2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Valla canim insanlar olumsuzluk yasayinca yine ayni sartlar olunca yine ayni seyler olacagini dusunup olumsuz hareket edebiliyorlar...1 e inince embriyom..umudumu kaybetmistim birasda.ama yok pazartesi bi netlessin..hayatta..daha dikkatli olucam insallah🙏🙏💕💕
Okadar güzel bi kalbin varki katlanarak ilerleyecek inşallah 😍🧿

Rabbim ol demiş ve olmuş🤲katlanarak devam etsin inşallah ben okuldan rapor aldım..1 saat yatirdilar hastanede sonra eve geldim wc disinda kalkmiyorum sagami yatsam solami yatsam sirt istumu yatsam derken 1. Gunu bitirdim yatarken ayagimin altina minder koyuyorum dogrumu yapiyorum onuda bilmiyorum..elimde telefon neyapmam lazim diye bakiniyorum..yatiş pozisyonlari çok zor sirt ustu yatiyorum fitili yaparken korkuyorum
Canim ben bundan oncekilerde hep 4-5 gun rapor aldim.ilk denemde hic kalkmadim..yattigim yerdem ayaga kalkarken bile..yavas yavas dogruluyordum..doktoruma sordum..transfer sonrasi odama girdigimde..valla dedi..son zamanlarda calisan kisilerin..dinlenen kisilere gore hamile kalma oranlati daha fazla dedi..ben onermiyorum dedi rapor almanizi..hemsirede kan akisi olmasinlazim dedi..harekt halinde olmaniz gerekiyor dedi..insallah tutunur bebisin..kuzum..insallah..dualarim seninle olcak canim..🙏🙏💕💕💕

Biliyorum kuzum beraber yaşadık nerdeyse süreci neler yaptığını neler düşündüğünü çok iyi biliyorum ben espiri olsun diye dedim çiçeğim ☺️ Allah ne derse o bende çok dikkat etmedim biliyorsun
Biliyorum kzuum..belki snaa soylemisimdir.trnsferin 2. Gunu..tir bile carpti aracima.trafikte ...🤣🤣sen atsaydin dedin ya beni bi gulme tuttu..traji komik tabi..

Canim ben bundan oncekilerde hep 4-5 gun rapor aldim.ilk denemde hic kalkmadim..yattigim yerdem ayaga kalkarken bile..yavas yavas dogruluyordum..doktoruma sordum..transfer sonrasi odama girdigimde..valla dedi..son zamanlarda calisan kisilerin..dinlenen kisilere gore hamile kalma oranlati daha fazla dedi..ben onermiyorum dedi rapor almanizi..hemsirede kan akisi olmasinlazim dedi..harekt halinde olmaniz gerekiyor dedi..insallah tutunur bebisin..kuzum..insallah..dualarim seninle olcak canim..🙏🙏💕💕💕
🧿😍💐💕

Back
X