2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Çok güzel anlatmışsın gerçekten Allah ol dedikten sonra olmayacak bişey yok Allahım sağlığımızla imtihan etmesin yeter ki ne yapalım inşallah nasip eder hayırlısıyla deyip beklemekten başka çare yok ♥️
bencede sagligimiz iyi olduktan sonra bir sekilde para ayarlayip tup bebek yaptirmaya devam ederiz :) herzaman en kotusunu dusunup halimize sukretmek :)

Kızlar bugun 5.gunumdu emrıyolog aradı biliyorsunuz 1 yumurtam toplanmıstı dollenmıstı orta kalite dediler bugun 5.gun aradılar gebelık ıcın ıyı bir emrıyo değildi gelısımını durdurduk dediler. Aglamaktan gözlerim şişti. Maddi manevi çökmüş durumdayım😞
Üzülme canım Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. Bak analar kaç gündür enkaz altında ne yavrucaklar kaybetti. Herşeyde vardır bir hayır. Allahım veripte acısını gösterecekse vermesin daha iyi. Demekki sağlıksız olacaktı öyle düşün ve kendini teselli etmeye calıs inşallah güzel günler görücez 🙏🏼

Kizlar birsey sorucam transfer icin rahim dinlendirmede 2 adet mi beklediniz ben opudann cikinca doktor adetle gel dedi ama ben mi yanlis anladim size opudan sonra hangi ilacar vermislerdi bana adet dokturucu ve antibiyotik vermisti zaten 8 10 gune kalmaz adet olursun demisti
Canım doktor bana 1 ya da 2 adet beklicez dedi rahmin durumuna göreymiş bende pcı var ohss olabilirim diye söyledi.

İyi günler kızlar arkadaşımın sorusunu size iletmek istiyorum..ekim 18 inde adet olmuş..19.unda doktora gitmiş ve tüp bebeğe başlamışlar kasım 3 de yumurta toplama işlemi var döllenirse 3 yada 5 günde transfer olucak..Havuz olayını istememiş...Sormak istediği yumurta toplama işlemi adetin 17. günü olucak 3_5 gun sonrada transfer olucak normalmi..Çünkü çok araştırmış toplama ve transer işlemi bukadar uzun olmuyormuş sizce normalmi..İnşallah anlatabilmişimdir soruyu..
Canım bazen fresh transfer bazen de donmuş yapbiliyorlar kişiye göre değişiyo

Canım bazen fresh transfer bazen de donmuş yapbiliyorlar kişiye göre değişiyo
Fresh transfer nedemek yani adetin 17.günü toplanıp 22. Günü transfer olabiliyormu 28. günde zaten adet olunuyo..çok geç toplanması sorun teşkil ediyormu .Çünkü benim hep 13. gün toplandı yada 14.gün..Buarada geridönüşün için teşekkür ederim💐

Merhaba arkadaslar, ekim ayı transfer olup, yavrularının kalp atışını duyan oldu mu. Ben 15 ekimde transfer oldum, 6 kasim cuma günü randevu verdi doktorum, acaba gittigimde kalp atisini duyabilit miyimki

Fresh transfer nedemek yani adetin 17.günü toplanıp 22. Günü transfer olabiliyormu 28. günde zaten adet olunuyo..çok geç toplanması sorun teşkil ediyormu .Çünkü benim hep 13. gün toplandı yada 14.gün..Buarada geridönüşün için teşekkür ederim💐
Canim transfer yapabilirler..zaten kullandigin ilaclar adeti baskiliyor..istesende adet olamazsin..cok nadir..adet gorenler olabiliyor..ama benim daha onceki trdavilerimde de ayni durumu yasamistim sanirim..olmadim adet..hatta test gunu ilaclari biraktiktan 3 gun sonra adetim coktan gecmesine ragmen olmustum..

hayalleredogru hayalleredogru canım gözün aydın sonuç aldin sanirim gebelik takvimi yapmışsın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah🤗🤲
Sağol kuzum 9. Gün yaptım değer iyi çıktı bide Bugün vereceğim artışa bakılacak ama işte insan hep tedirgin bakalım neler olacak

Back
X