2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Tam sizlere msj attım aradılar çok şükür döllenmiş cumartesi tekrar arayacaklarmış 5. Gün kaçıncı güne denk geliyor birde pazar denk gelirse pazar günleri transfer olurmu..Sadece 1 yumurta oyuzden çokta heyecan yapıp umutlanmak istemiyorum
Şimdi gördüm iyi düşün iyi olsun canım☺️

Canim insallah allah gönlüne göre versin, ben transfer dahil 12. Güne kadar hic test yapmadım, doktorum esimin yanında sıkıca tembihlesi sakin yapma diye. Zor dayandim, ama 26 ekimde kan testim 621 cikti. Bu cuma kontrolüm var, besomci gün biraz erken gibigeldi bana. Cumaya falan yapsan icin rahat eder. Tabi sen bilirsin. Insallah pozitif olur
beklemek gerek ama okadr iğne ilaç kullanılıyor yani gebelik yoksa boş yere 12.güne kdr iğne ilaç kullanmakta mantıklı değil.

Kanmi yaptircaksin canim..bende 5. Gunde yaptircam..azda olsa cikiyorr geneledeee 5. Gun..idrarsa bilemiyorum..bazi arkadaslarda cikiyo bazilarinda cikmiayabiliyo..ama 5. Gun embriyoauysa yaptir..3. Gunse cikmazz...
Kan değil idarar yaptım çıkmadı sizce idararda çıkması gerekmi

Kan değil idarar yaptım çıkmadı sizce idararda çıkması gerekmi
Canim bazen cikiyodu..bazen cikmiyodu..bir daha dene istersen..yarin..ben dunde yaptimm..bugun sabah 5.30 da yaptim..bugun cimmadi..dunki ilaclarin etsikisydi yada..kuruma cizgisiydi aonradan farkettim cunki..ilk gorunmedi cizgi..

Merhaba;
bende bu ay izmir ege üniversitesi gidicem 3 kasımda tüp bebek istiyorum çünkü çiğli araştırma hastanesine gittim ve tüp bebek ile hamile kalabilirsin ancak dedi peki dr raporu nasıl çıkıcak tüp bebek nasıl bir süreç şuan maddi olarak da bebek tedavisi için harcadığımız süreç çok yıprattı allah herkese nasip etsin inşallah

eşinizde de sorun var mıydı? Benim eşimde de biz de 22 Aralıkta gidicez egeye, sormak istediğim bi kaç soru vardı giden arkadaşlara

Çıktımı sizin testinizde
🤣🤣🤣yok kuzum cikmadi bisey..dun 3. Gundu aksamda yaotim cikti hayali bi cizgi..ama dun gonapeptyl igne vurmustum..ignedende cikabikiyo..birde ben yarim saat sonra felan farkettim..hayali cizgiyi dun..bugun yaotim cikmadi..benim cok umudum yoktu zaten..erkenden yapicam kan testinide..azda olsa cikar..eger 0 felan cikarsa onume bakicam zaten yarin.5. Gunum..yarin kan testi yaptiricam..canim.

🤣🤣🤣yok kuzum cikmadi bisey..dun 3. Gundu aksamda yaotim cikti hayali bi cizgi..ama dun gonapeptyl igne vurmustum..ignedende cikabikiyo..birde ben yarim saat sonra felan farkettim..hayali cizgiyi dun..bugun yaotim cikmadi..benim cok umudum yoktu zaten..erkenden yapicam kan testinide..azda olsa cikar..eger 0 felan cikarsa onume bakicam zaten yarin.5. Gunum..yarin kan testi yaptiricam..canim.
Anladım kan testi yapınca bilgi verirmisin ama daha erken umudunu kaybetme

Back
X