2020 eylül Tüp Bebek başlayanlar

Kızlar kaç gün iğne yaptıktan sonra yumurtanız toplandı? Ben bugün 5ci gonalf iğnemi yaptırdım yarın ilk kontrolüm olucak yumurtalara vakmak için
Canım herkeste farklı olmuyormuş ben 8 gün kullandim. Bugün çatlatma iğnesi yapacağım. Cuma toplanacak inşallah.yumurtanin büyüme durumuna bagli sanırım.

Kizlar yumurta toplamanin 6. günü bugün ve adet oldum. Bu normal mi ? Hayatımda ilk defa erken adet oldum. Adetlerim cok düzenlidir. Opu ile bi ilgisi yoktur degil mi ? Cünkü opudan sonra 3 kere cok az pembemsi akinti gibi geldi baska da bisey olmadı. Bu bildiginiz adet agrisi ve adet kanamasi 😑😑

Kizlar yumurta toplamanin 6. günü bugün ve adet oldum. Bu normal mi ? Hayatımda ilk defa erken adet oldum. Adetlerim cok düzenlidir. Opu ile bi ilgisi yoktur degil mi ? Cünkü opudan sonra 3 kere cok az pembemsi akinti gibi geldi baska da bisey olmadı. Bu bildiginiz adet agrisi ve adet kanamasi 😑😑
Burdan bı arkadaş da opudan 5 gün snra regl olmuştu. Zten opudan 7gun snra regl başlayabilir denmişti bana. Taze transfer olmayacaksa sorun yok bence.

Yok canim dondurulmus olacak iste adetin 3. günü gel demislerdi. Aradim ulasamadim tekrar arayip söyleyip cumartesiye randevu alicam bakalim. Erken olunca bi korktum noluyo diye 😑 eşimde denizci yalnizim bi panikledim
Bnim ikinci adetimle olacak😬😬
Korkma canimm zten bu hap başlatırlar. Sanırım transferi reglin 20. Günü filan yapiyolar. Ozamana kadar ilaç kullanırsın. Transfere yakın da eşin gelmiş olur inşallah 🙏

dualarım hepinizin sağlıkla yumurtalarının döllenmesi nihayetinde bebeklerinizi kucağınıza almanız için. ben bu ay iğnelerime başlamıştım 3 yumurtam vardı daha ilk kontrolde iğnelerin 5. gününde iki yumurtam gitmiş 1i de aşırı büyümüş sağlıksız dedi dr ve iğneleri bıraktırdı. bu ayı pas geçtik yani. kıskanmak değil canı yürekten söylüyorum ağlanacak halde değil imrenilecek haldesiniz Allah emeklerinizi istekleriniz boşa çıkartmasın

dualarım hepinizin sağlıkla yumurtalarının döllenmesi nihayetinde bebeklerinizi kucağınıza almanız için. ben bu ay iğnelerime başlamıştım 3 yumurtam vardı daha ilk kontrolde iğnelerin 5. gününde iki yumurtam gitmiş 1i de aşırı büyümüş sağlıksız dedi dr ve iğneleri bıraktırdı. bu ayı pas geçtik yani. kıskanmak değil canı yürekten söylüyorum ağlanacak halde değil imrenilecek haldesiniz Allah emeklerinizi istekleriniz boşa çıkartmasın
Canım Allah en yakın en hayırlı zamanda seninde yimurtalarini büyütsün sağlıklı embiryolarin olsun🙏 Allah isteyen herkese anneliği tattirsin.
Haklısın insan bazen simariklik yapiyo.
Bugün bı arkadaşıma tüp bebeğe basladim duanet diye msj attım. Kendi bebeginin çok zor bı bebek olduğunu yazmış. Onlarla da onlarsiz da zor diye.
Oysa sağlıklı bı çocuğu var. Normal şekilde kavuştu. Çok şükür. İnsan elindeyken farketmiyo.
Hakkımızda hayırlısı olsun. Dualarıma seni de katacağım. 🙏

Ağlanacak halde olduğunu düşünen birisi olduğunu sanmıyorum. Herkes tam bilmediği ilk defa yaşadığı süreclerde. Ne normal ne değil tam bilmiyor ve paylaşarak fikir sahibi olmaya çalışıyor. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın. Rabbim Size de 2. Kez anne olmayı yine tattırsın inşallah. Bizlere de o duyguyu bir kez dahi olsa yaşamayı nasip etsin inşallah.

Merhaba.
Bu ay tüp bebege baslayacak arkadaslar. toplanalım. Hangi merkezlere gidiyorsunuz. Gorusmelerınızı yaptınız mı. Hastane doktor tavsıyelerınız var mı ?
Ben memorıalde randevu aldım. Günseli hanım doktorum olacak inşallah. İlk denemem
Merhabalatir bende istanbul çekmeköyde oturuyorum tüp bebek yaptırmak istiyorum ama nerde ve kime yaptıracağıma karar veremedim acaba bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?

Merhabalatir bende istanbul çekmeköyde oturuyorum tüp bebek yaptırmak istiyorum ama nerde ve kime yaptıracağıma karar veremedim acaba bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
Ben memorialde yaptırıyorum canım. Burda yaptirmasaydim bahcecide yaptirirdim.
Ama Memorial daha profesyonel daha iyi gibi geliyo. Oyuzden orda başladım. İkisini de arastirabilir görüşmeye gidebilirsin. Ön görüşmeler ucretsiz

Back
X