOĞUN ÇALIŞAN BİRİYİM ARTIK SABAHLARI DAHA ERKEN KALKIP , YÜZÜMÜ YIKAYIP HEMEN YUMURTAMI OCAĞA KOYUYORUM AKŞAMDAN PEYNİRİMİ SALATAMI DOLABA KOYUP SABAH ALIP CIKACAK GİBİ HAZIRLIYORUM . SÜT ALDIM GÜN İÇİN DE SÜT KURU İNCİR SİYAH ÜZÜM YİYİYORUM AKŞAM DA ELMDEN GELDİĞİ KADAR SALATA BALIK KURU BAKLAGİL YEMEYE ÇALIŞYORUM CANIM SENDE ELİNDEN GELDİĞİ KADAR YAP LÜTFEN SONRA BESLENMEDİM ONDAN OLMADI DİYE AKLINDA ŞÜPHE KALMASIN YAŞ KAÇ CANIM KAÇ YILDIR EVLİSİN SORUN NEDİR
Acıdan yana sıkıntım yok acı çekerim ağrı eşiğimde yüksektir. Kendi kendime iğne yapma fikri aklımı karıştırdı açıkçası bir kez yapsam gerisi gelir herhaldeyalan yok ilk vurduğumda korkmuştum iğne bu acıtır falan diye hatta bi tansiyonum düştü ama mecbur dedim ha bismillah.. aaa ne kolaymış zerre acımadı pıt diye oldum bitti. o yüzden hiç gözünde büyütme sinek ısırığı kadar bile acısı yok rahat ol
Hadi güzel haberler bekliyorumBenimde cumartesi doktor randevum var bende sana bilgi veririm canım buradan ayyy allahım baksın yüzümüze
Eskişehirdeyimden canımbende aşırı heycanlıyım canım yol uzun ve meşakatli ama inan değecek tüm bu yasadıklarımıza yolun sonunda neredesin hangi hastahane
kabul ediyorum başta korkutucu geliyor ama inan bana yakınına iğne vurulduğunda bakamayan ben sakız çiğnemek kadar kolay şekilde bu iğneyi yapabiliyorsam sen haydi haydi yaparsın. güzel bebeğini kucağına alacağın günü düşün bak nasıl vuruyorsunAcıdan yana sıkıntım yok acı çekerim ağrı eşiğimde yüksektir. Kendi kendime iğne yapma fikri aklımı karıştırdı açıkçası bir kez yapsam gerisi gelir herhalde![]()
Doğru söylüyorsun canım sonucu düşünmek bile korkuları geçirirkabul ediyorum başta korkutucu geliyor ama inan bana yakınına iğne vurulduğunda bakamayan ben sakız çiğnemek kadar kolay şekilde bu iğneyi yapabiliyorsam sen haydi haydi yaparsın. güzel bebeğini kucağına alacağın günü düşün bak nasıl vuruyorsun![]()
anesteziden cok korkuyorum zaten canim,herkes kolay diyor ama iste panik oluyorumAma anestezi ile alıyorlar bildiğim kadarıyla korkma bence
bu paniğin seni strese soktuğunu ve zarar verdiğini de düşünerek rahatlamaya çalışsan belki yardımı olur. rahat olmak stressiz olmak en büyük ilacımız belki deanesteziden cok korkuyorum zaten canim,herkes kolay diyor ama iste panik oluyorum
cok dogru canim oyle dusunerek rahatlamaya calisiyorumbu paniğin seni strese soktuğunu ve zarar verdiğini de düşünerek rahatlamaya çalışsan belki yardımı olur. rahat olmak stressiz olmak en büyük ilacımız belki de
biraz teknik tabi dr da değilim ukalalık olmasın da yumurtanın ilk oluşumu adet olmamızla başşlıyor. yumurta daha yaşamın başlangıcındayken diyeyim:) düzgün gelişmesi ve aynı zamanda kontrol dışında çatlamaması için tedavi adetken başlıyor. eğer tedavi olmadığımızı düşünsek normal süreçte ortalama 14. günde çatlıyor sperm buldu bebek oldu ne ala olmadı çöp ve bir dahaki adetle atılıyor vücuttan hadi bakalım yeni yumurtaya...kizlar normalde adetim 5. gunde biterdi,simdi igje tedavisindeyim ignenin 4.gunu adetin 6.gunu hala daha adetim devam ediyor neden acaba?ve neden adetliyekn baslaniyor ignelere?
Ben varim canim 12 sinde kontrolum var 21 inde transfer Allah tan bisey cikmazsqa:)MERHABA KADER ARKADASLARIM DUN RABBIMIN IZNI ILE TUP BEBEGE BASLADIK,IGNELERIMI VURULUYORUM PCOS VAR VE AMH 12 VAR MI ARANIZDA EKIM AYINDA.BASLAYAN TUP BEBEGE
Canim merhaba benimde cikolata kistlerim war 4 gün sonra bende başlıyorum tedaviye. Doktorum da bana 3 ay geçici menepoz uygulayacakmışBen endometriozis hastasıyım, o yüzden çikolata kistim yumurta kalitemi etkiliyor. 14 yumurtadan sadece biri birinci kaliteydi. Onu da 4 aylık geçici menopoz tedavisinden sonra transfer ettiler.
hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın inşallahKızlar merhaba cift taraflı cikolata kıstım var ve sol tüpüm kapali. 8 aydır denememize rağmen gebelik gerçekleşmedi. Geçen ay doktora muayene oldum ve pazartesi günü merkezde tedaviye başlıcaz bizde.
igme ne kullaniyorsun canim,pco musun rabbim kolaylik versin insallahBen varim canim 12 sinde kontrolum var 21 inde transfer Allah tan bisey cikmazsqa:)
Igne kullanmiyorum canim sadece antiniyotik verdi vitamij kan sulandirici bide estrofem iciyorum. Dondurulmus embriyo transferi olacagim 3 sene once dondurmustukigme ne kullaniyorsun canim,pco musun rabbim kolaylik versin insallah
8 ay boyunca karnimdan dizimden kolumdan igne vurdum kendime delik desikti heryerimAcıdan yana sıkıntım yok acı çekerim ağrı eşiğimde yüksektir. Kendi kendime iğne yapma fikri aklımı karıştırdı açıkçası bir kez yapsam gerisi gelir herhalde![]()