- 18 Aralık 2019
- 457
- 404
- 53
- 32
Hayırlısı olsun canım haber et bize deMerhaba hanımlar bugün test yapicam inşallah güzel olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canım haber et bize deMerhaba hanımlar bugün test yapicam inşallah güzel olur![]()
Şimdi gördüm iyi düşün iyi olsun canımTam sizlere msj attım aradılar çok şükür döllenmiş cumartesi tekrar arayacaklarmış 5. Gün kaçıncı güne denk geliyor birde pazar denk gelirse pazar günleri transfer olurmu..Sadece 1 yumurta oyuzden çokta heyecan yapıp umutlanmak istemiyorum
beklemek gerek ama okadr iğne ilaç kullanılıyor yani gebelik yoksa boş yere 12.güne kdr iğne ilaç kullanmakta mantıklı değil.Canim insallah allah gönlüne göre versin, ben transfer dahil 12. Güne kadar hic test yapmadım, doktorum esimin yanında sıkıca tembihlesi sakin yapma diye. Zor dayandim, ama 26 ekimde kan testim 621 cikti. Bu cuma kontrolüm var, besomci gün biraz erken gibigeldi bana. Cumaya falan yapsan icin rahat eder. Tabi sen bilirsin. Insallah pozitif olur
Yapt çıkmadı transferin 5. GünüHayırlısı olsun canım haber et bize de
Kan değil idarar yaptım çıkmadı sizce idararda çıkması gerekmiKanmi yaptircaksin canim..bende 5. Gunde yaptircam..azda olsa cikiyorr geneledeee 5. Gun..idrarsa bilemiyorum..bazi arkadaslarda cikiyo bazilarinda cikmiayabiliyo..ama 5. Gun embriyoauysa yaptir..3. Gunse cikmazz...
Test gününü bekliycem artıkCanim cok cok erken yapmissin. Moralini hic bozmadan birkac gun sonra testini tekrar yap.
Kaçıncı gün transferi canım kaç embriyo transfer edildi bide ilk idrarla mı yaptın hepsi önemli ama zaten daha erkenYapt çıkmadı transferin 5. Günü
Canim bazen cikiyodu..bazen cikmiyodu..bir daha dene istersen..yarin..ben dunde yaptimm..bugun sabah 5.30 da yaptim..bugun cimmadi..dunki ilaclarin etsikisydi yada..kuruma cizgisiydi aonradan farkettim cunki..ilk gorunmedi cizgi..Kan değil idarar yaptım çıkmadı sizce idararda çıkması gerekmi
5. Gün embriyosu bugün transferin 5. Günü ilk idrarla yapmadımKaçıncı gün transferi canım kaç embriyo transfer edildi bide ilk idrarla mı yaptın hepsi önemli ama zaten daha erken
1 embriyo transfer edildi5. Gün embriyosu bugün transferin 5. Günü ilk idrarla yapmadım
Kaçıncı gününüz transferdeCanim bazen cikiyodu..bazen cikmiyodu..bir daha dene istersen..yarin..ben dunde yaptimm..bugun sabah 5.30 da yaptim..bugun cimmadi..dunki ilaclarin etsikisydi yada..kuruma cizgisiydi aonradan farkettim cunki..ilk gorunmedi cizgi..
Merhaba;
bende bu ay izmir ege üniversitesi gidicem 3 kasımda tüp bebek istiyorum çünkü çiğli araştırma hastanesine gittim ve tüp bebek ile hamile kalabilirsin ancak dedi peki dr raporu nasıl çıkıcak tüp bebek nasıl bir süreç şuan maddi olarak da bebek tedavisi için harcadığımız süreç çok yıprattı allah herkese nasip etsin inşallah
Benim bugun 4. Gunum..transfer gununu sayarsak 5. Gunum..canimKaçıncı gününüz transferde
Çıktımı sizin testinizdeBenim bugun 4. Gunum..transfer gununu sayarsak 5. Gunum..canim
Çıktımı sizin testinizde
Benim 2 5. Gün embriyosunda 6. Gün sabah idrarıyla çok belirgin olmayan bir çizgi çıkmıştı canım ama benşm hcg Yüksek belki ikiside tuttu 16 kasımda öğreneceğim inşallah5. Gün embriyosu bugün transferin 5. Günü ilk idrarla yapmadım
Anladım kan testi yapınca bilgi verirmisin ama daha erken umudunu kaybetmeyok kuzum cikmadi bisey..dun 3. Gundu aksamda yaotim cikti hayali bi cizgi..ama dun gonapeptyl igne vurmustum..ignedende cikabikiyo..birde ben yarim saat sonra felan farkettim..hayali cizgiyi dun..bugun yaotim cikmadi..benim cok umudum yoktu zaten..erkenden yapicam kan testinide..azda olsa cikar..eger 0 felan cikarsa onume bakicam zaten yarin.5. Gunum..yarin kan testi yaptiricam..canim.
İnşallah canımBenim 2 5. Gün embriyosunda 6. Gün sabah idrarıyla çok belirgin olmayan bir çizgi çıkmıştı canım ama benşm hcg Yüksek belki ikiside tuttu 16 kasımda öğreneceğim inşallah
Şimdi gördüm iyi düşün iyi olsun canım![]()
Teşekkür ederim aradılar çok şükür döllenmiş.. Buarada pazar gününe denk gelirse transfer yapıyorlarmı pazarDegisiyo canim..benim ayni gun aradiklari oldu..ertesi gunu aradiklarida oldu..