2020 KASIM ayı TÜP BEBEK yapacaklar

Merhabalar yanlış anlamazsınız tüp bebek tedavisi için ne kadar maliyet gitti acaba bende yaptırmak istiyorum
est yanlis anlasilacak birsey yok ama ben size maalesef net bilgi veremem. Amerika da yasiyorum ve burda IVF tedavi masraflari Turkeye ye gore cok fazla. siz bulundugunuz sehirde ki merkezi arayarak ogrenebilirsiniz.

Bende tedavi aşamasındayım Bu süreçte Rabbim kolaylık versin hepimize🤲🤲
Sonu güzel olacak ben inanıyorum inşallah hepimiz güzel haberler alacağız 😍🤲

Kızlarr selam en kısa zamanda bebek haberleri alalım inşallah 🌸🙏🏻 Bende medicalpark latif hoca da başladım dün. Görüşmeye gitmiştim ama karar verip çıktık odadan akşamına iğneleri vurmaya başladım. Çok heyecanlıyım inşallah kaliteli ve sağlıklı embriyolarımız olur ve tutunurlar🙏🏻🥰

Kızlarr selam en kısa zamanda bebek haberleri alalım inşallah 🌸🙏🏻 Bende medicalpark latif hoca da başladım dün. Görüşmeye gitmiştim ama karar verip çıktık odadan akşamına iğneleri vurmaya başladım. Çok heyecanlıyım inşallah kaliteli ve sağlıklı embriyolarımız olur ve tutunurlar🙏🏻🥰
Amin inşallah Rabbim hayırlı sonuçlar versin

İşlerin rast gitsn insallah🤲🙃

Amin cümlemizin ki ☺️ Benim doktorum Gonalf 300 le başlattı. 4 iğne sonrası kontrol verdi. Sizce yumurta toplama tahmini hangi gün olur. Biz eşimle öğretmeniz seminer tatilinde bi yerlere gidelim diyorduk..

Ben 4 ay once gitmistim en son doktoruma. Ozel muayenesi var. Tup bebek oncesi kontrole gitmedim telefonla gorustuk bu ay baslamak istedigimi soyledim tamam baslayalim dedi. Oncesinde gorusmedigim icin ek bi sey vermedi bana. Florance anlasmali normalde suan Ota jinemed tup bebek merkezinde olacakmis. Buralarda pek adini duymadim umarim basarili bi merkezdir esim doktorumu cok sevdigi icin degistirmedim. Yoksa bahceci yada memorial dusunuyordum. İstanbul
Merhaba doktorunuz kimdi

Ben 4 ay once gitmistim en son doktoruma. Ozel muayenesi var. Tup bebek oncesi kontrole gitmedim telefonla gorustuk bu ay baslamak istedigimi soyledim tamam baslayalim dedi. Oncesinde gorusmedigim icin ek bi sey vermedi bana. Florance anlasmali normalde suan Ota jinemed tup bebek merkezinde olacakmis. Buralarda pek adini duymadim umarim basarili bi merkezdir esim doktorumu cok sevdigi icin degistirmedim. Yoksa bahceci yada memorial dusunuyordum. İstanbul
ben 2016 yılında ota jinemed hastanesinde tedavimi oldum şimdi anneyim çok memnunuz doktorlarında tüm bildiginiz tüp bebek merkezlerinden daha eski ve daha güvenilir kurum hastanenin sitesinden de inceleyebilirsiniz

Back
X