2020 Ekim Transfer olacaklar ❤

Merhabalar canın yumurta toplama öncesi gittiğimde doktorum 8 yumurta var şuanlık dedi 2 gün sonra yumurta toplandı 20 adet toplanmış.bende şaşırmıştım sayı artışına. 10 u kaliteliymiş 8i döllenmiş
Folikullerin icinde demekki daha cokmus hayirlisi onemli olan kaliteli olgun olmasi inslalah saglikli olgub yumurtalar gelişir 🤗

Folikullerin icinde demekki daha cokmus hayirlisi onemli olan kaliteli olgun olmasi inslalah saglikli olgub yumurtalar gelişir 🤗
Canım öncelikle hayırlı olsun Rabbim gönlüne göre versin benim de dün yumurtalarım toplandı beş adet bugün aradılar dördü döllenmiş şimdi bölünmesini izlicez dedi onuda bildircez dedi bölünme derken neyden bahsediyor bir bilgin varmı ?

İnşallah tutar canım Rabbim gönlüne göre versin benim de yumurtalar toplandı dün bakalım bir sıkıntı çıkmazsa beş gün içinde transferim olacak
Taze transfer olmasida ne guzel canim en azindan beklemiyorsun ben bide pgt icin beklemistim. Cok zor gunlerdi

Kızlar günaydın transferin 7. Günündeyim 6. Gün embriyosuydu. Dayanamadım test yaptım sizce gebelik var mıdır.
Hadi gozun aydin canim darisi basimiza insaAllah 😊😍😍 bu hangi gebelik testi markasi. Genelde herkes ondan kullaniyor

Kızlar bu dondurulmuş embiyolar transfer zamanı neye göre çözdürülüyor? Hepsini çıkarıp sonra tekrar mı donduruyorlar?

Canım öncelikle hayırlı olsun Rabbim gönlüne göre versin benim de dün yumurtalarım toplandı beş adet bugün aradılar dördü döllenmiş şimdi bölünmesini izlicez dedi onuda bildircez dedi bölünme derken neyden bahsediyor bir bilgin varmı ?
Sizinde hayirli olsun inslalah hepsi guzelce gelisir bolunme derken kasit kaliteli empriyo elde edilmesi 5.gune ulasmasi embryo 4 8 e 10 vs bolunuyo bende tam bilmiyorum ama onemli olan kaliteli embriyonuzun olusmasi

Merhaba hanımlar öncelikle kendimden bahsedeyim kısaca. 27 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim. Hiç gebelik yaşamadım. Korunmasız ilişkiye rağmen. Evliliğimizin ilk aylarında yoğun kanamalı adet oluyordum ve doktora gittim. Bana pco olduğumu söyledi ve senin çocuğun olmaz dedi benim psikolojim alt üst oldu.1 yıl boyunca sorun bende ondan olmuyor diye düşündüm. Eşime çok ısrar ettim sende git diye kabul etmedi ve en sonunda 1 yıl bitti biz üroloji bölümüne gittik. Doktor eşimde varikosel olduğunu söyledi. Öğrendikten 3 ay sonra da ameliyat oldu çift taraflı. Kasım 14 de ameliyatı oldu. 9 Ay bekledik hiç birşey değişmedi. Sürekli değerler düşüp yükseliyordu. Ağustos da gittiğimizde normal yolla zor olacağını söylediler. Bizde 24 ağustos da tüp bebeğe başladık. Dün opuişlemi gerçekleşti. 16 yumurta toplanmış ama 12 tanesi iyi durumdaymış. Benim gaziyeyim budur ekimde transfer gerçekleşecek Allah'ın izniyle 🤲
Hayırlı uğurlu olsun. Bizim durumumuz da aynıydı ama bizi çok uğraştırdılar. 3 kez klomen tedavisi, 2 aşılama sonrası tüp bebeğe başladık. Şimdiki aklım olsa hemen başlardım.
Bir kızım var tüp bebekle. Şimdi ikinci için Pazartesi günü transfer oldum ❤️ Sizin transfer ne zaman ?

Yaaa kesin tutmuş hayırlı olsun canım. İnşallah ben de yaşarım bu duyguyuBenim yumurtalar döllendi bölünmesini izlyeceklermiş sonra inşallah bir sorun çıkmazsa transferim olacak
Cook teşekkürler Allah gönlüne göre versin dualarım hepinize🤲 şuan 6+3teyim😊

Kizlar simdi hastaneden ciktim 7 gun igne kullandim 8.gun kontorlde 9 yumurta göründü 19 20 cm lerde bu gece catlatma ignesini vurucam 1 de pazartesi insallah opu olacak saat 12 de
Çok çabuk gelişmiş gonal f mi kullandın kaçlık yaptın iğneyi

Back
X