- Konu Sahibi Nrnslmylmz07
Ben 2 kilo aldim bile canım benimde oyleİştahım tavan durumda kilo almamak için çok uğraşıyorumsabahları aç karna incir yiyorum ama yinede zorlanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 2 kilo aldim bile canım benimde oyleİştahım tavan durumda kilo almamak için çok uğraşıyorumsabahları aç karna incir yiyorum ama yinede zorlanıyorum
İnşallah dediğiniz gibi olur eşimin sperm sayısı çok az 500.000 malesef aşılama dahi olmadı tüp bebek dediler bakalım 2.denememiz olucak ama benim yinede hiç umudum yok şimdiden negatife hazırımHiç umudunu kaybetme öyle çok okudum ki buraları 5aa olup tutmayan 3ab olup tutan çok kişi var.. olmama sebebi neydi senin? Kaçıncı gün embriyosu? Seninle beraber gün saycaz![]()
Bende 1 ekimde transfer olucam kısmetse şuan estrofem içiyorum dün kontrolüm vardı rahim kalınlığı 9 mm olmuş dedi cumartesi tekrar kontrol var embriyolarımızı 1 gün önce çözüceklermiş bi sorun çıkmazsa 6.gün yapıp transfer ediceklerMerhabalar bende transfer olucam dondurulmuş embriyolardan esrofeme başladım Ekim başına denk gelecek insalh herkes için hayırlı olur
Bu işe yeni girdim ya hiç bilmiyordum çok teşekkür ederimEmbriyonun kalitesini belirliyor rakamlar 1 den 5 e kadar en iyisi 5 olması harfler de a b c diye a en iyisi
Hayırlısı olsun rabbim inşallah kucagınıza almayı nasip eder..Mrb lar bnm de ekimde tarnsferim olucak insalah dondurulmuş 2 embriym var ilk tedavim kimyasalla sonuçlandı temmuzda. Şimdi ise 2.tedavime başlıcaz bu sefer insalah olur rabbim hepimizi güldürsün insalah
Merhaba canım bende ilk defa 1 inde yaptırcam ama yumurta toplama gibi değil bu zaten çok kısa bir işlem öyle uyutulma fln yok sadece idrara sıkışık gitmemizi isteyecekler o kadarGünaydın kızlar bişey merak ettim yerleştirme nasıl yapılıyor yumurta toplama gibi anestezi ile mi ilk kez tüp bebek yaptırdığım icin bilmiyorum daha önce yaptıranlar yardımcı olabilir mi acaba
Hadi ya agrı sızı peki ay ben çok korkak biriyim acaba hissetme oluyor mu nasıl oluyo merak ettim ya bilen yokmu yaptıran daha önceMerhaba canım bende ilk defa 1 inde yaptırcam ama yumurta toplama gibi değil bu zaten çok kısa bir işlem öyle uyutulma fln yok sadece idrara sıkışık gitmemizi isteyecekler o kadar
8.yaptırıyorum bende muayeneden farksız. Sadece mesanenin dolu olması gerekiyor o kadarHadi ya agrı sızı peki ay ben çok korkak biriyim acaba hissetme oluyor mu nasıl oluyo merak ettim ya bilen yokmu yaptıran daha önce
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah bu son olur senin için8.yaptırıyorum bende muayeneden farksız. Sadece mesanenin dolu olması gerekiyor o kadar
İnşallah. Kızımın ısrarları ile bu kadar uğraştım.. O çok istiyor.Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah bu son olur senin için
Rabbim acısını göstermesin kızının inşallah abla olurİnşallah. Kızımın ısrarları ile bu kadar uğraştım.. O çok istiyor.
Rabbim acısını göstermesin kızının inşallah abla olur![]()
Rabbim ol desin yeter ki hersey ondaAmin canım inşaallah valla bana hep herkes bir tane için uğrasırken 2.cok adaletsiz geliyordu ama kızım artık ciddi şekilde baskı yapıyor üzülüyor kardeşi olmadiği için eee evin içinde sıkılıyor.. Kedi aldık 1 yıl oldu ama yok.. Okulda rehberlik öğretmenine kadar gitti yani.. Bende istiyorum ama rabbim ne zaman nasip ederse artık.. Hayırlısı neyse o
Yumurta toplama anestesi altında oluyr ama transfer çok koly anestesisiz toplam 5 6 dk fln sürüyor sıkışık oluyorsun idrara seni öyle transfere alıyorlar.islem bittikten sonra da kalkmiyrsn bi kaç saat doktorun o zmn sana söyler zaten kaç saat yatman gerektiğini.ama gerçekten en koly en heyecanlı transferdir sakin korkmayın bnm de ilkti sizin gibi endişeliydm sonrdn kendime bosuna stres yapmışm.kimyasalla sonuçlandı ilki simdinekimde dondurulmuş transfer ettircm sadeceGünaydın kızlar bişey merak ettim yerleştirme nasıl yapılıyor yumurta toplama gibi anestezi ile mi ilk kez tüp bebek yaptırdığım icin bilmiyorum daha önce yaptıranlar yardımcı olabilir mi acaba
merhaba canım daaha once yazan olmus tabı ama bende tecrubemı paylasayım, hc korkulacak bısey yok bebeklerını transfer esnasında ekrana bakarak ızlıyorsun 5 dk da bııtıyor bıraz sıkısık olman lazım o kdr . normal muayene gıbı oluyoır yaanı .. ve o anı ızlemek bıle muazzzam bı hıs (L) izlerken sadecee dua et :) rabbım saglıkla guzel sonuclar nasip etsinGünaydın kızlar bişey merak ettim yerleştirme nasıl yapılıyor yumurta toplama gibi anestezi ile mi ilk kez tüp bebek yaptırdığım icin bilmiyorum daha önce yaptıranlar yardımcı olabilir mi acaba
Agrı vs oluyor mu alttan muayene olur gibi mi yerleştiriyor. Hastanede mi yatıyorsun bi kaç saat kusıra bakma bi ton soru sordumYumurta toplama anestesi altında oluyr ama transfer çok koly anestesisiz toplam 5 6 dk fln sürüyor sıkışık oluyorsun idrara seni öyle transfere alıyorlar.islem bittikten sonra da kalkmiyrsn bi kaç saat doktorun o zmn sana söyler zaten kaç saat yatman gerektiğini.ama gerçekten en koly en heyecanlı transferdir sakin korkmayın bnm de ilkti sizin gibi endişeliydm sonrdn kendime bosuna stres yapmışm.kimyasalla sonuçlandı ilki simdinekimde dondurulmuş transfer ettircm sadece
merhaba canım daaha once yazan olmus tabı ama bende tecrubemı paylasayım, hc korkulacak bısey yok bebeklerını transfer esnasında ekrana bakarak ızlıyorsun 5 dk da bııtıyor bıraz sıkısık olman lazım o kdr . normal muayene gıbı oluyoır yaanı .. ve o anı ızlemek bıle muazzzam bı hıs (L) izlerken sadecee dua et :) rabbım saglıkla guzel sonuclar nasip etsin