- 9 Ekim 2020
- 5.811
- 7.810
- 148
yani kişiye göre verilio cnm ben 225gonal f 150merional kullandm ama yaşım 35.Evet olabilir de burda cok baska dozlar gordm o yuzden dusuk geldi bi an![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani kişiye göre verilio cnm ben 225gonal f 150merional kullandm ama yaşım 35.Evet olabilir de burda cok baska dozlar gordm o yuzden dusuk geldi bi an![]()
Banada gonalf 450 ve cetrotide verdi bende 33 yaşındayım amh 0.600 lerde bişi çıkmıştı yani düşük menopoza da ayrı üzülüyorum. Gonalf 225 kullanıyorum cumartesi tekrar gidicem bakalım ne dicek siz istanbuldamısınızyani kişiye göre verilio cnm ben 225gonal f 150merional kullandm ama yaşım 35.
evet istanbuldayım aret kamarda sürüyor ivf opu oldm transfer için beklemedeyim.üzülme 0.6amh ile ilk denemede hamile kalanda çok ümitsiz olma ltfn.sen nerde tedavi görüyorsun?Banada gonalf 450 ve cetrotide verdi bende 33 yaşındayım amh 0.600 lerde bişi çıkmıştı yani düşük menopoza da ayrı üzülüyorum. Gonalf 225 kullanıyorum cumartesi tekrar gidicem bakalım ne dicek siz istanbuldamısınız
Hyrlısı olsn ins emeklernz boşa cıkmaz
Acıbadem de benim 1 oğlum var 6 yaşında kendiliğinden oldu ama 2 senedir olmuyordu oyüzden amh düşük die bu yola başvurduk inş olurevet istanbuldayım aret kamarda sürüyor ivf opu oldm transfer için beklemedeyim.üzülme 0.6amh ile ilk denemede hamile kalanda çok ümitsiz olma ltfn.sen nerde tedavi görüyorsun?
İnşalhhh kavuşuruzAcıbadem de benim 1 oğlum var 6 yaşında kendiliğinden oldu ama 2 senedir olmuyordu oyüzden amh düşük die bu yola başvurduk inş olur
Benim amh da 0.6 yaşım 38 ilk tedavide gonalf 225 ve merional kullanmıştım şimdi gonalf 150 merional ve klomen verdi yani doktora ve kişiye göre değişiyorBanada gonalf 450 ve cetrotide verdi bende 33 yaşındayım amh 0.600 lerde bişi çıkmıştı yani düşük menopoza da ayrı üzülüyorum. Gonalf 225 kullanıyorum cumartesi tekrar gidicem bakalım ne dicek siz istanbuldamısınız
İlk tedavimide eylülde oldum bu arada 2 ay önceBanada gonalf 450 ve cetrotide verdi bende 33 yaşındayım amh 0.600 lerde bişi çıkmıştı yani düşük menopoza da ayrı üzülüyorum. Gonalf 225 kullanıyorum cumartesi tekrar gidicem bakalım ne dicek siz istanbuldamısınız
Evet her doktor farklı tedavi uyguluyor ben normalde özel muayene olan bi yere gittim 2 yıl boyunca baktık olmuyor. ozaman acıbadem tüp bebek merkezini araştırıp gittim sonuçta bunların tek işi o daha tecrübelilerdir diye benim ilk tüp bebek tedavisi olacak. Sizden eylülde kaç yumurta topladılar dondurdunuz mu birdeBenim amh da 0.6 yaşım 38 ilk tedavide gonalf 225 ve merional kullanmıştım şimdi gonalf 150 merional ve klomen verdi yani doktora ve kişiye göre değişiyor
Merhaba canım ben bişi sorabilirmiymdevlet desteği için 3 yıllk evli olmak gerekmiş ama amh düşükse alabilirmiyiz?
Teşekkür ederim canımEki Görüntüle 2715710 tüp bebek sgk şartları icin uygun hastalar bu belgede açıkça yazıyor bana da merkezden verdiler bu kağıdı
4 yumurtam oluştu ve döllendi yalnız 2 adet 7. Güne geldi gelişimleride geriden geliyordu ve onları doldurdular ve bir ay sonra onları yerleştirdiler fakat tutmadı donmuşta yok artık baştan başlıyoruzEvet her doktor farklı tedavi uyguluyor ben normalde özel muayene olan bi yere gittim 2 yıl boyunca baktık olmuyor. ozaman acıbadem tüp bebek merkezini araştırıp gittim sonuçta bunların tek işi o daha tecrübelilerdir diye benim ilk tüp bebek tedavisi olacak. Sizden eylülde kaç yumurta topladılar dondurdunuz mu birde
develet destegi alamayanlar icin bir obsiyon da Starbucks. Starbucks sirketi calisanlarinin IVF ilac masraflari icin yillik odenek ayiriyor. Yani durumunuz tup bebek icin uygun degilse starbucks da ise girip bir sure calisinca tedavi masraflari icin yardim alabiliyorsunuz. burdaki starbuckslar bunu yapiyorsa heryerde aynidir diye dusunuyorum...tüp bebek sgk şartları icin uygun hastalar bu belgede açıkça yazıyor bana da merkezden verdiler bu kağıdı
Hepimiz için hayırlısı artık bakalım benden kaç tane çıkacak4 yumurtam oluştu ve döllendi yalnız 2 adet 7. Güne geldi gelişimleride geriden geliyordu ve onları doldurdular ve bir ay sonra onları yerleştirdiler fakat tutmadı donmuşta yok artık baştan başlıyoruz
Ne zaman muaynenHepimiz için hayırlısı artık bakalım benden kaç tane çıkacak
Cumartesi gidicem salı yada çarşamba toplama olur dedi ama bakalım duruma göre bakacaklarNe zaman muaynen
Merhabalar yanlış anlamazsınız tüp bebek tedavisi için ne kadar maliyet gitti acaba bende yaptırmak istiyorumslm bende bugun 3.tup bebek tedavisin sonucunu aldim; negatif. Dr um yuzyuze gorusmek icin randevu verecek o zaman belli olacak ne yapacagimiz.
Bende pazartesi gidicem çarşamba veya perşembe toplanacak benimkilerdeCumartesi gidicem salı yada çarşamba toplama olur dedi ama bakalım duruma göre bakacaklar
Acıbadem atakent hastanesi inde canım senBende pazartesi gidicem çarşamba veya perşembe toplanacak benimkilerdeseninle peş peşe yiz sen hangi hastanede tedavidesin
Acıbadem de 11.900 ilaçlar hariç ilaçlarda 2 bin TL tuttu şimdilik başka aldırırım bilmiyorum ama olsa bile diğerleri çok tutmaz heralde. Ama arkadaşım özel bi muaynesi olan doktora gitti 9000 tl ye yaptırdı oda ilaçları ayrı aldıMerhabalar yanlış anlamazsınız tüp bebek tedavisi için ne kadar maliyet gitti acaba bende yaptırmak istiyorum