2020 Ekim Transfer olacaklar ❤

günaydın kızlar bizde tüp bebek serüvenimize dün itibariyle başlamış bulunuyoruz....bu yolda rabbim yar ve yardımcısı olsun emeklerimizin karşılığını alalım inşallah...tüp bebek yaptıran arkadaşlara bir sorum olacaktı...yumurta toplama işleminiz aşağı yukarı ne zaman oldu? şuanda gonal f 225 ünite yapılıyorum 1 saat sonrada menupor 75mg bir tane yapılıyorum.
Canım merhaba amin inşallah. Benım yumurta toplamam adetin 11. Günü oldu genelde 11.- 12. Güne denk geliyor

Merhaba canım. Genelde 10-12.günde yumurta toplanır. Ben 5gün gonalf 225 kullandım. 6.günden itibaren menopur 75+cetrotide eklendi 5günde onalrı da kullandım. Toplam 10gün iğne yaptırdım dün yani 10.gün 3iğneyle birlikte çatlatma iğnesini de vurdurdum.yarın yumurtalar toplanıcak

çok teşekkür ederim canım.

Günaydın hanımlar bugün test günüm dualarınızda benim için yer verin çok heyecanlıyım hep iyi düşündüm inşallah iyi olur. Rabbim inşallah yüzüme güler emeklerimin karşılığını verir. Sonucumu öğrenir öğrenmez size yazarım. Şimdiden hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun dileyim anne olmayı hakeden anneliği en güzel şekilde yapacak olan herkese rabbim bi evlat versin kucağını boş bırakmasın inşallah
🤲😌
Hayırlı sonuçlar olsun inşallah pozitif müjdesini duyarız.

Merhaba Ben de ekimde transfer olanlardanım 2 ekimde transferim gerçekleşti 2.denememiz dondurulmuş embrio. Heycanlı ve bir o kadar umutsuz bekleyişteyim.
Umutsuz olmayın lütfen 🤲🏻🙏🏻🌺 bende 4 ekimde oldum hayırlı haberler alırız inşallah hep birlikte

Umutsuz olmayın lütfen 🤲🏻🙏🏻🌺 bende 4 ekimde oldum hayırlı haberler alırız inşallah hep birlikte
İlk Başarısız Denemem de Kendime Gelememiştim Günlerce.%98 tutar demişti doktorum %2 yi aklımdan bile geçirmemişim Bu sefer Sadece %2 lik olasılıgı düşünüyorum O günü tekrar yaşamak istemiyorum . Amin İnşallah Sizlerinde Hayırlı Haberlerini Alırız. Test Tarihiniz ne zaman

İlk Başarısız Denemem de Kendime Gelememiştim Günlerce.%98 tutar demişti doktorum %2 yi aklımdan bile geçirmemişim Bu sefer Sadece %2 lik olasılıgı düşünüyorum O günü tekrar yaşamak istemiyorum . Amin İnşallah Sizlerinde Hayırlı Haberlerini Alırız. Test Tarihiniz ne zaman
14 Ekim Çarşamba günü benim

Evet her deneme insanı yıpratıyor umutlanıyorsun sonrası ister istemez hayal kırıklığı ama bu süreç sabır süreci vazgeçildiği an çocuktan da vazgeçmiş oluyorsun umutla sabırla beklemek lazım doktorun %98 tutar demesi abartı olmuş bence bi oranı da yok bu işin kesin gözüyle bakılanların olmuyor düşük ihtimalde olanların oluyor benım 4. Denemem doktorum diyor ki sizinle bu kadar uğraşacağımı bilmiyordum oransal düşünmek yanlış olur umudunu kaybetme olacak inşallah 🌺🌹🙏🏻

Back
X