2020 KASIM ayı TÜP BEBEK yapacaklar

yani kişiye göre verilio cnm ben 225gonal f 150merional kullandm ama yaşım 35.
Banada gonalf 450 ve cetrotide verdi bende 33 yaşındayım amh 0.600 lerde bişi çıkmıştı yani düşük menopoza da ayrı üzülüyorum. Gonalf 225 kullanıyorum cumartesi tekrar gidicem bakalım ne dicek siz istanbuldamısınız

Banada gonalf 450 ve cetrotide verdi bende 33 yaşındayım amh 0.600 lerde bişi çıkmıştı yani düşük menopoza da ayrı üzülüyorum. Gonalf 225 kullanıyorum cumartesi tekrar gidicem bakalım ne dicek siz istanbuldamısınız
evet istanbuldayım aret kamarda sürüyor ivf opu oldm transfer için beklemedeyim.üzülme 0.6amh ile ilk denemede hamile kalanda çok ümitsiz olma ltfn.sen nerde tedavi görüyorsun?

evet istanbuldayım aret kamarda sürüyor ivf opu oldm transfer için beklemedeyim.üzülme 0.6amh ile ilk denemede hamile kalanda çok ümitsiz olma ltfn.sen nerde tedavi görüyorsun?
Acıbadem de benim 1 oğlum var 6 yaşında kendiliğinden oldu ama 2 senedir olmuyordu oyüzden amh düşük die bu yola başvurduk inş olur

Benim amh da 0.6 yaşım 38 ilk tedavide gonalf 225 ve merional kullanmıştım şimdi gonalf 150 merional ve klomen verdi yani doktora ve kişiye göre değişiyor

İlk tedavimide eylülde oldum bu arada 2 ay önce

Benim amh da 0.6 yaşım 38 ilk tedavide gonalf 225 ve merional kullanmıştım şimdi gonalf 150 merional ve klomen verdi yani doktora ve kişiye göre değişiyor
Evet her doktor farklı tedavi uyguluyor ben normalde özel muayene olan bi yere gittim 2 yıl boyunca baktık olmuyor. ozaman acıbadem tüp bebek merkezini araştırıp gittim sonuçta bunların tek işi o daha tecrübelilerdir diye benim ilk tüp bebek tedavisi olacak. Sizden eylülde kaç yumurta topladılar dondurdunuz mu birde

Merhaba canım ben bişi sorabilirmiym 🙈 devlet desteği için 3 yıllk evli olmak gerekmiş ama amh düşükse alabilirmiyiz?
20201102_132633.webp
tüp bebek sgk şartları icin uygun hastalar bu belgede açıkça yazıyor bana da merkezden verdiler bu kağıdı

Evet her doktor farklı tedavi uyguluyor ben normalde özel muayene olan bi yere gittim 2 yıl boyunca baktık olmuyor. ozaman acıbadem tüp bebek merkezini araştırıp gittim sonuçta bunların tek işi o daha tecrübelilerdir diye benim ilk tüp bebek tedavisi olacak. Sizden eylülde kaç yumurta topladılar dondurdunuz mu birde
4 yumurtam oluştu ve döllendi yalnız 2 adet 7. Güne geldi gelişimleride geriden geliyordu ve onları doldurdular ve bir ay sonra onları yerleştirdiler fakat tutmadı donmuşta yok artık baştan başlıyoruz

tüp bebek sgk şartları icin uygun hastalar bu belgede açıkça yazıyor bana da merkezden verdiler bu kağıdı
develet destegi alamayanlar icin bir obsiyon da Starbucks. Starbucks sirketi calisanlarinin IVF ilac masraflari icin yillik odenek ayiriyor. Yani durumunuz tup bebek icin uygun degilse starbucks da ise girip bir sure calisinca tedavi masraflari icin yardim alabiliyorsunuz. burdaki starbuckslar bunu yapiyorsa heryerde aynidir diye dusunuyorum...

Merhabalar yanlış anlamazsınız tüp bebek tedavisi için ne kadar maliyet gitti acaba bende yaptırmak istiyorum
Acıbadem de 11.900 ilaçlar hariç ilaçlarda 2 bin TL tuttu şimdilik başka aldırırım bilmiyorum ama olsa bile diğerleri çok tutmaz heralde. Ama arkadaşım özel bi muaynesi olan doktora gitti 9000 tl ye yaptırdı oda ilaçları ayrı aldı

Back
X