Heh işte o aletten bahsediyorum ah o var ya o doktorum onu taktı kız sanki ağzıma kadar geldi idrar torbam zaten içmişim suyu bir de onu takınca ay vallahi şimdi kaçırıcam Murat hocam dedim kaçırırsan temizleriz ne yapalım dedi adamcağız

o aleti takınca aşırı baskı yaptı bu seferde kaçırmamak için kendimi tuttum ama kendimi tutmaya çalışınca da ıkınmışım ıkınınca da o alet attı doktor da sen ıkınıyorsun alet atıyor ıkınma dedi eeee ama gelmiş boğazıma kadar siz de benden hepsini aynı anda istemeyin bayılıcam şimdi dedim

hemşire de sağ olsun kolunu mıncıkladım durdum transfer boyunca kaçırmayayım altıma diye hiç ses çıkartmadı bana

transfer ederken ve rahmi yıkarken bir de o makine takılırken hiiiç ama hiç acımadı merak etmeyin rahat olun yani. En zoru o sıkışıklık zaten odaya gitmeden yaptırıcaz sana çişini merak etme dediler ve işlem biter bitmez taktılar sondayı. Kız ben yapmışım bitmiş haberim yok sanıyorum ki o aleti çıkardı diye o sıkışıklığım gitti diyorum ki hemşireye o aleti çıkartınca rahatladım valla sondaya falan gerek yok ben şu an 1 sene tuvalete gitmesem gitmem diyorum hemşire de ohooooo tabii gitmezsin biz sondayı taktık sende çişini çoktan yaptın dedi ben şok