İnşallah canım ya ama hiç belirtim yok yemek ve wc disinda hic kalkmiyorum belkide oyuzden zaman hiç geçmiyor yemegi bile yattigim yerde yiyorum annem bende3.günse min 7gün bekle;₺inşlh tutunur minnoş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım ya ama hiç belirtim yok yemek ve wc disinda hic kalkmiyorum belkide oyuzden zaman hiç geçmiyor yemegi bile yattigim yerde yiyorum annem bende3.günse min 7gün bekle;₺inşlh tutunur minnoş![]()
İlk 3gün dinlenmek önemli ama sonrasında hep yatma kan dolaşımı için yürümen lazımki rahimede kan daha cok gidebilsin.bugün kaçıncı günün canm?İnşallah canım ya ama hiç belirtim yok yemek ve wc disinda hic kalkmiyorum belkide oyuzden zaman hiç geçmiyor yemegi bile yattigim yerde yiyorum annem bende
Merhaba canim..daha henuz belli degil kuzum..dualarinizi eksik etmeyin ama olurmu..Merhaba.. Bu mesajı gördüğüme o kadar sevindim ki.. Haziranda ben de tüp bebek yaptırırken sizin mesajlarınızı görüyordum.. Demek oldu.. Gerçekten çok mutlu oldum.. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. Hangi doktor nerede başardınız??
Canim aksam 7den sonra gidicem.eba dersim 7 de bitiyo.zaten cumarteside 7 den aonra gitmistim..ne olur dua edin kuzumCanim tekrar test yaptirdinmi nasil gecti bilgi vermedin
Etmwzmıyim minnoşum.bak hep aklımdasın ki soruyorum sanaCanim aksam 7 den sonra..ne olur dua edin benim icin..kuzum..![]()
Saoalsin canim..allahim insalah artmistir..degerim..cok tesekkur ederim canim..allah razi olsun..Etmwzmıyim minnoşum.bak hep aklımdasın ki soruyorum sanainşlhh güzel artış vrdır değerde merakla beklıyorum mutlaka yaz
![]()
Hep duamdasın kuzum benimMerhaba kizlar..aksam 7 den sonra kan vermeye gidicem..ne olur dualarinizi eksik etmeyin olurmu..rabbim insallah nasip etmistir..cok korkuyorum..![]()
Allah razi olsun canim...allahim insallah degerim artmistir..hayirlisidir da..Hep duamdasın kuzum benimHepiniz duamdasınız
![]()
3. Gun embriyosu 8. Gun yaptım çıktıKizlar tranferden sonra nezaman test yaptiniz birde transfer gununu sayiyormusunuz..Günü geçtim saatler bile geçmiyo
Transferim cumartesi oldu eger o gunu saymazsak 2. Gunumİlk 3gün dinlenmek önemli ama sonrasında hep yatma kan dolaşımı için yürümen lazımki rahimede kan daha cok gidebilsin.bugün kaçıncı günün canm?
1gün daha dinlen ama arada yürü evin içindeTransferim cumartesi oldu eger o gunu saymazsak 2. Gunum
Normalde aramaları lazım sorun olsa bile arayıp söylemeleri lazım. Sen yarın ara istersenArkadaşlar merhaba bn de bu ay tüp bebek tedavisine başladım cumartesi opu işlemi yapıldı işlemden sonra doktor bey 10 un üzerinde yumurta toplandı dedi Pazartesi sizi arayacaklar dedi salı yada çarşamba transfer yapıcaz dedi ama bu saat oldu kimse aramadı bugün 2. Gün normal mi? Bir sorun olmuş mudur
1gün daha dinlen ama arada yürü evin içinde1 haftaya kadr çıkar test te stres yapma bol su içi bebeğim inşlh tutucak
![]()
Yok cnm herkeste olmaz.olanda cok olmayanda ama olmadı diede sakın kafana takmaİnşallah canım inşallah buarada transferden sonra yerlesme kanamasi olurmus herkeste olurmu acaba
Canm kaçıncı günleri embriyoların ilk günümü?şimdi aradılar 7 embriyo oluştu dediler transfer perşembe dediler ama kalitelerini sordum doktor bey transfer günü açıklar sizi dedi normal bir bilgi mi ilk tüp bebek deneyim bilenler yardımcı olur mu?