2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

İnşallah canım ya ama hiç belirtim yok yemek ve wc disinda hic kalkmiyorum belkide oyuzden zaman hiç geçmiyor yemegi bile yattigim yerde yiyorum annem bende
İlk 3gün dinlenmek önemli ama sonrasında hep yatma kan dolaşımı için yürümen lazımki rahimede kan daha cok gidebilsin.bugün kaçıncı günün canm?

Merhaba.. Bu mesajı gördüğüme o kadar sevindim ki.. Haziranda ben de tüp bebek yaptırırken sizin mesajlarınızı görüyordum.. Demek oldu.. Gerçekten çok mutlu oldum.. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. Hangi doktor nerede başardınız??
Merhaba canim..daha henuz belli degil kuzum..dualarinizi eksik etmeyin ama olurmu..🙏🙏❤❤

Arkadaşlar merhaba bn de bu ay tüp bebek tedavisine başladım cumartesi opu işlemi yapıldı işlemden sonra doktor bey 10 un üzerinde yumurta toplandı dedi Pazartesi sizi arayacaklar dedi salı yada çarşamba transfer yapıcaz dedi ama bu saat oldu kimse aramadı bugün 2. Gün normal mi? Bir sorun olmuş mudur

Arkadaşlar merhaba bn de bu ay tüp bebek tedavisine başladım cumartesi opu işlemi yapıldı işlemden sonra doktor bey 10 un üzerinde yumurta toplandı dedi Pazartesi sizi arayacaklar dedi salı yada çarşamba transfer yapıcaz dedi ama bu saat oldu kimse aramadı bugün 2. Gün normal mi? Bir sorun olmuş mudur
Normalde aramaları lazım sorun olsa bile arayıp söylemeleri lazım. Sen yarın ara istersen

şimdi aradılar 7 embriyo oluştu dediler transfer perşembe dediler ama kalitelerini sordum doktor bey transfer günü açıklar sizi dedi normal bir bilgi mi ilk tüp bebek deneyim bilenler yardımcı olur mu?

🤗İnşallah canım inşallah buarada transferden sonra yerlesme kanamasi olurmus herkeste olurmu acaba
Yok cnm herkeste olmaz.olanda cok olmayanda ama olmadı diede sakın kafana takma;) kadınların %40nda felan olan birşey bazı kadınların rahim duvarı daha damarlı olduğu için zedelenmeden ötürü olabiliyor.

Back
X