2020 eylül Tüp Bebek başlayanlar

Kızlar merhaba, güzel haber alan arkadaşımıza hayirli olsun🤗🥳 Darısı inşallah tüm bekleyen arkadaşlarımiza. Ben 5 gün igne kullandım ve bugün son kontrolum vardı, 2 yumurta varmış ve yarın işleme alinacağim, esimle beraber gidicez, sanirım haftaya çarşamba günu de transfer olacak, sanki her sey çok hızlı ilerledi gibi geldi bana, bakalım yarın neler olacak ama çok merak ediyorum🙏 Allahım sağlıkla mutlu haberler nasip olsun🌿
Hızlı olması iyi bence. Beklemek daha zor 🙈
Her şey istediğin gibi gider inşallah canım. Dualarla gir çık. 🙏

Peki hep yattın mi. Kaç gün dinlendin canım

Ben hiç yatmadım canım normal standart hayatıma devam ettim. Sadece transfer sonrası 4 gün doktorum rapor yazdı stres yasak biliyorsun ilk günlerde önemli olduğu için işe gitmedim ama evdeyken de yatmadım yani yemek yaptım yürüyüş yaptım birde en önemlisi eşlerin desteği tabiiki eşim bana normalde de hep çok destekçidir bu durumda ekstra destekçiydi sağolsun onların motive etmesi ılımlı ve yardımcı olması da en onemlisi 🥰

Ben hiç yatmadım canım normal standart hayatıma devam ettim. Sadece transfer sonrası 4 gün doktorum rapor yazdı stres yasak biliyorsun ilk günlerde önemli olduğu için işe gitmedim ama evdeyken de yatmadım yani yemek yaptım yürüyüş yaptım birde en önemlisi eşlerin desteği tabiiki eşim bana normalde de hep çok destekçidir bu durumda ekstra destekçiydi sağolsun onların motive etmesi ılımlı ve yardımcı olması da en onemlisi 🥰
Yemeğini filan yapabildin yani. Annem bana uzak. Benim de tek kafama takılan yemekti. Eşim sağolsun yapar ama.her gün makarna yenmez 😄 zten bağırsak olayı mühim değil mi.
Smdi bulantın filan var mı. Nasıl hissediyorsun 🥰

Yemeğini filan yapabildin yani. Annem bana uzak. Benim de tek kafama takılan yemekti. Eşim sağolsun yapar ama.her gün makarna yenmez 😄 zten bağırsak olayı mühim değil mi.
Smdi bulantın filan var mı. Nasıl hissediyorsun 🥰

Yemeğimi yaptım canım hiç zorlanmadan hatta tatlı bile yapıyodum 😆 bağırsak önemli transferden sonra kabız olmamak gerekiyor kuzum en önemlisi ve dikkat edilmesi gereken o 👍🏻 Şu an iyiyim çok şükür tek şikayetim var midem feci bulanıyor 🥴🤢 ara ara bulantı giriyor boğazıma kadar çıkıyor ama kusturmuyor 😬😅 birde bel ağrım var o kadar 🥰

Nasıl yapılıyor tarif verir misin tatlım

Bende meyve sıkacağı olmadığı için ben havuçların kabuklarını bir güzel soyuyorum mesela 5 tane havuca 1 tane limon ekleyecek şekilde buzluğa atıyorum limonun kabuğunu soymuyorum ama onu güzelce yıkıyorum. Akşamdan atıyorum sabah alıyorum onları doğrayıp rondoma koyuyorum üzerine de su ekliyorum robotta güzelce çekiyorum. Sonra tamamını bir süzgece koyup suyuyla posasını ayırıyorum eğer ekşi olursa birazcık şeker atıyorum içine mis gibi oluyor 🥰

Bende meyve sıkacağı olmadığı için ben havuçların kabuklarını bir güzel soyuyorum mesela 5 tane havuca 1 tane limon ekleyecek şekilde buzluğa atıyorum limonun kabuğunu soymuyorum ama onu güzelce yıkıyorum. Akşamdan atıyorum sabah alıyorum onları doğrayıp rondoma koyuyorum üzerine de su ekliyorum robotta güzelce çekiyorum. Sonra tamamını bir süzgece koyup suyuyla posasını ayırıyorum eğer ekşi olursa birazcık şeker atıyorum içine mis gibi oluyor 🥰
Bende yapcam bunu. Teşekkürler. Bn katı meyve sikacagi ile yapiyosunuz sandım.

Bu dedigin yazın da güzel gider serin serin teşekkür ederim canım. Ben de yaparım faydalı birşey zaten belli

Niye kasıma kadar bekliyorsun.benim taze tarnsef alacak bakalım. Haftaya galiba. 5. Günü embiriyisuni yapacagim dedi. Çok heyecanlıyım. Ya tutmazsa diye. İlk denemem. İlkler tutmuyor sanki😭😭😭
İnşallah en kısa sürede bebeklerimize kavuşuruz 🙏🏻 acaba yumurta toplamadan sonra hangi ilaçları kullandınız?

Niye kasıma kadar bekliyorsun.benim taze tarnsef alacak bakalım. Haftaya galiba. 5. Günü embiriyisuni yapacagim dedi. Çok heyecanlıyım. Ya tutmazsa diye. İlk denemem. İlkler tutmuyor sanki😭😭😭
Yoo neden tutmasın. Öyle sartlama kendini. Coook ilk denemede tutan okudum ben.
Yakınlarında da gördüm. Arkadaslarimda. Akrabalarımda. Tutacak insallah ❤️
Geriden gelen yumurtalarım vardı. Toplamadilar onları. Boyutu küçüktü. Bu da taze transfere engel olurmus. Benim minikler donduruldu bugün.

Yoo neden tutmasın. Öyle sartlama kendini. Coook ilk denemede tutan okudum ben.
Yakınlarında da gördüm. Arkadaslarimda. Akrabalarımda. Tutacak insallah ❤
Geriden gelen yumurtalarım vardı. Toplamadilar onları. Boyutu küçüktü. Bu da taze transfere engel olurmus. Benim minikler donduruldu bugün.
Bana öyle birşey demedi. Yapmamizi engelleyecek bir durum yok.yapariz dedi. Bilmiyorum olumsuz illaki düşünüyorsun maddi manvi çok yipraniyoruz inşallah hayırlısıyla hem benim hem sizin hem bekleyen herkesin tutsun güzel bebişleri olsun inşallah

İnşallah en kısa sürede bebeklerimize kavuşuruz 🙏🏻 acaba yumurta toplamadan sonra hangi ilaçları kullandınız?
[/QUOTE
Proluton depot(emriyonun rahme tutulması için sabah akşam iğne )
coraspin(can sıvılaştırıci)
estrofem (çocuğun tutunması için rahme)
tetradox (antibiyotik yumurta toplama sonrası için verilmiş)
dostinex(hormon düzenleyici zaten biliyorsundur)
prolutex (2 adet iğne hafta da 1 tane yapılacak birini yaptım biri de transferden sonra düşüğü önlemek içinmiş)
planat life(folik asit yerine bunu verdi bana)

Back
X